Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte lidičky. Měla bych takový dotaz…No prostě neměla jsem normální dětství…do dnešní doby mě jěště děsí noční mury a často se mi ve snách vracejí nepříjemné vzpomínky…bohužel je to někdy tak špatné že mi i povolí močák. Přítel to naštěstí chápe ale už mi bude třicet a je na čase si nějak vygumovat mozek
Nevíte jak na to??
Jezis to mi je lito. Jinak bud dobrej psycholog a nebo pokud jses trochu alternativni, ja znam treba jednu pani, ktera jednak vyklada karty ale zabyva se i hypnozou a ruznym odblokovanim, rodinnymi konstelacemi… ja bych do toho sla, ale pro nekoho to muze by blbost.
Rozumím ti velmi dobře. Myslím, že bez odborné pomoci to nezvládneš. Znám lidi,
kterým pomohla víra v Boha. Doporučuji přečíst si Nový zákon. ![]()
Určitě beru cokoliv
Mám to v sobě moc zařrané díky tomu nějak nechci či nemužu mít dítě prostě blok nechci…!A u psycholožky jsembyla dvakrátpoprvé když si všimly učitelé na základce ženení vše ok, ale to mě na doporučení mojí užasné matky nazvaly schyzofrenikem a podruhe jsem šla sama jako dospělá aby mi vyvrátiy moji diagnozu. Což se stalo hned po prvním sezení. Paní doktorka mi potvrdila že jsem sice psychicky zdeptaná ale zdravá ![]()
Podle me si tim musis projit znovu-ve vzpominkach a dojit k zaveru, ze nic z toho neni tvoje vina a odpustit si.
Asi bych nevolila konzervativni „lecbu“, ale zkusila bych se poohkednout po dobrem pruvodci, ktery s tebou tu cestu projde. Musite si navzajem sednout a mit k sobe duveru. Mozna budes muset hledat, ale verim, ze najdes toho spravneho cloveka.
Dospeli umi udelat tolik sramu na detske dusi, at si to uvedumuji nebo ne. Ale mas v sobe silu se toho zbavit, nechat to minulosti.
Preji ti, at brzy najdes uoevu a radost ze zivota ![]()
@Jeess
Zkus také kineziologii, ta by mohla také pomoci. Je to podobné jako regresní terapie, možná trochu jemnější.
Přeji brzké uzdravení. ![]()
Už koukám kam bych si skočila
Už toho mám v životě tolik bolavého že to potřebuju někomu dát… ![]()
Jednu takovou skvělou pruvodkyni jsem měla…vždycky bylo řešení a nikdy mi nic nedala za vinu. Naopak vždy mi skvěle poradila ale bohužel mi před třemi roky zemřela…
Zakladatelko moc mě to mrzí-upřímně moc
![]()
Je mi strašně líto všech dětiček, které neměly to štěstí na normální milující rodiče…
Ale jak píšou holky-kineziologie, nebo regresní terapie, ale sežeň si recenze, aby to byl někdo opravdu dobrý
![]()
Kdyby jste některá znala někoho z Jihomoravaského kraje tak mi prosím pošlete odkaz ![]()