Následky týrání

312
13.5.16 19:49

Následky týrání

Ahojte lidičky. Měla bych takový dotaz…No prostě neměla jsem normální dětství…do dnešní doby mě jěště děsí noční mury a často se mi ve snách vracejí nepříjemné vzpomínky…bohužel je to někdy tak špatné že mi i povolí močák. Přítel to naštěstí chápe ale už mi bude třicet a je na čase si nějak vygumovat mozek :) Nevíte jak na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6160
13.5.16 19:54

@Jeess
regresní terapií :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.5.16 19:55

Jezis to mi je lito. Jinak bud dobrej psycholog a nebo pokud jses trochu alternativni, ja znam treba jednu pani, ktera jednak vyklada karty ale zabyva se i hypnozou a ruznym odblokovanim, rodinnymi konstelacemi… ja bych do toho sla, ale pro nekoho to muze by blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.5.16 19:56

Rozumím ti velmi dobře. Myslím, že bez odborné pomoci to nezvládneš. Znám lidi,
kterým pomohla víra v Boha. Doporučuji přečíst si Nový zákon. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.5.16 19:56
@Caitlyn píše:
@Jeess
regresní terapií :kytka:

Jo, tim se ta pani take zabyva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.5.16 20:08

Určitě beru cokoliv :D Mám to v sobě moc zařrané díky tomu nějak nechci či nemužu mít dítě prostě blok nechci…!A u psycholožky jsembyla dvakrátpoprvé když si všimly učitelé na základce ženení vše ok, ale to mě na doporučení mojí užasné matky nazvaly schyzofrenikem a podruhe jsem šla sama jako dospělá aby mi vyvrátiy moji diagnozu. Což se stalo hned po prvním sezení. Paní doktorka mi potvrdila že jsem sice psychicky zdeptaná ale zdravá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.5.16 20:18

Podle me si tim musis projit znovu-ve vzpominkach a dojit k zaveru, ze nic z toho neni tvoje vina a odpustit si.
Asi bych nevolila konzervativni „lecbu“, ale zkusila bych se poohkednout po dobrem pruvodci, ktery s tebou tu cestu projde. Musite si navzajem sednout a mit k sobe duveru. Mozna budes muset hledat, ale verim, ze najdes toho spravneho cloveka.
Dospeli umi udelat tolik sramu na detske dusi, at si to uvedumuji nebo ne. Ale mas v sobe silu se toho zbavit, nechat to minulosti.
Preji ti, at brzy najdes uoevu a radost ze zivota :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
13.5.16 20:20

@Jeess
Zkus také kineziologii, ta by mohla také pomoci. Je to podobné jako regresní terapie, možná trochu jemnější.
Přeji brzké uzdravení. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.5.16 20:20

Děkuji :srdce: Kdyby takových lidiček bylo na světě víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.5.16 20:24

Už koukám kam bych si skočila :D Už toho mám v životě tolik bolavého že to potřebuju někomu dát… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.5.16 20:26

Jednu takovou skvělou pruvodkyni jsem měla…vždycky bylo řešení a nikdy mi nic nedala za vinu. Naopak vždy mi skvěle poradila ale bohužel mi před třemi roky zemřela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
13.5.16 20:35

Zakladatelko moc mě to mrzí-upřímně moc :hug: :hug: :hug:

Je mi strašně líto všech dětiček, které neměly to štěstí na normální milující rodiče…

Ale jak píšou holky-kineziologie, nebo regresní terapie, ale sežeň si recenze, aby to byl někdo opravdu dobrý :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.5.16 20:38

Už koukám a akčně hledám :D Každý pokus stojí za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.5.16 20:40

Kdyby jste některá znala někoho z Jihomoravaského kraje tak mi prosím pošlete odkaz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.5.16 21:32

Psycholog, za pět let to zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie