Nahlášení krádeže

Anonymní
13.5.16 09:46

Nahlášení krádeže

Holky, nemate vy nebo nekdo z vaseho okoli zkusenost s necim podobnym?? Expritel (nezili jsme spolu) se kterym jsem se pred 3mesici rozesla me udal za kradez 8o - pry jeho notebook v hodnote cca 20.000,–. Samozrejme jsem nic neukradla!!! :D proste se mi msti. Vcera me kontaktovala policie, musela jsem na vyslech a budou me kontaktovat co se bude dit dal. Je mi z toho zle :(,ja ani nevim, jak dokazat ze jsem proste nic neudelala. Naopak si myslim, ze by z toho on mel mit problem-prece nemuze lhat policii!!! :cert:
Nemate tedy prosim „zkusenosti“…predstavu, jak vse bude dal probihat a na co se pripravit?
Moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kattynka000
13.5.16 09:49

Neporadím s tím, jak to bude přesně probíhat, ale ten údajný notebook, máš ho fakticky? Jakože ti ho třeba daroval či tak..?

• Citovat
  • Upravit
101575
13.5.16 09:51

No, a ta ten notebook máš, že ti ho dal nebo ho nemáš, ani od rozchodu neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
13.5.16 09:55
@Anonymní píše:
Holky, nemate vy nebo nekdo z vaseho okoli zkusenost s necim podobnym?? Expritel (nezili jsme spolu) se kterym jsem se pred 3mesici rozesla me udal za kradez 8o - pry jeho notebook v hodnote cca 20.000,–. Samozrejme jsem nic neukradla!!! :D proste se mi msti. Vcera me kontaktovala policie, musela jsem na vyslech a budou me kontaktovat co se bude dit dal. Je mi z toho zle :(,ja ani nevim, jak dokazat ze jsem proste nic neudelala. Naopak si myslim, ze by z toho on mel mit problem-prece nemuze lhat policii!!! :cert:
Nemate tedy prosim „zkusenosti“…predstavu, jak vse bude dal probihat a na co se pripravit?
Moc dekuji

Po třech měsících zjistil, že jsi mu vzala notebook, jo? On je asi trochu blázen ne :think:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.16 10:02

Holky…nemam!!! :) ze neni psychicky uplne vporadku jsem zjistila po nekolika mesicich „vztahu“ a byl to duvod, proc jsem to s nim ukoncila. Ale nenapadlo by me, ze je schopny i tohoto :zed:! Jedine, co jsem od nej kdy dostala, tak byla asi 5× vecere v restauraci, nekolik lahvi vina co behem tech mesicu donesl. Jinak neco, co bych si mohla s sebou odnest nebo vlastnit, proste NE!!!
Ach boze… :roll: :( co me jeste ceka…

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
13.5.16 10:06
@Anonymní píše:
Holky…nemam!!! :) ze neni psychicky uplne vporadku jsem zjistila po nekolika mesicich „vztahu“ a byl to duvod, proc jsem to s nim ukoncila. Ale nenapadlo by me, ze je schopny i tohoto :zed:! Jedine, co jsem od nej kdy dostala, tak byla asi 5× vecere v restauraci, nekolik lahvi vina co behem tech mesicu donesl. Jinak neco, co bych si mohla s sebou odnest nebo vlastnit, proste NE!!!
Ach boze… :roll: :( co me jeste ceka…

V tom případě doporučuji schovat všechny zprávy od něj apod a na policii vypovědět přesně toto, že je to jen msta od něj apod.. Když ho věcně ani nemáš, já myslela, že ti ho třeba „daroval“ a teď to nahlásil jako kráděž protože ho nechceš vrátit :lol: To je fakt nějakej labilní jouda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6865
13.5.16 10:07

:hug: já bych ho udala za křivé obvinění, hada jednoho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.16 10:19

Ja bych si i nejradsi vzala pravnika…ale kuli nahlasene skode 20.000,–???

mam od nej jeste zpravy co mi psal po rozchodu. Na ty jsem bud nereagovala nebo jsem mu max odepsala, ze je mag*r a at me uz necha byt–a to asi byla chyba, mela jsem ho uplne odriznout a ne ho provokovat a odepisovat :?.

@kve-tinka to me desne stve!!! Ja si ted pripadam jako nejaka zlodejka a pritom on me krive udal!!! Plus jeste tesne pred rozchodem a to byla posledni kapka me vpodstate napadnul (modriny mam odfocene v mobilu, ale nebyla jsem to nikde nahlasovat, nemam lekarskou zpravu),nic „vazneho“,ale…taky bych to chtela pouzit, aby videli, ze proste neni uplne vporadku.

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
13.5.16 10:31
@Anonymní píše:
Ja bych si i nejradsi vzala pravnika…ale kuli nahlasene skode 20.000,–???

mam od nej jeste zpravy co mi psal po rozchodu. Na ty jsem bud nereagovala nebo jsem mu max odepsala, ze je mag*r a at me uz necha byt–a to asi byla chyba, mela jsem ho uplne odriznout a ne ho provokovat a odepisovat :?.

@kve-tinka to me desne stve!!! Ja si ted pripadam jako nejaka zlodejka a pritom on me krive udal!!! Plus jeste tesne pred rozchodem a to byla posledni kapka me vpodstate napadnul (modriny mam odfocene v mobilu, ale nebyla jsem to nikde nahlasovat, nemam lekarskou zpravu),nic „vazneho“,ale…taky bych to chtela pouzit, aby videli, ze proste neni uplne vporadku.

V tom případě všechny ty zprávy schovej, vč. fotek. A po výpovědi se zeptej jak postupovat, že ho chceš tedy udat za křivé obvinění a pomluvu, že toho máš dost, protože ani po 3 měsících nedává pokoj..

• Citovat
  • Upravit
19071
13.5.16 11:34

Myslim, ze se nemusis bat. Oni policajti jen tak nekoho nezavrou, protoze to nekdo rekne, to si tvuj ex mozna jen tak maluje, ale vsechno se musi dokazat ;-)

Manzel byl v podobne situaci. Skoncil v praci a tam to dost neskousli…asi mesic po jeho odchodu jim nekdo vykradl auto a oni rekli, ze to byl pry urcite on :mrgreen:
Musel jit podat vysvetleni a tim to skoncilo, protoze pochopitelne na to nebyl zadny dukaz a i ten policajt mu rikal, ze se nemusi bat, ze takhle to fakt nefunguje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
13.5.16 12:18
@kve-tinka píše: :hug: já bych ho udala za křivé obvinění, hada jednoho!!!

JO, já taky, rozhodně pro to bude víc důkazů, než pro zakladatelky „krádež“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
13.5.16 14:18
@Anonymní píše:
Je mi z toho zle :(,ja ani nevim, jak dokazat ze jsem proste nic neudelala.

V našem státě stále ještě platí presumpce neviny ;)

Jinak řečeno - Ty přece nemáš co dokazovat, že jsi něco neudělala, právě naopak - ten, kdo žaluje, musí být schopen dokázat vinu druhého.

Nemáš se čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.20 17:51

Dobrý den dámy mám problém a dotaz jako je když Vám někdo ukradne mobil či i mou věc a ta se u něj nenajde? A on tvrdí že nic neukradl atd. Jak postupuje policie.

• Citovat
  • Upravit
101575
3.6.20 18:00
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy mám problém a dotaz jako je když Vám někdo ukradne mobil či i mou věc a ta se u něj nenajde? A on tvrdí že nic neukradl atd. Jak postupuje policie.

No, pokud nebudou žádné důkazy, tak to odloží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
3.6.20 18:01
@Anonymní píše:

No řekla bych, že policie dotyčné vyslechne a pokud se nic nenajde a oni se nepřiznají, tak se věc odloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová