Nateklé koleno

1816
1.4.12 12:21

nateklé koleno

Ahoj,od včerejšího rána mi hrozně nateklo levé koleno,nemůžu ho pokrčit,píchá mi v něm,nevíte někdo,co to může být?Horké ho nemám,na ortopedii půjdu až v ůterý,kdy tady ordinuje.Je mi jasný,že první,co mi doktor řekne je -zhubněte
Jen mě zajímá,co to může být,docela se toho děsím,nemáme v paneláku výtah,bydlíme ve čtvrtém patře a musím chodit s malou alespon dvakrát denně ven,tak se bojím,že mě pošle na operaci a nebudu moct chodit,to se asi zblázním :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
1.4.12 13:04

To bude voda :think: tu vytáhnou, akorát to čtvrté patro je na prd :think: asi bych to sjížděla na sáňkách, a nahoru bych poprosila nějakého souseda aby mě na těch sáňkách vytáhl, nebo se vyplazit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22614
1.4.12 13:11
@slonikova píše:
Ahoj,od včerejšího rána mi hrozně nateklo levé koleno,nemůžu ho pokrčit,píchá mi v něm,nevíte někdo,co to může být?Horké ho nemám,na ortopedii půjdu až v ůterý,kdy tady ordinuje.Je mi jasný,že první,co mi doktor řekne je -zhubněte
Jen mě zajímá,co to může být,docela se toho děsím,nemáme v paneláku výtah,bydlíme ve čtvrtém patře a musím chodit s malou alespon dvakrát denně ven,tak se bojím,že mě pošle na operaci a nebudu moct chodit,to se asi zblázním :zed: :zed: :zed:

Taky bych řekla, že to bude voda :think: Na doktora se vykašli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.25 20:15

Dobrý den, dcera má nateklé koleno včera ji strčil chlapeček ve školce… Jen nevím jestli je to normální otok nebo něco víc… Můžete mi prosím poradit?

• Citovat
  • Upravit
65304
5.4.25 20:41

No s oteklým kolenem po úrazu u děcka bych asi šla k doktorovi. Bud zítra na chirurgickou pohotovost, nebo v pondělí na normální chirurgii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
5.4.25 23:32
@Anonymní píše: Více

To chce minimálně prohmátnout, ale RTG je jistota.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex