Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla to samý co popisujes byla jsem si jistá že ms přijde bolest břicha v podbřišku jako na ms.dělala jsem si test asi 2 dny po vynecháni ms a byl negativní a za další 4 dny už byl pozitivní. Teď jsem ve 25tt.
Jo, zapomněla jsem říct, ze jsem teď měla přes měsíc gynex, protože jsem měla úplně na prd dlouhou menstruaci, až 18 dnů. Ten to tam mohl taky pohnojit k dobru, co? Nebo by mohl tak rozhodit cyklus?
@Smudlinka123 píše:
Nevidím tam velkou šanci, myslím, že si to oddaluješ tím, jak na to myslíšRozhodit cyklus.
Budu doufat, že máš pravdu, díky ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím ve spolek, potřebuju rady a porady…méla jsem nechráněný styk těsně po menses, teď by měla přijít další menstruace, ale mám cca 10 dnů zpoždění, ukrutné menstruační bolesti, citlivé bradavky, bolesti v podbřišku, křeče…ale menses nikde. Testy negativní. Jaká je pravděpodobnost, že bych mohla bejt těhotná? Prosím o zachování anonymity, jsem v dost průserový situaci
Ono těžko říct ale podle toho co píšeš, bolesti mi spíš sedí na to, že brzy dostaneš ms. Ale jestliže budeš mít silné křeče a krvácení kontaktuj doktora. Mohlo by se jednat i o zamlklý potrat. Sama znáš své tělo najlépe, tak mu naslouchej ![]()
@Space píše:
Ono těžko říct ale podle toho co píšeš, bolesti mi spíš sedí na to, že brzy dostaneš ms. Ale jestliže budeš mít silné křeče a krvácení kontaktuj doktora. Mohlo by se jednat i o zamlklý potrat. Sama znáš své tělo najlépe, tak mu naslouchej
Mně to taky tak přijde, že bych to mohla každou chvíli dostat, ale mám strach, tělo se chová dost divně. Jsem rozhozena, už 4. tejden s dětma na OCR, tak mi asi hrabe. Dalšího jezecka do tyhle osatky fakt nee ![]()
@pikola píše:
Asi spíš to nebo co…
@Čekatelka93 píše:
Já měla to samý co popisujes byla jsem si jistá že ms přijde bolest břicha v podbřišku jako na ms.dělala jsem si test asi 2 dny po vynecháni ms a byl negativní a za další 4 dny už byl pozitivní. Teď jsem ve 25tt.
To neee…taky jsi, Čekatelko, semtam lehce zašpinila?
Hele po deseti dnech zpozdeni by byla uz dalnice na testu. Spis nervy a ten rozhozenej cyklus.
@vertunka píše:
Hele po deseti dnech zpozdeni by byla uz dalnice na testu. Spis nervy a ten rozhozenej cyklus.
Taky jsem si to myslela, ale já mám tu menstruaci tak strašně divnou a dlouhou…a jediný v životě, kdy mi menses takhle vynechala, bylo právě těhotenství s těma mejma miminama (mám dvojčata) ![]()
Jestli jsi měla nechráněný sex těsně po 18ti denní menstruaci, tak v té době klidně mohlo dojít i k ovulaci a tudíž k otěhotnění. Jak dlouho je to od toho nechráněného styku dnes??
@Karleon píše:
Jestli jsi měla nechráněný sex těsně po 18ti denní menstruaci, tak v té době klidně mohlo dojít i k ovulaci a tudíž k otěhotnění. Jak dlouho je to od toho nechráněného styku dnes??
22 dnů přesně.
To už mi přijde, že by test mohl ukázat. Přikláněla bych se spíš k blížící se menstruaci a budu ti držet palce, aby to tak bylo, pokud si další dítě nepřejete.
@vertunka píše:
Tak znam dve kamaradky co měli pozitivní test až v 9 týdnu a druha v 11 ![]()
@Anonymní píše:
Mně to taky tak přijde, že bych to mohla každou chvíli dostat, ale mám strach, tělo se chová dost divně. Jsem rozhozena, už 4. tejden s dětma na OCR, tak mi asi hrabe. Dalšího jezecka do tyhle osatky fakt nee
To můžou být nervy, sama to znám. Jestli na to myslíš od styku, tak bych se skoro vsadila, že to bude ono
Zdravím ve spolek, potřebuju rady a porady…méla jsem nechráněný styk těsně po menses, teď by měla přijít další menstruace, ale mám cca 10 dnů zpoždění, ukrutné menstruační bolesti, citlivé bradavky, bolesti v podbřišku, křeče…ale menses nikde. Testy negativní. Jaká je pravděpodobnost, že bych mohla bejt těhotná? Prosím o zachování anonymity, jsem v dost průserový situaci