Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sophinka píše:
jasně![]()
můj Gé bod je na 100% v žaludku
![]()
No většinou G Bod bývá cca 5-8cm od poševního vchodu směrem jakoby k moč.měchýři.. Můj přítel dokonce studoval z nějakého videa techniku,jak takhle uspokojit ženu.. A jóóóóóó je to skvělý
. Jsem ráda za můj Bod G.. A mimochodem,když mě k tomu ještě dráždí jazykem,tak mívám i několik orgasmů po sobě
![]()
tohle jsem za mlada četla v Bravíčku,kde měla tazatelka stejný dotaz s tím,že ten svůj našla na zádech
přeji hodně štěstí v hledání
Gabčulinda píše:
No většinou G Bod bývá cca 5-8cm od poševního vchodu směrem jakoby k moč.měchýři.. Můj přítel dokonce studoval z nějakého videa techniku,jak takhle uspokojit ženu.. A jóóóóóó je to skvělý![]()
![]()
. Jsem ráda za můj Bod G.. A mimochodem,když mě k tomu ještě dráždí jazykem,tak mívám i několik orgasmů po sobě
![]()
teda, já ho zatím nepotřebovala, ale asi nevím o co přicházím
mě pokaždé ten jeden orgazmus doteď stačil ![]()
Bubu25 píše:
K dnesku jsem ho zatim fakt nenasla![]()
katkabanova píše:
tohle jsem za mlada četla v Bravíčku,kde měla tazatelka stejný dotaz s tím,že ten svůj našla na zádech![]()
No jo Bubu, musíš hledat na zádech
Než jsem pozanala mýho současnýho (a teď ho fakt pochválím) SEXUÁLNÍHO BOHA
tak mi to taky stačilo,ale teď už ví,co an mě platí a dělá mu radost,že mi dělá radost
. Joo ale zapomněla jsem napsat,že taky pečlivě a pravidelně posiluju pánevní svaly,který tomu dost napomáhaj ![]()
K-a-č-i-k píše:Na zádech????Bubu25 píše:
K dnesku jsem ho zatim fakt nenasla
katkabanova píše:No jo Bubu, musíš hledat na zádech
tohle jsem za mlada četla v Bravíčku,kde měla tazatelka stejný dotaz s tím,že ten svůj našla na zádech![]()
Gabčulinda píše:K-a-č-i-k píše:Na zádech????Bubu25 píše:
K dnesku jsem ho zatim fakt nenasla
katkabanova píše:No jo Bubu, musíš hledat na zádech
![]()
Ježkovy trenky…
![]()
pochopila bych erotogenní zónu,ale G Bod?
![]()
alespoň by to vysvětlovalo, proč ho tolik z nás ještě nenašlo ![]()
a ještě postel ,to je bod Gé největší -když můžu spát víc jak 5 hodin jsem z toho úplně hotová ![]()
katkabanova píše:
To jsem taky četla
---- já ho zatím nenašla
Holky spíš mi poraďte jak hledat, jen rukou? Vibrátorem?
Já cejtím, že „něco“ tam mám, páč i klitoriální orgasmus je mnohem intenzivnější když jsem uvnitř „plná“, většinou teda orál + vibrátor dovnitř. Ale ještě lepší je to když mám plnej zadek, tudíž já svůj G-bod mám asi v pr.....
![]()
Nevěděla jsem , že ho mám hledat..
( vypůjčeno z filmu Forest Gump - odpověd na otázku, zda našel Ježíše) ![]()
Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli jste našly svůj G bod, popř. kde přesně
a jak dlouho trvalo, než jste ho našly (hned napoprvé nebo po letech), díky všem za odpověď