Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
weruuunka píše:
Zdravim, mám problém, máme v uzavřené skupině nástěnku s metříkama a fotkama prcků. A jde o to když dám editovat a chci mezi uživatele a a uživatele b někoho dalšího přidat a dám uložit, tak se mi to co bylo pod tim koho jsem vložila všechno smaže.Teď jsem to vyřešila, tak že to mám zkopírovaný v pc a znova to tam vkládáma nevim jestli to dělá jenom mě, nebo i někomu dalšímu. Dalo by se s tím něco udělat?
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně.
a co uložit jednotlivé metříky pro každou maminku zvlášť jako samostatný příspěvek? ale to asi nevyřeší, že budou v nějakém požadovaném pořadí ![]()
michamicha píše:weruuunka píše:a co uložit jednotlivé metříky pro každou maminku zvlášť jako samostatný příspěvek? ale to asi nevyřeší, že budou v nějakém požadovaném pořadí
Zdravim, mám problém, máme v uzavřené skupině nástěnku s metříkama a fotkama prcků. A jde o to když dám editovat a chci mezi uživatele a a uživatele b někoho dalšího přidat a dám uložit, tak se mi to co bylo pod tim koho jsem vložila všechno smaže.Teď jsem to vyřešila, tak že to mám zkopírovaný v pc a znova to tam vkládáma nevim jestli to dělá jenom mě, nebo i někomu dalšímu. Dalo by se s tím něco udělat?
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně.
To by bylo přeházený a to já nechci. ![]()
Právě jsem to vyzkoušela - ručně jsem vložila nově vytvořený metřík mezi Mluv*** a Lek*** a nic se mi nesmazalo…
Podívej se, je tam.
Tereza
admin píše:
Právě jsem to vyzkoušela - ručně jsem vložila nově vytvořený metřík mezi Mluv*** a Lek*** a nic se mi nesmazalo…Podívej se, je tam.Tereza
Teď jsem to zkusila a taky se mi nic nesmazalo.
Včera se mi to smazalo pokaždý. ![]()
Je možné, že se při vkládání nových metříků byl zbytek textu „osvícený“ a po vložení se vlastně smazal. Hlavně, že už to funguje ![]()
Tereza
Zdravim, mám problém, máme v uzavřené skupině nástěnku s metříkama a fotkama prcků. A jde o to když dám editovat a chci mezi uživatele a a uživatele b někoho dalšího přidat a dám uložit, tak se mi to co bylo pod tim koho jsem vložila všechno smaže.
Teď jsem to vyřešila, tak že to mám zkopírovaný v pc a znova to tam vkládáma nevim jestli to dělá jenom mě, nebo i někomu dalšímu. Dalo by se s tím něco udělat?
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně. 