Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
ráda bych se zeptala jaké koření (pokud vůbec) a popřípadě v jakém množství se může přidávat do jídel pro 13 měsíční dítě ? Může se solit (myslim trošinku, ne jako pro dospěláky) nebo radši počkat ?? Dívala jsem se do Ditina „receptáře“ ale o koření jsem tam nic nenašla.
Díky moc za jakoukoliv radu.
Bubina
Ahoj,
nevím jaké koření se může a jaké né, ale já jsem malé začala trošičku solit od 1 ročku a nějak silně kořeněná jídla ji nedávám dodnes. A to jsou ji 3 a půl ročku. Né, že bych jí úplně vařila zvlášť, ale většinou to dokořením až po tom co ji odliju na talíř.
Ahoj Bubino,
ja synovi (19 mesicu) jidla malinko prisoluju asi od roku, pouzivam i sladkou papriku, muskatovy orisek, kmin - ale vse v malem mnozstvi. Jinak, zvlast uz mu jidla moc nevarim - jenom obcas, kdyz my dospelaci mame neco treba palivyho nebo neco o cem se domnivam, ze neni pro dite vhodna strava (napr. mlete maso, atd.) Pokud varim pro vsechny, vcetne prcka, tak dam trosku koreni a pote dokorenuji vetsinou na taliri.
Prejeme dobrou chut ![]()
Kristyna
ahoj, ja som zacala solit po roku ale len velmi malo a pridavala som len bazalku,trosku petrzlenovej vnate,kmin…maly ma skoro styri roky, ale doteraz varim len so solcankou, alebo troskou soli.cukor som zacala pouzivat az tento rok a nemyslim si, ze by mu nejak strasne chybal.vela zdaru citlivka ![]()