Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,od včerejšího rána mi hrozně nateklo levé koleno,nemůžu ho pokrčit,píchá mi v něm,nevíte někdo,co to může být?Horké ho nemám,na ortopedii půjdu až v ůterý,kdy tady ordinuje.Je mi jasný,že první,co mi doktor řekne je -zhubněte
Jen mě zajímá,co to může být,docela se toho děsím,nemáme v paneláku výtah,bydlíme ve čtvrtém patře a musím chodit s malou alespon dvakrát denně ven,tak se bojím,že mě pošle na operaci a nebudu moct chodit,to se asi zblázním
![]()
To bude voda
tu vytáhnou, akorát to čtvrté patro je na prd
asi bych to sjížděla na sáňkách, a nahoru bych poprosila nějakého souseda aby mě na těch sáňkách vytáhl, nebo se vyplazit ![]()
@slonikova píše:
Ahoj,od včerejšího rána mi hrozně nateklo levé koleno,nemůžu ho pokrčit,píchá mi v něm,nevíte někdo,co to může být?Horké ho nemám,na ortopedii půjdu až v ůterý,kdy tady ordinuje.Je mi jasný,že první,co mi doktor řekne je -zhubněte
Jen mě zajímá,co to může být,docela se toho děsím,nemáme v paneláku výtah,bydlíme ve čtvrtém patře a musím chodit s malou alespon dvakrát denně ven,tak se bojím,že mě pošle na operaci a nebudu moct chodit,to se asi zblázním![]()
![]()
Taky bych řekla, že to bude voda
Na doktora se vykašli ![]()
Dobrý den, dcera má nateklé koleno včera ji strčil chlapeček ve školce… Jen nevím jestli je to normální otok nebo něco víc… Můžete mi prosím poradit?
No s oteklým kolenem po úrazu u děcka bych asi šla k doktorovi. Bud zítra na chirurgickou pohotovost, nebo v pondělí na normální chirurgii.
@Anonymní píše: Více
To chce minimálně prohmátnout, ale RTG je jistota.