Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To se domluv s nima… kazda porodnice je jina
a kolikrat je to o doktorech
Je normální, že miminko po narození ztratí 10-15procent z váhy, důležité je, že přibírá..
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jsem po blbým porodu, jen tak tak dopadl přirozeně, ale už se cítím líp až na tu zašitou bolavou, to je utrpení. Miminko je a bylo v pořádku. Jsme tu třetí den a už by jsme chtěli domů, přeci jen domácí prostředí. Kojení se mi rozjelo včera a už to stříká všudea malý začal po kojení pribírat, ale ve finále má o 40g méně než měl. Po kojení má ale váženo o 10-15mg změny. Myslíte že nás pustí normálně domů? Jsem prvorodička takže mi přijde normální, že mléko začalo fungovat až teď.
Domluv se s doktory. Nebo muzes jit domuna revers.
Taky záleží, zda už stihli udělat mimču všechna vyšetření (kyčle, screening sluchu…). U nás v porodnici o víkendu byl klid a v pondělí ráno se to dohánělo. Se zeptej doktorů.
Ahoj, tak treba u nas o vikendu nepropousteli… musela jsem si pockat na vsedni den. Ale pokud jstevy i miminko v poradku, tak si Vas tam dlouho nenechaji… Kycle se u nas nedelaly, az po propusteni k externimu dr.
Záleží na porodnici, mě pustili po 2 dnech. Ale malej neměl žloutenku, já byla úplně v pohodě, měl vyšetřené kyčle, oči, uši, krev z patičky, serizly pupík, kojeni plně rozjeto. Ale je neděle, budeš se muset domluvit s ošetřující dr ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj holky. Jsem po blbým porodu, jen tak tak dopadl přirozeně, ale už se cítím líp až na tu zašitou bolavou, to je utrpení. Miminko je a bylo v pořádku. Jsme tu třetí den a už by jsme chtěli domů, přeci jen domácí prostředí. Kojení se mi rozjelo včera a už to stříká všude
a malý začal po kojení pribírat, ale ve finále má o 40g méně než měl. Po kojení má ale váženo o 10-15mg změny. Myslíte že nás pustí normálně domů? Jsem prvorodička takže mi přijde normální, že mléko začalo fungovat až teď.