Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neporadím s tím, jak to bude přesně probíhat, ale ten údajný notebook, máš ho fakticky? Jakože ti ho třeba daroval či tak..?
No, a ta ten notebook máš, že ti ho dal nebo ho nemáš, ani od rozchodu neměla?
@Anonymní píše:
Holky, nemate vy nebo nekdo z vaseho okoli zkusenost s necim podobnym?? Expritel (nezili jsme spolu) se kterym jsem se pred 3mesici rozesla me udal za kradez- pry jeho notebook v hodnote cca 20.000,–. Samozrejme jsem nic neukradla!!!
proste se mi msti. Vcera me kontaktovala policie, musela jsem na vyslech a budou me kontaktovat co se bude dit dal. Je mi z toho zle
,ja ani nevim, jak dokazat ze jsem proste nic neudelala. Naopak si myslim, ze by z toho on mel mit problem-prece nemuze lhat policii!!!
Nemate tedy prosim „zkusenosti“…predstavu, jak vse bude dal probihat a na co se pripravit?
Moc dekuji
Po třech měsících zjistil, že jsi mu vzala notebook, jo? On je asi trochu blázen ne
.
Holky…nemam!!!
ze neni psychicky uplne vporadku jsem zjistila po nekolika mesicich „vztahu“ a byl to duvod, proc jsem to s nim ukoncila. Ale nenapadlo by me, ze je schopny i tohoto
! Jedine, co jsem od nej kdy dostala, tak byla asi 5× vecere v restauraci, nekolik lahvi vina co behem tech mesicu donesl. Jinak neco, co bych si mohla s sebou odnest nebo vlastnit, proste NE!!!
Ach boze…
co me jeste ceka…
@Anonymní píše:
Holky…nemam!!!ze neni psychicky uplne vporadku jsem zjistila po nekolika mesicich „vztahu“ a byl to duvod, proc jsem to s nim ukoncila. Ale nenapadlo by me, ze je schopny i tohoto
! Jedine, co jsem od nej kdy dostala, tak byla asi 5× vecere v restauraci, nekolik lahvi vina co behem tech mesicu donesl. Jinak neco, co bych si mohla s sebou odnest nebo vlastnit, proste NE!!!
Ach boze…![]()
co me jeste ceka…
V tom případě doporučuji schovat všechny zprávy od něj apod a na policii vypovědět přesně toto, že je to jen msta od něj apod.. Když ho věcně ani nemáš, já myslela, že ti ho třeba „daroval“ a teď to nahlásil jako kráděž protože ho nechceš vrátit
To je fakt nějakej labilní jouda ![]()
Ja bych si i nejradsi vzala pravnika…ale kuli nahlasene skode 20.000,–???
mam od nej jeste zpravy co mi psal po rozchodu. Na ty jsem bud nereagovala nebo jsem mu max odepsala, ze je mag*r a at me uz necha byt–a to asi byla chyba, mela jsem ho uplne odriznout a ne ho provokovat a odepisovat
.
@kve-tinka to me desne stve!!! Ja si ted pripadam jako nejaka zlodejka a pritom on me krive udal!!! Plus jeste tesne pred rozchodem a to byla posledni kapka me vpodstate napadnul (modriny mam odfocene v mobilu, ale nebyla jsem to nikde nahlasovat, nemam lekarskou zpravu),nic „vazneho“,ale…taky bych to chtela pouzit, aby videli, ze proste neni uplne vporadku.
@Anonymní píše:
Ja bych si i nejradsi vzala pravnika…ale kuli nahlasene skode 20.000,–???mam od nej jeste zpravy co mi psal po rozchodu. Na ty jsem bud nereagovala nebo jsem mu max odepsala, ze je mag*r a at me uz necha byt–a to asi byla chyba, mela jsem ho uplne odriznout a ne ho provokovat a odepisovat
@kve-tinka to me desne stve!!! Ja si ted pripadam jako nejaka zlodejka a pritom on me krive udal!!! Plus jeste tesne pred rozchodem a to byla posledni kapka me vpodstate napadnul (modriny mam odfocene v mobilu, ale nebyla jsem to nikde nahlasovat, nemam lekarskou zpravu),nic „vazneho“,ale…taky bych to chtela pouzit, aby videli, ze proste neni uplne vporadku..
V tom případě všechny ty zprávy schovej, vč. fotek. A po výpovědi se zeptej jak postupovat, že ho chceš tedy udat za křivé obvinění a pomluvu, že toho máš dost, protože ani po 3 měsících nedává pokoj..
Myslim, ze se nemusis bat. Oni policajti jen tak nekoho nezavrou, protoze to nekdo rekne, to si tvuj ex mozna jen tak maluje, ale vsechno se musi dokazat ![]()
Manzel byl v podobne situaci. Skoncil v praci a tam to dost neskousli…asi mesic po jeho odchodu jim nekdo vykradl auto a oni rekli, ze to byl pry urcite on ![]()
Musel jit podat vysvetleni a tim to skoncilo, protoze pochopitelne na to nebyl zadny dukaz a i ten policajt mu rikal, ze se nemusi bat, ze takhle to fakt nefunguje ![]()
@kve-tinka píše:já bych ho udala za křivé obvinění, hada jednoho!!!
JO, já taky, rozhodně pro to bude víc důkazů, než pro zakladatelky „krádež“.
@Anonymní píše:
Je mi z toho zle,ja ani nevim, jak dokazat ze jsem proste nic neudelala.
V našem státě stále ještě platí presumpce neviny ![]()
Jinak řečeno - Ty přece nemáš co dokazovat, že jsi něco neudělala, právě naopak - ten, kdo žaluje, musí být schopen dokázat vinu druhého.
Nemáš se čeho bát.
Dobrý den dámy mám problém a dotaz jako je když Vám někdo ukradne mobil či i mou věc a ta se u něj nenajde? A on tvrdí že nic neukradl atd. Jak postupuje policie.
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy mám problém a dotaz jako je když Vám někdo ukradne mobil či i mou věc a ta se u něj nenajde? A on tvrdí že nic neukradl atd. Jak postupuje policie.
No, pokud nebudou žádné důkazy, tak to odloží
@Anonymní píše:
No řekla bych, že policie dotyčné vyslechne a pokud se nic nenajde a oni se nepřiznají, tak se věc odloží.
Holky, nemate vy nebo nekdo z vaseho okoli zkusenost s necim podobnym?? Expritel (nezili jsme spolu) se kterym jsem se pred 3mesici rozesla me udal za kradez
- pry jeho notebook v hodnote cca 20.000,–. Samozrejme jsem nic neukradla!!!
proste se mi msti. Vcera me kontaktovala policie, musela jsem na vyslech a budou me kontaktovat co se bude dit dal. Je mi z toho zle
,ja ani nevim, jak dokazat ze jsem proste nic neudelala. Naopak si myslim, ze by z toho on mel mit problem-prece nemuze lhat policii!!! 
Nemate tedy prosim „zkusenosti“…predstavu, jak vse bude dal probihat a na co se pripravit?
Moc dekuji