Natifem nebo estrozin

37
19.6.18 16:00

Natifem nebo estrozin

Zdravím nemáte někdo zkušenosti s Natifem nebo estrozin. Děkuji za případné názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
3.10.18 15:23

@Veuča15 Ahoj, zkusila jsi nakonec něco z toho? :) A byly dvě čárky? Já teď zkouším Natifem, ale teprve tak 2 týdny, uvidíme, jestli se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.18 23:26

@MajdaDl11 Doktorka mi doporučila NatiFem na polycystická ovária kvůli obsahu Inositolu. Ty ho bereš na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 22:24

Já beru Natifem teprve necelý měsíc. Tak uvidíme :-) mám ho na polycysticke ovarie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.18 18:20

@petulilinka111 Jé tak super, taky jsem do něho šla, zatím ho mám měsíc, chuť OK, tak jsem si koupila 2. krabičku a čekám, jestli to bude mít efekt. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.2.19 15:57

tak dneska jsem slyšela od setřičky o Natifemu, tak jsem si ho objednala, máte nějaké výsledky, už pomohol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.19 20:50

@petazak mě se upravil cyklus. Už ho mám 29 - 33 DC. Jinak bylo u mne normální třeba 2 měsíce nemít ms. Dělám si ovulacni testy a uprostřed cyklu mám dvě čárky. Akorát si nejsem jistá , jestli jsou pozitivní ty testy. Protože všude píši že pozitivní je pokud je druhá čárka stejně silná nebo silnější. A ty moje jsou jsou viditelné ale mám pocit že možná o malilinko světlejší než testovaná. Ale opravdu o trochu. Takže nevím :think: každopádně v tyhle dny bohužel vždy nebyl přítel doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.19 11:39

Já jsem po užívání natifemu ve 2. měsící těhotenství, měla jsem taky pcos a na to mi hodně pomohl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí