Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak to naše malá bude s těmato naušničkama v tom případě i maturovat..
![]()
@emocuc.polymorf jj máme jinačí naušničky.. naše má kytičku..
@tereza12345 Kytička nebo kolečko, na tom nesejde,
tazatelka psala, že mají plastový! ![]()
Tak malá měla z nerezové oceli a plastovou puzetku. A opravdu jsem musela v předu držet kamínek a silou táhnout ten plast za ouškem opačně. Jsem to napřed nepoučena zkoušela jemně a nešlo
. Jak jsem zabrala, bylo to hned. Jen jsem se bála, abych dítěti to pidi ouško nerozervala
. Nasazení už pak bylo v pohodě, mám pocit, že jsem měla naušnice chvíli ve slivovici. Pak jsem ten konec omočila pro jistotu ve framykoinu a šup do ouška. Šlo to krásně.
@emocuc.polymorf @tereza12345 tak holky je to vymenene! Ufff voe Kristi sa z toho psychicky zrutila a uz spi
ale nove nausky sli uplne v pohode nasadit, takze to bolo bez problemov. Nakoniec asi pomohla kombinacia hrubej sily a toho navodu od Terez.
A fakt su plastove, dam foto
@emocuc.polymorf však ano.. ty co jsou na obrázku co jsem vkládala jsou taky celé plastové.. máme stejný typ naušniček jako zakladatelka..
Taky máme plastové, přesně jak na fotce od cuttysark.
Holky když už je řeč o naušničkách, vybrali jsme malé tyto naušnice: http://zkracovatko.cz/dcaVVi ale já nějak začínám být nervózní z toho zapínání, mám strach, aby si to malá nevyrvala nebo tak něco…radši bych nějaké pecky v tomto stylu se šroubováním vzadu, nezahlídly jste někde něco takového? Nebo kde na netu sehnat pecky pro miminka, nějak se mi nedaří najít žádné pěkné.. ![]()
@Verca1989 my mame podobne jak vy........to som ti ale nepomohla…
@tereza12345 píše:
@emocuc.polymorf však ano.. ty co jsou na obrázku co jsem vkládala jsou taky celé plastové.. máme stejný typ naušniček jako zakladatelka..
To jsou mi věci!
…aha
Tak to potom jo ![]()
Jinak @cuttysark gratulaci k úspěšné operaci, zajímavý teda, že celý plastový, zřejmě za 2 roky doba pokročila ![]()
@Verca1989 Máme stejné zapínání, náušnice jsou po mé mamce, sestře, mně a neteři, teď je malá nosí tak půl roku asi.. Uši máme všechny (zatím a ťuk ťuk) v celku, drží pěkně. Naušničky byly 4 a současně máme tři, takže skóre na ztracení docela dobrý
.
@emocuc.polymorf Asi jak kde, nám před sedmi měsíci na vesnici
nastřelili taktéž ocelové.
@Verca1989 píše:
Taky máme plastové, přesně jak na fotce od cuttysark.Holky když už je řeč o naušničkách, vybrali jsme malé tyto naušnice: http://zkracovatko.cz/dcaVVi ale já nějak začínám být nervózní z toho zapínání, mám strach, aby si to malá nevyrvala nebo tak něco…radši bych nějaké pecky v tomto stylu se šroubováním vzadu, nezahlídly jste někde něco takového? Nebo kde na netu sehnat pecky pro miminka, nějak se mi nedaří najít žádné pěkné..
My taky máme tyhle, 2 roky s levou bojuju, malá pravou nechává, ale ta levá permanentně rozepnutá, už jednu ztratila, máme druhý, stejně levou furt rve dolu a tohle přední zapínání je mor
Když jsem jí dala jednu malou svojí, tj. s normálním zapínáním vzadu, nervala to
Takže příště koupím normální zapínání, nějaké maličké, aby nevypadaly na tom malém oušku blbě. Nevím, proč se ty dětské dělají s tím zapínáním vepředu??
Asi aby se to lépe zapínalo.
Bohužel se to i snadněji rozepíná ![]()
@emocuc.polymorf no právě…malá si totiž furt tahá uši, takže si nedělám iluze, že s tím přestane a fakt bych nerada, aby si ublížila nebo ty naušnice za 2 litry ztratila. Já jsem jako malá takové taky nosila a v pohodě ale moc tomu nevěřím…ale ony jsou tak krásný
…potřebovala bych najít stejné pecky a byla bych spokojená ![]()
@Verca1989 Já zapínala a zapínala a zapínala
Až jednou to na vycházce s taťkou ztratili. U nových to bylo nemlich to samý
.. Tak jsem nechala jen jednu, tu co nervala a sem tam protáhla dírku na druhé, aby nezarostla, nebo dala tu mou náušnici. Teď má na chvíli zpátky tu svou a netahá, ale pšššššt
![]()
Až to zas začne tahat, koupím asi normální zapínání, až zjistí, že nemá rozepínací úspěchy, snad ji to přestane bavit. ![]()