Nastřelené náušničky

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
14.7.10 13:00

Marpe, ale to ti může být jedno… Ať si kecá jak chce (případně), přece ti kvůli tomu, žes nechala nastřelit náušnice neodmítne ošetřit děti, kdyby něco… Fakt bych se na to vyprdla zvysoka a kdyby byl jooo poprask, našla bych si jinou pediatru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.7.10 13:03

Asi to tak udělám. V každém případě nastřelit nechám stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
14.7.10 13:18

Ahojky,
Marpe, myslím, že bys mohla Dr. říct, že bys chtěla dát malý náušničky, ale ne píchnout ale nastřelit, jestli o někom neví… Že kdyby je nastřelovala ona, tak je uřčitě necháš nastřelit od ní… Třeba by to zkousla líp.

No u nás to dopaldo takto…
U starší bez problému - v 5 měsících nastřelit naušničky. Ty se nám nakonec tak líbily, že jsme jí je nechalali cca 10 měsíců, až jí jedna vypadla. Pak jsme na rychlo kupovali a dávali nové…
S mladší je to komplikovanější. Nastřelit jsem je nechala kolem 1/2 roku. Co se oušek týče vše OK, ale bohužel jsme je museli vyndavat a když jsme jí po cca 10 dnech chtěli dát jiné, tak už měla dírky zaroslé. Teď váhám, jeslti je ještě jednou nechat znova nastřelit nebo ne…

Pro zakladatelku,
když jsem před pár měsíci kupovala tý mladší nové nušničky, tak mi ve zlatnictví prodavačka řekla 2 věci.
1. namočit je před nandáním do lihu (stačí na i hodinku), protože nevíš, kdo všecho to měl v ruce…
2. až jí je nasadíme, a budeme mít cestu kolem, tak máme přijít a oni nám je takzvaně dopruží, aby se nerozepínaly - totéž jsme dělali i u té starší a náušničky už skoro 2 roky drží bez problému…

A ještě k tomu, co všechno si máš připravit…
Když jsem jí je musela cca po měsíci vyndavat, tak ty uzávěry držely tak dobře, že se mi to nepodařilo. Musely jsme je rozstříhnout girurg. nůžkama… (byly jsme na ni chuděru pak 3…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_carodejka
14.7.10 13:46

Nám dětská doktorka rovnou řekla, abychom nechali ouška nastřelit. Dokonce nám poradila, kam máme jít. Prý je to nejvhodnější mezi 3.a 6.měsícem, 14 dní po prvním očkování. První očkování máme za sebou, takže tak příští týden můžeme vyrazit na ušní.

• Citovat
  • Upravit
24320
14.7.10 13:47

Jak se nekdo ptal je to tak to zamykani nebot mame starsi tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
15.7.10 08:07

my taky necháváme nastřelit - já mám uši propíchnuté a mám to pěkně a hlavně viditelně křivě … nastřelení je prý rychlejší a přesnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
13.8.10 19:30

Ahojky holky, tak Vám chci jen napsat, že jsem právě přehodila, NAPROSTÁ POHODA :palec: Naložila jsem náušničky na pár hodin (max. ty 2 :wink: ) do Alpy a pak šla na věc. Poučena od Vás, že to půjde ztuha, jsem čekala něco podstatně horšího, šlo to hůř, než normální náušnice, ale celkem dobře, proti očekávanýmu :lol: Pak jsem tam šoupla tu novou - malá se skoro nemlela, vrazila jsem jí hračku, a ta náušnice tam šla na první pokus ÚPLNĚ HLADCE! :palec: Čekala jsem problém, jelikož znám nandavání do svých uší, propíchlých jehlou, ale tohle je tak totálně rovné, jak je to tou pistolkou, že jsem čuměla, jak to bylo bez problémů :palec: Prostě jsem nadšená, když budu mít dalších deset dcer (nebo tuhle jednu s dvaceti naušnicema :lol: ) vždycky půjdu už jen do nastřelení :palec: :palec: Takže za mě jednoznačně :palec: :palec: :palec: papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3174
16.11.11 11:09

Ahoj, nevíte, jestli se k nastřeleným náušničkám dají sehnat pouze ty zadní díly? Malá si sundala náušnici a nemůžeme ten zadní díl najít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
15.10.12 13:29

Ahoj prosim o radu, mala ma docasne plastove nausnice po nastreleni a chcem jej to vymenit. Vsetko som si jak @emocuc.polymorf pripravila, vycistila, pripravila malu a ejha, tie svine tam drzia, ani sa nepohnu! Jak mam vytiahnut ten zadny platovy diel? Za toho pana mi to nejde :-( Dik za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
15.10.12 13:34

Naše doktorka říkala zamáčknout a otočit. Jak bezpečnostní uzávěr třeba na lécích.
Ale minulý týden jsem se bavila s jednou maminkou a ta říkala že na to museli vzít kleště, že to prostě nešlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
15.10.12 13:48
@cuttysark píše:
Ahoj prosim o radu, mala ma docasne plastove nausnice po nastreleni a chcem jej to vymenit.

Plastové náušnice, tím myslíš jako jen tu plastovou uzávěru, že?.. jinak nejsou celé plastové, ne? ;) Jsou z chir. oceli, předpokládám.. :think:
Ono je to na těch našich tak, že je to silná tyčka, na ní je hluboký zářez a v tom zářezu je naražený ten plastový čudlík - ta uzávěra. Možná bych to zkusila pootočit, jakoby krouživým pohybem to vykroutit nebo vykývat, ale trochu násilí to asi chce, jde to hůř, ale pořád ještě to šlo normálně rukou. :palec:
Drž si druhou rukou ten přední konec (s kamínkem) a pořádně zaber :palec:

• Citovat
  • Upravit
12667
15.10.12 13:52

@emocuc.polymorf co ti ja viem, vypadaju plastove. On prave ten uzaver v pohode ide krutit jakoby aj bez nausnic, ze to nedrzi spolu. Uz som to skusala vselijako, skusim co radi @tereza12345
Kristinka ma uz teraz nenavidi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
15.10.12 13:57

Ty naušničky jsou opravdu celé plastové..:-) A prý je to dětská pojistka a proto to nejde tak lehce otevřít. @cuttysark povedlo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
15.10.12 13:58

Tak jedna je dolu ale musela som byt fakt brutalna. Tak este nasadit tu zlatu no a potom este krat dva :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
15.10.12 14:00
@cuttysark píše:
@emocuc.polymorf co ti ja viem, vypadaju plastove. On prave ten uzaver v pohode ide krutit jakoby aj bez nausnic, ze to nedrzi spolu. Uz som to skusala vselijako, skusim co radi @tereza12345
Kristinka ma uz teraz nenavidi :nevim:

Ten předek vypadá taky plastově? 8o Ty vogo, to asi nemáte to, co my.. U nás byla náušnice celá kovová (chir. ocel) a jen na konci plastová uzávěrka. Na první pohled bylo vidět, že to není plast. Asi jako když se podíváš na snubák, taky vidíš, že není plastovej ;) :mrgreen: To máte asi něco jinýho.. :nevim:

Vypadá to takto, akorát ta puzetka (myslím, že tak se říká uzávěrce) je plastová :palec:

http://files.nastrelovani-nausnic.webnode.cz/…5%A1nice.gif

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí