Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím nemáte někdo zkušenosti s Natifem nebo estrozin. Děkuji za případné názory ![]()
@Veuča15 Ahoj, zkusila jsi nakonec něco z toho?
A byly dvě čárky? Já teď zkouším Natifem, ale teprve tak 2 týdny, uvidíme, jestli se zadaří.
@MajdaDl11 Doktorka mi doporučila NatiFem na polycystická ovária kvůli obsahu Inositolu. Ty ho bereš na to?
Já beru Natifem teprve necelý měsíc. Tak uvidíme
mám ho na polycysticke ovarie.
@petulilinka111 Jé tak super, taky jsem do něho šla, zatím ho mám měsíc, chuť OK, tak jsem si koupila 2. krabičku a čekám, jestli to bude mít efekt. ![]()
tak dneska jsem slyšela od setřičky o Natifemu, tak jsem si ho objednala, máte nějaké výsledky, už pomohol?
@petazak mě se upravil cyklus. Už ho mám 29 - 33 DC. Jinak bylo u mne normální třeba 2 měsíce nemít ms. Dělám si ovulacni testy a uprostřed cyklu mám dvě čárky. Akorát si nejsem jistá , jestli jsou pozitivní ty testy. Protože všude píši že pozitivní je pokud je druhá čárka stejně silná nebo silnější. A ty moje jsou jsou viditelné ale mám pocit že možná o malilinko světlejší než testovaná. Ale opravdu o trochu. Takže nevím
každopádně v tyhle dny bohužel vždy nebyl přítel doma ![]()
Já jsem po užívání natifemu ve 2. měsící těhotenství, měla jsem taky pcos a na to mi hodně pomohl. ![]()