Nateklé přirození

57
31.8.14 14:25

natekle prirozeni

Ahoj mam takovy problem.Jsem 37+3 a vcera jsme byli na vylete a jq chtela dobehnout vlak.Jak jsem ale popobehla jako by mi kruplo ve stydky kosti a od ty doby boli kazdej krok a pohyb.Kdyz si lehnu je nemozny se otocit nebo si sednout a zvednout nohu do schodu taky silene boli, ale hlavne mi nateklo prirozeni, muj doktor ma dovolenou a tak nevite v cem je ptoblem? mela jste to nektera? s co s tim, mam doma dvouletyho kluka tak se potrebuju dat do poradku, a prominte za chybi mobil si pise co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.8.14 14:34

Tak otekla pipka neni nic zvlastniho, nektere zeny to maji, resi se to leky, deloha utlaxuje cevy, tak to tam nateka. Ale jestli ti tam kruplo a je to nasledek tohoto, tak bych teda jela na pohotovost a necekala, co se z toho rozvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
31.8.14 14:35

@liliw jo tohle se mi stalo někdy ve 36 týdnu, přešlo to uplně až pul roku po porodu. Namožená stydká spona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.8.14 14:35

@liliw jed na pohotovost, neotalela bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.8.14 14:41
@jane-e píše:
@liliw jed na pohotovost, neotalela bych

take bych jela, co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
31.8.14 14:43

A nevite zda mi na to jen neco daj nebo me tam nechaj? neni totiz kdo by hlidal syna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
31.8.14 14:45
@liliw píše:
A nevite zda mi na to jen neco daj nebo me tam nechaj? neni totiz kdo by hlidal syna :(

A jak to budes delat az pujdes rodit? 8o Snad mas manžela nebo pritele ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
31.8.14 14:46

Jed na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
31.8.14 14:46

Mě takhle křuplo a to mi praskla voda.. :) ale být tebou, tak bych jela hned na pohotovost.. nikdy nevíš.. může to být kravina ale taky nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
31.8.14 14:47

Moje mama mela po padu zlomene raminko stydke kosti. Bolelo ji jakoby v třísle. Samozřejme muzes mit uplne jiny problem, ale nikdo jsme do te doby netušili, že takova kostička v tele vůbec je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
31.8.14 14:47

Jo na to jsem taky zvedava :/ ma byt u moji mamky, ale ta je na tom dost spatne zdravotne, a manzrla mam, ale ten ma novou praci, volno mu nedaj a kdyz si vzal paragraf pisledne tak ho pak uz nevzali zpet, ale asi budem muset no, snad to mamka nejak zvladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.14 14:58

Před pár měsíci jsem čekala dvojčátka. Tak jsem přirození měla hodně oteklý a dokonce se mi udělaly i varixy. Vše zmizelo do konce šestinedělí. Jak otok, tak ty hnusný boule-křečáky. Co se týče tý spony stydký…tak ta se v těhotenství rozvolňuje a jakoby rozestupuje. Může dojít i k většímu rozestoupení. Příprava na porod. Taky jsem to tak měla, všechno mě bolelo. Mělo by se to po porodu za nějaký čas všechno spravit. Neboj.

• Citovat
  • Upravit
31672
31.8.14 16:13

Když ti tam křuplo, jela byhc na pohotovost. že nemá kdo hlídat, to je blbý, ale uvědom si, že si vlastně už v termínu, od ukončeného 37tt je dítě považováno za donošené. každopádně na tu pohotovost zajeď, malýho vezmi s sebou, a uvidíš, co ti řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
31.8.14 16:20

Mě taky „křuplo“ v břiše, a to malá pustila smolku a v tu chvíli se mi rozjel supr rychlý porod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
31.8.14 17:07

@liliw sytdka spona, nekdy to zlobi jeste dlouho po porodu…ale je to normalni, akorat se s tim pak muze chodit na ortopedii…ale s tou nateklou bych radeji zasla ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky