Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Děvčátka, zítra nastupuji v 10:00 na rizikové oddělení a v pátek porod CS. Prosím Vás proč nastupuji den předem? Chápu, že ráno budu muset být nalačno apod, ale proč třeba nenastoupím až v 6 večer?
Děkuji
Tak asi předoperační vyšetření, prohlídky od mudr a pohlídají aby jsi fakt nejedla
Budou ti dělat předoperační vyšetření, monitory, náběry pro laboratoř, pokud nebude vše na 100%, můžeš dostat kapačku na stabilizaci vnitřního prostředí apod. Prostě tě připraví do optimálního stavu před operací. Minimalizují se tím rizika.
Bohužel běžný postup, aby pohodlně stihli, co potřebují. Monitory, odběry, papírování…
Asi zalezi kde.
Ja na cisare nastupovala v den cisare. Mela jsem prijit v 10 rano a rizli me odpoledne.
Musela jsem byt naLacno a dali mi domu nejakou tabletku na zklidneni zaludecnich stav ci co
Děkuji všem a může být u toho partner, nebo mě tam nechaj samotnou? Já jsem z toho úplně paf ![]()
@Zuzi55 píše:
Děkuji všem a může být u toho partner, nebo mě tam nechaj samotnou? Já jsem z toho úplně paf
kde tě nechají samotnou? jako u cs? záleží na nemocnici já tam manžela měla
@ka2ka Myslím ten den kdy mě budou brát na hospitalizaci na ty různé vyšetření. Mám to v Podolí, slíbili že i v případě celkové narkózy může být se mnou ![]()
@Zuzi55 píše:
@ka2ka Myslím ten den kdy mě budou brát na hospitalizaci na ty různé vyšetření. Mám to v Podolí, slíbili že i v případě celkové narkózy může být se mnou
tak to nevím, ale nejspíš ne proč by s tebou chodil a čekal na chodbě? Možná kdyby jste měli nadstandard tak by čekal tam ale není důvod aby tam byl
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.