Našly jste svůj G bod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.1.12 12:48

Našly jste svůj G bod??

Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli jste našly svůj G bod, popř. kde přesně :lol: a jak dlouho trvalo, než jste ho našly (hned napoprvé nebo po letech), díky všem za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
12.1.12 12:56

jasně :mrgreen: :mrgreen: můj Gé bod je na 100% v žaludku :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2351
12.1.12 12:58
sophinka píše:
jasně :mrgreen: :mrgreen: můj Gé bod je na 100% v žaludku :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky dobrý :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
12.1.12 13:01

nenašla, ale až půjde kolem tak ho čapnu a nepustím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
12.1.12 13:01

No většinou G Bod bývá cca 5-8cm od poševního vchodu směrem jakoby k moč.měchýři.. Můj přítel dokonce studoval z nějakého videa techniku,jak takhle uspokojit ženu.. A jóóóóóó je to skvělý :D :D :D . Jsem ráda za můj Bod G.. A mimochodem,když mě k tomu ještě dráždí jazykem,tak mívám i několik orgasmů po sobě :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
12.1.12 13:04

tohle jsem za mlada četla v Bravíčku,kde měla tazatelka stejný dotaz s tím,že ten svůj našla na zádech :D :D přeji hodně štěstí v hledání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
12.1.12 13:06
Gabčulinda píše:
No většinou G Bod bývá cca 5-8cm od poševního vchodu směrem jakoby k moč.měchýři.. Můj přítel dokonce studoval z nějakého videa techniku,jak takhle uspokojit ženu.. A jóóóóóó je to skvělý :D :D :D . Jsem ráda za můj Bod G.. A mimochodem,když mě k tomu ještě dráždí jazykem,tak mívám i několik orgasmů po sobě :palec: :palec:

teda, já ho zatím nepotřebovala, ale asi nevím o co přicházím :mrgreen: mě pokaždé ten jeden orgazmus doteď stačil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
12.1.12 13:09
Bubu25 píše:
K dnesku jsem ho zatim fakt nenasla :lol: :mrgreen:
katkabanova píše:
tohle jsem za mlada četla v Bravíčku,kde měla tazatelka stejný dotaz s tím,že ten svůj našla na zádech :D :D přeji hodně štěstí v hledání

No jo Bubu, musíš hledat na zádech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
12.1.12 13:09

Než jsem pozanala mýho současnýho (a teď ho fakt pochválím) SEXUÁLNÍHO BOHA :palec: tak mi to taky stačilo,ale teď už ví,co an mě platí a dělá mu radost,že mi dělá radost :D . Joo ale zapomněla jsem napsat,že taky pečlivě a pravidelně posiluju pánevní svaly,který tomu dost napomáhaj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
12.1.12 13:10
K-a-č-i-k píše:
Bubu25 píše:
katkabanova píše:
Na zádech???? :mrgreen: :mrgreen: Ježkovy trenky… :roll: :roll: pochopila bych erotogenní zónu,ale G Bod? :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
12.1.12 13:11
Gabčulinda píše:
K-a-č-i-k píše:
Bubu25 píše:
katkabanova píše:
Na zádech???? :mrgreen: :mrgreen: Ježkovy trenky… :roll: :roll: pochopila bych erotogenní zónu,ale G Bod? :D :D

alespoň by to vysvětlovalo, proč ho tolik z nás ještě nenašlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
12.1.12 13:12

a ještě postel ,to je bod Gé největší -když můžu spát víc jak 5 hodin jsem z toho úplně hotová :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2939
12.1.12 13:14
katkabanova píše:

To jsem taky četla :lol: ---- já ho zatím nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.12 13:27

Holky spíš mi poraďte jak hledat, jen rukou? Vibrátorem? :nevim: Já cejtím, že „něco“ tam mám, páč i klitoriální orgasmus je mnohem intenzivnější když jsem uvnitř „plná“, většinou teda orál + vibrátor dovnitř. Ale ještě lepší je to když mám plnej zadek, tudíž já svůj G-bod mám asi v pr..... :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12978
12.1.12 13:30

Nevěděla jsem , že ho mám hledat..

( vypůjčeno z filmu Forest Gump - odpověd na otázku, zda našel Ježíše) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová