Stále nějaká jiskra?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.10.22 20:04

Stále nějaká jiskra?

Ahoj a hezký večer, chtěla bych slyšet vaše názory na tuto situaci. Mám přítele, miluju ho a máme krásný vztah. V poslední době mi napsal, ale jeden můj kamarád (dříve jsme spolu měli něco více nějakou dobu a byla tam velká přitažlivost z obou stran) a prohodili několik zpráv. Jenže z těch zpráv je cítit jakási nějaká ještě jiskra. Nevím, jak to popsat, ale snad víte. Jde to cítit navzájem. On má přítelkyni, v minulosti nebyl úplně nejsvatější, co se týče jejich vztahu.
No, občas si jednou za čas napíšeme a vždy tam něco takového je. Jenže pak na sobě pozoruju, že mi to dělá takové nepříjemné dusno v sobě. Jak jsem psala, přítele miluji a nepodvedla bych ho. Čím to může být? Nezažil jste někdo něco podobného? Jaký je váš názor či nějaká “rada” na toto? Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1194
10.10.22 20:06

Ach jo :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12554
10.10.22 20:07
@Anonymní píše:
Ahoj a hezký večer, chtěla bych slyšet vaše názory na tuto situaci. Mám přítele, miluju ho a máme krásný vztah. V poslední době mi napsal, ale jeden můj kamarád (dříve jsme spolu měli něco více nějakou dobu a byla tam velká přitažlivost z obou stran) a prohodili několik zpráv. Jenže z těch zpráv je cítit jakási nějaká ještě jiskra. Nevím, jak to popsat, ale snad víte. Jde to cítit navzájem. On má přítelkyni, v minulosti nebyl úplně nejsvatější, co se týče jejich vztahu.
No, občas si jednou za čas napíšeme a vždy tam něco takového je. Jenže pak na sobě pozoruju, že mi to dělá takové nepříjemné dusno v sobě. Jak jsem psala, přítele miluji a nepodvedla bych ho. Čím to může být? Nezažil jste někdo něco podobného? Jaký je váš názor či nějaká “rada” na toto? Děkuji moc.

Prestat si s nim psat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
10.10.22 20:12

Tož zakázané ovoce, no.. radím nepsat, pokud si nechceš zadělat na problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.10.22 20:15

Zkouší zda- li by jsi byla svolná, zvedá si tak tím své ego. Vykašli se na nějáké psaní a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.10.22 21:11

No a chces jiskriciho nevernika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.22 21:16

A je ti milejší přítel a krásný vztah, nebo ten kamarád? Samozřejmě že je ti příjemný zájem jiného muže. Ale přesto Ti radím, drž se svého přítele. S kamarádem si nepiš a to pobláznění přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
10.10.22 21:58
@Anonymní píše:
No, občas si jednou za čas napíšeme a vždy tam něco takového je. Jenže pak na sobě pozoruju, že mi to dělá takové nepříjemné dusno v sobě. Jak jsem psala, přítele miluji a nepodvedla bych ho. Čím to může být? Nezažil jste někdo něco podobného? Jaký je váš názor či nějaká “rada” na toto? Děkuji moc.

Pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.22 19:51
@Lucie_Sx píše:
No a chces jiskriciho nevernika?
@SvětloNaděje píše:
A je ti milejší přítel a krásný vztah, nebo ten kamarád? Samozřejmě že je ti příjemný zájem jiného muže. Ale přesto Ti radím, drž se svého přítele. S kamarádem si nepiš a to pobláznění přejde.

Určitě chci přítele a krásný vztah, jen nechápu, proč to ve mně vyvolává takové nepříjemné emoce, jakože mě to dusí. Vím, že přítele miluju, proto jsem ze svých emocí, co se týkají tohoto zmatená :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.22 19:52
@Malá bobina píše:
Pozdě…

Co přesně pozdě? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.22 20:08

Stalo.

Měla jsem taky takového „kamaráda“, kterého jsem v minulosti dokonce chtěla a on mne ne. Když jsem za ním chtěla dojet na druhou stranu republiky, protože se odstěhoval ze stejného města jinam, kličkoval, abychom se nemohli sejít. Dva roky nic. Pak najednou přišla zpráva: "**Ty se už se mnou nebavíš, lamačko mužských srdcí? A to si nedělám srandu. Jenomže teď mám přítele, kterého miluji nadevše, a nedala bych ho ani za milion.

Kamarádovi jsem neodepsala, zprávu jsem smazala a jeho zablokovala.
Nejlepší rozhodnutí, jaké jsem kdy udělala.

Prosím o anonym.
Zakladatelka L.

• Citovat
  • Upravit
5113
12.10.22 21:08
@Anonymní píše:
Co přesně pozdě? :think:

Prostě špatné je, ze uz ti to vrta hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí