Nastřelené náušničky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19571
15.10.12 14:01

Tak to naše malá bude s těmato naušničkama v tom případě i maturovat.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19571
15.10.12 14:05

@emocuc.polymorf jj máme jinačí naušničky.. naše má kytičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
15.10.12 14:07

@tereza12345 Kytička nebo kolečko, na tom nesejde, :D tazatelka psala, že mají plastový! 8o

• Citovat
  • Upravit
11620
15.10.12 14:17

Tak malá měla z nerezové oceli a plastovou puzetku. A opravdu jsem musela v předu držet kamínek a silou táhnout ten plast za ouškem opačně. Jsem to napřed nepoučena zkoušela jemně a nešlo 8o. Jak jsem zabrala, bylo to hned. Jen jsem se bála, abych dítěti to pidi ouško nerozervala 8o :lol:. Nasazení už pak bylo v pohodě, mám pocit, že jsem měla naušnice chvíli ve slivovici. Pak jsem ten konec omočila pro jistotu ve framykoinu a šup do ouška. Šlo to krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
15.10.12 14:21

@emocuc.polymorf @tereza12345 tak holky je to vymenene! Ufff voe Kristi sa z toho psychicky zrutila a uz spi :-D ale nove nausky sli uplne v pohode nasadit, takze to bolo bez problemov. Nakoniec asi pomohla kombinacia hrubej sily a toho navodu od Terez.

A fakt su plastove, dam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
15.10.12 14:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19571
15.10.12 14:41

@emocuc.polymorf však ano.. ty co jsou na obrázku co jsem vkládala jsou taky celé plastové.. máme stejný typ naušniček jako zakladatelka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.10.12 14:41

Taky máme plastové, přesně jak na fotce od cuttysark.

Holky když už je řeč o naušničkách, vybrali jsme malé tyto naušnice: http://zkracovatko.cz/dcaVVi ale já nějak začínám být nervózní z toho zapínání, mám strach, aby si to malá nevyrvala nebo tak něco…radši bych nějaké pecky v tomto stylu se šroubováním vzadu, nezahlídly jste někde něco takového? Nebo kde na netu sehnat pecky pro miminka, nějak se mi nedaří najít žádné pěkné.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
15.10.12 14:53

@Verca1989 my mame podobne jak vy........to som ti ale nepomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
15.10.12 14:58
@tereza12345 píše:
@emocuc.polymorf však ano.. ty co jsou na obrázku co jsem vkládala jsou taky celé plastové.. máme stejný typ naušniček jako zakladatelka..

To jsou mi věci! 8o …aha :think: Tak to potom jo :palec:

Jinak @cuttysark gratulaci k úspěšné operaci, zajímavý teda, že celý plastový, zřejmě za 2 roky doba pokročila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11620
15.10.12 15:00

@Verca1989 Máme stejné zapínání, náušnice jsou po mé mamce, sestře, mně a neteři, teď je malá nosí tak půl roku asi.. Uši máme všechny (zatím a ťuk ťuk) v celku, drží pěkně. Naušničky byly 4 a současně máme tři, takže skóre na ztracení docela dobrý ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
15.10.12 15:01

@emocuc.polymorf Asi jak kde, nám před sedmi měsíci na vesnici :mrgreen: nastřelili taktéž ocelové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
15.10.12 15:02
@Verca1989 píše:
Taky máme plastové, přesně jak na fotce od cuttysark.Holky když už je řeč o naušničkách, vybrali jsme malé tyto naušnice: http://zkracovatko.cz/dcaVVi ale já nějak začínám být nervózní z toho zapínání, mám strach, aby si to malá nevyrvala nebo tak něco…radši bych nějaké pecky v tomto stylu se šroubováním vzadu, nezahlídly jste někde něco takového? Nebo kde na netu sehnat pecky pro miminka, nějak se mi nedaří najít žádné pěkné.. :think:

My taky máme tyhle, 2 roky s levou bojuju, malá pravou nechává, ale ta levá permanentně rozepnutá, už jednu ztratila, máme druhý, stejně levou furt rve dolu a tohle přední zapínání je mor :cert: Když jsem jí dala jednu malou svojí, tj. s normálním zapínáním vzadu, nervala to :nevim: Takže příště koupím normální zapínání, nějaké maličké, aby nevypadaly na tom malém oušku blbě. Nevím, proč se ty dětské dělají s tím zapínáním vepředu?? :nevim: Asi aby se to lépe zapínalo. :nevim: Bohužel se to i snadněji rozepíná :cert:

• Citovat
  • Upravit
9090
15.10.12 15:17

@emocuc.polymorf no právě…malá si totiž furt tahá uši, takže si nedělám iluze, že s tím přestane a fakt bych nerada, aby si ublížila nebo ty naušnice za 2 litry ztratila. Já jsem jako malá takové taky nosila a v pohodě ale moc tomu nevěřím…ale ony jsou tak krásný :D…potřebovala bych najít stejné pecky a byla bych spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
15.10.12 15:23

@Verca1989 Já zapínala a zapínala a zapínala :zed: Až jednou to na vycházce s taťkou ztratili. U nových to bylo nemlich to samý :pocitac:.. Tak jsem nechala jen jednu, tu co nervala a sem tam protáhla dírku na druhé, aby nezarostla, nebo dala tu mou náušnici. Teď má na chvíli zpátky tu svou a netahá, ale pšššššt ;) :D
Až to zas začne tahat, koupím asi normální zapínání, až zjistí, že nemá rozepínací úspěchy, snad ji to přestane bavit. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA