Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj a hezký večer, chtěla bych slyšet vaše názory na tuto situaci. Mám přítele, miluju ho a máme krásný vztah. V poslední době mi napsal, ale jeden můj kamarád (dříve jsme spolu měli něco více nějakou dobu a byla tam velká přitažlivost z obou stran) a prohodili několik zpráv. Jenže z těch zpráv je cítit jakási nějaká ještě jiskra. Nevím, jak to popsat, ale snad víte. Jde to cítit navzájem. On má přítelkyni, v minulosti nebyl úplně nejsvatější, co se týče jejich vztahu.
No, občas si jednou za čas napíšeme a vždy tam něco takového je. Jenže pak na sobě pozoruju, že mi to dělá takové nepříjemné dusno v sobě. Jak jsem psala, přítele miluji a nepodvedla bych ho. Čím to může být? Nezažil jste někdo něco podobného? Jaký je váš názor či nějaká “rada” na toto? Děkuji moc.
Prestat si s nim psat.
Tož zakázané ovoce, no.. radím nepsat, pokud si nechceš zadělat na problém.
Zkouší zda- li by jsi byla svolná, zvedá si tak tím své ego. Vykašli se na nějáké psaní a budeš mít klid.
A je ti milejší přítel a krásný vztah, nebo ten kamarád? Samozřejmě že je ti příjemný zájem jiného muže. Ale přesto Ti radím, drž se svého přítele. S kamarádem si nepiš a to pobláznění přejde.
@Anonymní píše:
Ahoj a hezký večer, chtěla bych slyšet vaše názory na tuto situaci. Mám přítele, miluju ho a máme krásný vztah. V poslední době mi napsal, ale jeden můj kamarád (dříve jsme spolu měli něco více nějakou dobu a byla tam velká přitažlivost z obou stran) a prohodili několik zpráv. Jenže z těch zpráv je cítit jakási nějaká ještě jiskra. Nevím, jak to popsat, ale snad víte. Jde to cítit navzájem. On má přítelkyni, v minulosti nebyl úplně nejsvatější, co se týče jejich vztahu.
No, občas si jednou za čas napíšeme a vždy tam něco takového je. Jenže pak na sobě pozoruju, že mi to dělá takové nepříjemné dusno v sobě. Jak jsem psala, přítele miluji a nepodvedla bych ho. Čím to může být? Nezažil jste někdo něco podobného? Jaký je váš názor či nějaká “rada” na toto? Děkuji moc.
Pozdě…
@Lucie_Sx píše:
No a chces jiskriciho nevernika?
@SvětloNaděje píše:
A je ti milejší přítel a krásný vztah, nebo ten kamarád? Samozřejmě že je ti příjemný zájem jiného muže. Ale přesto Ti radím, drž se svého přítele. S kamarádem si nepiš a to pobláznění přejde.
Určitě chci přítele a krásný vztah, jen nechápu, proč to ve mně vyvolává takové nepříjemné emoce, jakože mě to dusí. Vím, že přítele miluju, proto jsem ze svých emocí, co se týkají tohoto zmatená ![]()
Stalo.
Měla jsem taky takového „kamaráda“, kterého jsem v minulosti dokonce chtěla a on mne ne. Když jsem za ním chtěla dojet na druhou stranu republiky, protože se odstěhoval ze stejného města jinam, kličkoval, abychom se nemohli sejít. Dva roky nic. Pak najednou přišla zpráva: "**Ty se už se mnou nebavíš, lamačko mužských srdcí? A to si nedělám srandu. Jenomže teď mám přítele, kterého miluji nadevše, a nedala bych ho ani za milion.
Kamarádovi jsem neodepsala, zprávu jsem smazala a jeho zablokovala.
Nejlepší rozhodnutí, jaké jsem kdy udělala.
Prosím o anonym.
Zakladatelka L.
@Anonymní píše:
Co přesně pozdě?
Prostě špatné je, ze uz ti to vrta hlavou.