Nástěnka uzavřené skupiny - problém

weruuunka
29.6.11 19:05

Nástěnka uzavřené skupiny - problém

Zdravim, mám problém, máme v uzavřené skupině nástěnku s metříkama a fotkama prcků. A jde o to když dám editovat a chci mezi uživatele a a uživatele b někoho dalšího přidat a dám uložit, tak se mi to co bylo pod tim koho jsem vložila všechno smaže. :pocitac: Teď jsem to vyřešila, tak že to mám zkopírovaný v pc a znova to tam vkládáma nevim jestli to dělá jenom mě, nebo i někomu dalšímu. Dalo by se s tím něco udělat? :?: Doufám, že jsem to napsala srozumitelně. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1613
29.6.11 20:11
weruuunka píše:
Zdravim, mám problém, máme v uzavřené skupině nástěnku s metříkama a fotkama prcků. A jde o to když dám editovat a chci mezi uživatele a a uživatele b někoho dalšího přidat a dám uložit, tak se mi to co bylo pod tim koho jsem vložila všechno smaže. :pocitac: Teď jsem to vyřešila, tak že to mám zkopírovaný v pc a znova to tam vkládáma nevim jestli to dělá jenom mě, nebo i někomu dalšímu. Dalo by se s tím něco udělat? :?: Doufám, že jsem to napsala srozumitelně. :roll:

a co uložit jednotlivé metříky pro každou maminku zvlášť jako samostatný příspěvek? ale to asi nevyřeší, že budou v nějakém požadovaném pořadí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.6.11 23:17
michamicha píše:
weruuunka píše:
Zdravim, mám problém, máme v uzavřené skupině nástěnku s metříkama a fotkama prcků. A jde o to když dám editovat a chci mezi uživatele a a uživatele b někoho dalšího přidat a dám uložit, tak se mi to co bylo pod tim koho jsem vložila všechno smaže. :pocitac: Teď jsem to vyřešila, tak že to mám zkopírovaný v pc a znova to tam vkládáma nevim jestli to dělá jenom mě, nebo i někomu dalšímu. Dalo by se s tím něco udělat? :?: Doufám, že jsem to napsala srozumitelně. :roll:
a co uložit jednotlivé metříky pro každou maminku zvlášť jako samostatný příspěvek? ale to asi nevyřeší, že budou v nějakém požadovaném pořadí :think:

To by bylo přeházený a to já nechci. :-?

• Citovat
  • Upravit
21081
30.6.11 12:32

O jakou skupinu se jedná? 8-)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.6.11 12:43
admin píše:
O jakou skupinu se jedná? 8-)Tereza

Duben 2011

• Citovat
  • Upravit
21081
30.6.11 13:47

Právě jsem to vyzkoušela - ručně jsem vložila nově vytvořený metřík mezi Mluv*** a Lek*** a nic se mi nesmazalo… :nevim: Podívej se, je tam.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.6.11 14:01
admin píše:
Právě jsem to vyzkoušela - ručně jsem vložila nově vytvořený metřík mezi Mluv*** a Lek*** a nic se mi nesmazalo… :nevim: Podívej se, je tam.Tereza

Teď jsem to zkusila a taky se mi nic nesmazalo. :nevim: :palec: Včera se mi to smazalo pokaždý. :zed:

• Citovat
  • Upravit
21081
30.6.11 14:41

Je možné, že se při vkládání nových metříků byl zbytek textu „osvícený“ a po vložení se vlastně smazal. Hlavně, že už to funguje :mavam:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová