Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevěděla jsem , že ho mám hledat..
( vypůjčeno z filmu Forest Gump - odpověd na otázku, zda našel Ježíše) ![]()
Anonymní píše:Při sexu na něj lejlíp narazíš,když to děláte na koníčka,ale zády k partnerovi.. Nebo na misionáře,ale pokus se pokrčit nohy a dát je pokud možno co nejblíž k hrudníku.. Jako když se schoulíš do klubíčka,ale né moc
Holky spíš mi poraďte jak hledat, jen rukou? Vibrátorem?Já cejtím, že „něco“ tam mám, páč i klitoriální orgasmus je mnohem intenzivnější když jsem uvnitř „plná“, většinou teda orál + vibrátor dovnitř. Ale ještě lepší je to když mám plnej zadek, tudíž já svůj G-bod mám asi v pr.....
![]()
Mám ho a je to super.. No, nejlépe hledat prstem. Ukazováček dovnitř a palec na klitoris a snažit se prsty jakoby spojit. Řekla bych, že je uvnitř, přesně z druhé strany, než je z venku klitoris. V těch místech je pochva trochu hrubší, nebo spíš vroubkovaná. Dostala jsem od přítele k vánocům wevibe vibrouš a je to mazec.
Anonymní píše:
Holky spíš mi poraďte jak hledat, jen rukou? Vibrátorem?Já cejtím, že „něco“ tam mám, páč i klitoriální orgasmus je mnohem intenzivnější když jsem uvnitř „plná“, většinou teda orál + vibrátor dovnitř. Ale ještě lepší je to když mám plnej zadek, tudíž já svůj G-bod mám asi v pr.....
![]()
Ty vogo!
![]()
Anonymní píše:
Mám ho a je to super.. No, nejlépe hledat prstem. Ukazováček dovnitř a palec na klitoris a snažit se prsty jakoby spojit. Řekla bych, že je uvnitř, přesně z druhé strany, než je z venku klitoris. V těch místech je pochva trochu hrubší, nebo spíš vroubkovaná. Dostala jsem od přítele k vánocům wevibe vibrouš a je to mazec.
…jdu hledat
![]()
Anonymní píše:
Já mám vibrátor taky-ale nějak mě to nebere..raději mám živej ![]()
Anonymní píše:
Dostala jsem od přítele k vánocům wevibe vibrouš a je to mazec.
já ci takyyyy ![]()
Anonymní píše:
Já mám vibrátor taky-ale nějak mě to nebere..raději mám živej
Wevibe vibrouš je pro páry… ne jenom pro tebe, takže i přítel si užije. Nejlépe totiž tenhle mrška funguje, když je i „živej“ uvnitř..
Našla, ale žádný zázrak v tom nevidím. Mimochodem najít se mi ho povedlo vibrátorem. ![]()
Anonymní píše:
Mám ho a je to super.. No, nejlépe hledat prstem. Ukazováček dovnitř a palec na klitoris a snažit se prsty jakoby spojit. Řekla bych, že je uvnitř, přesně z druhé strany, než je z venku klitoris.
zrovna tímhle stylem na to můj chlap přišel ![]()
musíš začít hledat se stimulací klitorisu. když si dráždíš jen klitoris, je to povrchní, takže se tim jen nalaď a pak si dej prsty/nebo partner (nejlépe 2) do pochvy, dlaní nahoru (!!!). stále dráždi klitoris a prsty projížděj (+ tlač) přední stranu vaginu (stranu ke stydké kosti) cca 3-6cm od vchodu, nebo kousek před čípkem. uvidíš sama, že najednou to začne dostávat grády a poznáš, že když se té nalezené oblasti dotýkáš, vše je víc a víc intenzivnější. takže doporučuju kombinaci obou - G i klitorisu, zblázníš se ty i partner
![]()