Nástřih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
17.7.14 00:05

Dobry den, jsem 8 tydnu po narocnem porodu a velkem siti a nekde uplne vzadu jsem nasla nevypadly steh, pri chuzi me to i picha, je mozne ze je to nevstrebatelny material? Podle pohmatu to vubec nevypada ze by to melo vypadnout. Je to jakoby dratek. Doktori nerikali nic ani v porodnici ani po sestinedeli u gyndaka. Nevim jestli tam mam chodit :/ pracuje se teda pri siti po porodu i s nevstrebatelnym materialem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
17.7.14 00:57

@Ulla mně taky vypadl poslední steh tak 3 měsíce po porodu. Jsou podle mě nevstřebatelné ale dělané tak, aby se rozpadly a tělo je mohlo vypudit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
17.7.14 06:19
@mmuerka píše:
@Ulla mně taky vypadl poslední steh tak 3 měsíce po porodu. Jsou podle mě nevstřebatelné ale dělané tak, aby se rozpadly a tělo je mohlo vypudit :nevim:
= vstřebatelné ;) to neznamená, že je tělo pohltí, ale že samy odpadnou :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
17.7.14 06:20

@Ulla jestli se ti něco nezdá zajdi znovu na gyndu, třeba mu je potřeba jenom trošku pomoc, aby se pustil ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.7.14 06:35

@Ulla Jestli nevypadnul a obtěžuje, zajdi na gyndu, vyndají ti ho. Mě se taky všechny stehy nerozpadly sami, ale protože byly na povrchu, tak jsem je rozstříhla a vyndala cca 3 týdny po porodu (mají vypadnout 2 týdny po porodu). Pokud je to na špatně nepřístupném místě, skoč si na gyndu, steh se může podebrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
17.7.14 08:06

Ahojík holky mohu se zeptat používala některá z vas olejíček na hraz a zda to pomáhá? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.7.14 09:01
@Misel02 píše:
Ahojík holky mohu se zeptat používala některá z vas olejíček na hraz a zda to pomáhá? děkuji

jako před porodem myslíš? po šití bych to teda určitě ničím neolejovala.
jinak já jsem nepoužívala, příště bych do toho určitě šla. po porodu se mi osvěčil mycí gel s dubovou kůrou, hodně to urychlilo hojení šití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
17.7.14 09:13

Ano myslím před porodem myslím že říkají od 30 či 35tt. Tak nevím někdo říká že by do toho určo šel a že to pomohlo že nemuseli nastřihávat a někdo říká že mu to npomohlo tak nevím myslím že záleží zda to dělaš opravdu každý den pravidelně třeba 5minut ane jednou za tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.7.14 09:23

Také jsem měla nevypadlé stehy ještě 2 měsíce po porodu. Doktorka na to při prohlídce po šestinedělí neříkala nic. Přišlo mi, že mi tam ten drátek zarostl a pak začal hnisat a dost to bolelo. Musela jsem tedy na gyndu znovu, aby mi ho doktorka vydělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.7.14 11:01
@kve-tinka píše: = vstřebatelné ;) to neznamená, že je tělo pohltí, ale že samy odpadnou :mavam:

vstřebatelné stehy se dávají při vícevrstvém šití, třeba se šije sval, tak vstřebatelnými a pak kůže a ta se šije samovypadávacími. Uvnitř ty stehy se vstřebají, protože logicky nikdo nebude zase řezat srostlou kůži, aby vyndal stehy ze svalu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
18.7.14 20:40

Já sem taky stresovala a vypadly snad až po 4-5 týdnech… furt mě to tahalo, ale pak sem objevila na vložce „niťku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.7.14 20:47

Též jsem měla dlouho jeden steh ( byla jsem hodně šitá ) a jen jsem za něj malinko zatáhla a byl hned venku. Strašně mě tam píchal a bylo to dost nepříjemné a i bolestivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí