Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsou věrný. Ale ono kdyby na druhy straně taky nebyla ta slečna co da i zadanýmu, tak by to člověk nemusel řešit, ze.
Snad je to kus od kusu. Muj pritel tphle doifam nedela. A pokud ano tak bych to uprimne snad ani vedet nechtela
Tak pokud jen píšou, tak si holt chtějí zvednout sebevědomí no…a jak píše @pikola každá normální holka by ho okamžitě poslala do háje a já osobně bych mu ještě udělala přednášku o věrnosti k rodině
Pokud je ovšem na opačném konci drátu většina „rozhožnožek“,kterým nevadí, že rozbíjí něčí rodinu, pak je to těžké, že? ![]()
Je to hodně časté a hází to na „moje žena mi nerozumí“ a stereotyp.. chjo..
a jaktože ti píšou sami od sebe? jako někde na seznamce?
@Bora-Bora píše:
A ano, muži jsou nevěrní, protože existují ženy, kterým zadaný chlap nevadí
Jasně, oni jsou nesvéprávní…
@j.a.n.i1 píše:
Jasně, oni jsou nesvéprávní…
To nikdo netvrdí, jen, že se jim pak ta situace značně usnadnuje, že?
@dendule4 píše:
Takže je považuješ za nesvéprávné… mě tedy nikdy nezajímalo, zda ten kdo se mnou flirtuje je zadaný nebo ne, opravdu ho nebudu lustrovat. To je jeho problém, který si musí rozhodnout on.
Koho si najdeš, toho mít budeš. Věrní muži jsou, ale když si najdeš blbce pro jeho modrý oči tak můžeš čekat cokoliv.
Taky jsem měla za svobodna poměr s pár ženáči, a jeden rys měli společný - o svých ženám nemluvili úplně hezky. A proto je fakt zjistit jak o tobě mluví tvůj muž jinde, pokud si tě váží, nepodvede tě ![]()
To je strašný..když pominu hledisko manželky/přítelkyně…jsem zaměstnavatel a vážně nechápu, že některým jiným zaměstnavatelům nevadí, jak jejich zaměstnanci tráví čas v práci.
@dendule4 píše:
To mi příjde úplně na hlavu padlý jak některý podváděný ženský mají potřebu svého nevěrníka omlouvat že ho žena svedla
svobodných žen je plná planeta, bylo to rozhodnutí toho muže, nikoho jiného. A na čele nemá vytetováno že je zadaný, a vůbec to té ženě může být jedno, většinou s ním rodinu nechce. Jenom sex, zbytek je problém toho chlapa a já mu to přeju, když neumí držet zip zapnutej ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Takže je považuješ za nesvéprávné… mě tedy nikdy nezajímalo, zda ten kdo se mnou flirtuje je zadaný nebo ne, opravdu ho nebudu lustrovat. To je jeho problém, který si musí rozhodnout on.
Jak jako nezajímalo?
Takže ti bylo jako úplně buřt, zda flirtuje nebo dokonce souloží jen s tebou nebo jsi prostě jen holka do počtu? Tak to mě by to teda osobně dost ponižovalo, ale tak proti gustu… ![]()
@Aletheia Nene já si nemyslím, že nevěrnej chlap je chudák ta obět. To vůůůbec ne!! Jen, že kdyby každá, která začne s někým randit a spát se trošku zajímala o to s kým to vlastně dělá a zda ten dotyčný třeba nemá doma přítelkyni nebo nedej bože manželku a děti, tak by počet těch nevěr jistě klesl.
@Bora-Bora jako záměrně? Nějakou takovou znáš osobně?
myslím si že to nemůže být možný, z toho že je zadanej ženská nic nemá, aby to vyhledávala ne? ![]()
@dendule4 Pokud hledám někoho na sex, tak je mi fakt jedno, že nejsem jediná…
Chci Váš názor, nebo to příjde jen mě. Je mi 19, nyní svobodná takže bez závazků. Občas mi píšou nějaký muži/kluci, poslední dobou mě zaráží jedna věc.
tak jsem mu napsala proč s tou slečnou je a on že už hold má prcka že se jen tak nemůže rozejít že je to už stereotyp. Takže to mi přišlo moc, já porodit chlapovi dítě, vařit mu, prát a dělat mi tohle tak ho
, moc už mu neodepisuji ale je fakt neodbytný píše více holčinám co jsem si všimla.
Píše mi jeden kluk no kluk je mu 25, má krásného ročního syna, ženu, dům, auto no prostě vypadají jako šťastná rodinka a píše mi jak je unesen z mých fotek tak jsme nějak kecali atd. A on pak že takhle si s holkama píše normálně, vždy píše v práci, smaže to a když je doma tak nepíše a v práci na novo, chtěl by fotky a prý kdyby jsme si mohly konečně užít. Prý doma je to nuda a že to takhle dělají všichni chlapy
A nedavno mi zase začal psát další 28 let, má přítelkyni a taky si píše jakoby nic, když jde domu z práce tak dá blok na whasthap a pak zas napíše až může nebo je v práci.
A to jsem vypasala jen pár zkušeností…Mám jich spoousta a proto si říkám jsem vůbec nějak věrný? Už tohle psaní a blokování a pak psaní mi příjde takový moc, bojim se pak vztahu aby mi to přítel taky nedělal, i když ono se to uhlídat asi nedá..