Našly jste svůj G bod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
12.1.12 13:30

Nevěděla jsem , že ho mám hledat..

( vypůjčeno z filmu Forest Gump - odpověd na otázku, zda našel Ježíše) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.12 13:31

nehledala jsem, nepotřebuju to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2351
12.1.12 13:35
Anonymní píše:
Holky spíš mi poraďte jak hledat, jen rukou? Vibrátorem? :nevim: Já cejtím, že „něco“ tam mám, páč i klitoriální orgasmus je mnohem intenzivnější když jsem uvnitř „plná“, většinou teda orál + vibrátor dovnitř. Ale ještě lepší je to když mám plnej zadek, tudíž já svůj G-bod mám asi v pr..... :roll: :mrgreen:
Při sexu na něj lejlíp narazíš,když to děláte na koníčka,ale zády k partnerovi.. Nebo na misionáře,ale pokus se pokrčit nohy a dát je pokud možno co nejblíž k hrudníku.. Jako když se schoulíš do klubíčka,ale né moc :D . Takhle to funguje u mě. Sama ho najdeš asi ztěží,prsty jsou na to dost krátký… Ale většina žen ho nenajde nikdy… Což je škoda.. Zkus Kegelovy cviky-zatáhnout ty svaly,kterými zadržuješ močení-zatáhnout,držet a povolit… Výhodou je,že takhle „posilovat“ můžeš i na veřejnosti :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.12 13:42

Mám ho a je to super.. No, nejlépe hledat prstem. Ukazováček dovnitř a palec na klitoris a snažit se prsty jakoby spojit. Řekla bych, že je uvnitř, přesně z druhé strany, než je z venku klitoris. V těch místech je pochva trochu hrubší, nebo spíš vroubkovaná. Dostala jsem od přítele k vánocům wevibe vibrouš a je to mazec.

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
12.1.12 13:54
Anonymní píše:
Holky spíš mi poraďte jak hledat, jen rukou? Vibrátorem? :nevim: Já cejtím, že „něco“ tam mám, páč i klitoriální orgasmus je mnohem intenzivnější když jsem uvnitř „plná“, většinou teda orál + vibrátor dovnitř. Ale ještě lepší je to když mám plnej zadek, tudíž já svůj G-bod mám asi v pr..... :roll: :mrgreen:

Ty vogo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
12.1.12 13:56
Anonymní píše:
Mám ho a je to super.. No, nejlépe hledat prstem. Ukazováček dovnitř a palec na klitoris a snažit se prsty jakoby spojit. Řekla bych, že je uvnitř, přesně z druhé strany, než je z venku klitoris. V těch místech je pochva trochu hrubší, nebo spíš vroubkovaná. Dostala jsem od přítele k vánocům wevibe vibrouš a je to mazec.

…jdu hledat 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.12 14:18

:-(

Já zatím nenašla..i když se přítel hodně snaží :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.12 14:19
Anonymní píše:
Mám ho a je to super.. No, nejlépe hledat prstem. Ukazováček dovnitř a palec na klitoris a snažit se prsty jakoby spojit. Řekla bych, že je uvnitř, přesně z druhé strany, než je z venku klitoris. V těch místech je pochva trochu hrubší, nebo spíš vroubkovaná. Dostala jsem od přítele k vánocům wevibe vibrouš a je to mazec.

Já mám vibrátor taky-ale nějak mě to nebere..raději mám živej ;)

• Citovat
  • Upravit
1937
12.1.12 14:19
Anonymní píše:
Dostala jsem od přítele k vánocům wevibe vibrouš a je to mazec.

já ci takyyyy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.12 14:43
Anonymní píše:
Já mám vibrátor taky-ale nějak mě to nebere..raději mám živej ;)

Wevibe vibrouš je pro páry… ne jenom pro tebe, takže i přítel si užije. Nejlépe totiž tenhle mrška funguje, když je i „živej“ uvnitř..

• Citovat
  • Upravit
7241
12.1.12 15:33

Našla, ale žádný zázrak v tom nevidím. Mimochodem najít se mi ho povedlo vibrátorem. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
12.1.12 17:08
Anonymní píše:
Mám ho a je to super.. No, nejlépe hledat prstem. Ukazováček dovnitř a palec na klitoris a snažit se prsty jakoby spojit. Řekla bych, že je uvnitř, přesně z druhé strany, než je z venku klitoris.

zrovna tímhle stylem na to můj chlap přišel :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lena4869
9.5.12 13:48

musíš začít hledat se stimulací klitorisu. když si dráždíš jen klitoris, je to povrchní, takže se tim jen nalaď a pak si dej prsty/nebo partner (nejlépe 2) do pochvy, dlaní nahoru (!!!). stále dráždi klitoris a prsty projížděj (+ tlač) přední stranu vaginu (stranu ke stydké kosti) cca 3-6cm od vchodu, nebo kousek před čípkem. uvidíš sama, že najednou to začne dostávat grády a poznáš, že když se té nalezené oblasti dotýkáš, vše je víc a víc intenzivnější. takže doporučuju kombinaci obou - G i klitorisu, zblázníš se ty i partner :D :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová