Těhotná nebo co?

Anonymní
19.6.18 15:07

Téhotná nebo co?

Zdravím ve spolek, potřebuju rady a porady…méla jsem nechráněný styk těsně po menses, teď by měla přijít další menstruace, ale mám cca 10 dnů zpoždění, ukrutné menstruační bolesti, citlivé bradavky, bolesti v podbřišku, křeče…ale menses nikde. Testy negativní. Jaká je pravděpodobnost, že bych mohla bejt těhotná? Prosím o zachování anonymity, jsem v dost průserový situaci :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35765
19.6.18 15:08

Asi spíš to nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.6.18 15:11

Já měla to samý co popisujes byla jsem si jistá že ms přijde bolest břicha v podbřišku jako na ms.dělala jsem si test asi 2 dny po vynecháni ms a byl negativní a za další 4 dny už byl pozitivní. Teď jsem ve 25tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 15:13

Jo, zapomněla jsem říct, ze jsem teď měla přes měsíc gynex, protože jsem měla úplně na prd dlouhou menstruaci, až 18 dnů. Ten to tam mohl taky pohnojit k dobru, co? Nebo by mohl tak rozhodit cyklus?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.18 15:16
@Smudlinka123 píše:
Nevidím tam velkou šanci, myslím, že si to oddaluješ tím, jak na to myslíš 8oRozhodit cyklus.

Budu doufat, že máš pravdu, díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
55
19.6.18 15:16
@Anonymní píše:
Zdravím ve spolek, potřebuju rady a porady…méla jsem nechráněný styk těsně po menses, teď by měla přijít další menstruace, ale mám cca 10 dnů zpoždění, ukrutné menstruační bolesti, citlivé bradavky, bolesti v podbřišku, křeče…ale menses nikde. Testy negativní. Jaká je pravděpodobnost, že bych mohla bejt těhotná? Prosím o zachování anonymity, jsem v dost průserový situaci :(

Ono těžko říct ale podle toho co píšeš, bolesti mi spíš sedí na to, že brzy dostaneš ms. Ale jestliže budeš mít silné křeče a krvácení kontaktuj doktora. Mohlo by se jednat i o zamlklý potrat. Sama znáš své tělo najlépe, tak mu naslouchej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 15:19
@Space píše:
Ono těžko říct ale podle toho co píšeš, bolesti mi spíš sedí na to, že brzy dostaneš ms. Ale jestliže budeš mít silné křeče a krvácení kontaktuj doktora. Mohlo by se jednat i o zamlklý potrat. Sama znáš své tělo najlépe, tak mu naslouchej ;)

Mně to taky tak přijde, že bych to mohla každou chvíli dostat, ale mám strach, tělo se chová dost divně. Jsem rozhozena, už 4. tejden s dětma na OCR, tak mi asi hrabe. Dalšího jezecka do tyhle osatky fakt nee :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.18 15:32
@pikola píše:
Asi spíš to nebo co…
@Čekatelka93 píše:
Já měla to samý co popisujes byla jsem si jistá že ms přijde bolest břicha v podbřišku jako na ms.dělala jsem si test asi 2 dny po vynecháni ms a byl negativní a za další 4 dny už byl pozitivní. Teď jsem ve 25tt.

:zed: To neee…taky jsi, Čekatelko, semtam lehce zašpinila?

• Citovat
  • Upravit
5283
19.6.18 15:33

Hele po deseti dnech zpozdeni by byla uz dalnice na testu. Spis nervy a ten rozhozenej cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 15:37
@vertunka píše:
Hele po deseti dnech zpozdeni by byla uz dalnice na testu. Spis nervy a ten rozhozenej cyklus.

Taky jsem si to myslela, ale já mám tu menstruaci tak strašně divnou a dlouhou…a jediný v životě, kdy mi menses takhle vynechala, bylo právě těhotenství s těma mejma miminama (mám dvojčata) :think:

• Citovat
  • Upravit
6499
19.6.18 16:20

Jestli jsi měla nechráněný sex těsně po 18ti denní menstruaci, tak v té době klidně mohlo dojít i k ovulaci a tudíž k otěhotnění. Jak dlouho je to od toho nechráněného styku dnes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 16:22
@Karleon píše:
Jestli jsi měla nechráněný sex těsně po 18ti denní menstruaci, tak v té době klidně mohlo dojít i k ovulaci a tudíž k otěhotnění. Jak dlouho je to od toho nechráněného styku dnes??

22 dnů přesně.

• Citovat
  • Upravit
6499
19.6.18 16:25

To už mi přijde, že by test mohl ukázat. Přikláněla bych se spíš k blížící se menstruaci a budu ti držet palce, aby to tak bylo, pokud si další dítě nepřejete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
19.6.18 16:26
@vertunka píše:

Tak znam dve kamaradky co měli pozitivní test až v 9 týdnu a druha v 11 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.6.18 16:26
@Anonymní píše:
Mně to taky tak přijde, že bych to mohla každou chvíli dostat, ale mám strach, tělo se chová dost divně. Jsem rozhozena, už 4. tejden s dětma na OCR, tak mi asi hrabe. Dalšího jezecka do tyhle osatky fakt nee :D

To můžou být nervy, sama to znám. Jestli na to myslíš od styku, tak bych se skoro vsadila, že to bude ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí