Těhotná nebo co?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
19.6.18 16:25

To už mi přijde, že by test mohl ukázat. Přikláněla bych se spíš k blížící se menstruaci a budu ti držet palce, aby to tak bylo, pokud si další dítě nepřejete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
19.6.18 16:26
@vertunka píše:
Hele po deseti dnech zpozdeni by byla uz dalnice na testu. Spis nervy a ten rozhozenej cyklus.

Tak znam dve kamaradky co měli pozitivní test až v 9 týdnu a druha v 11 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.6.18 16:26
@Anonymní píše:
Mně to taky tak přijde, že bych to mohla každou chvíli dostat, ale mám strach, tělo se chová dost divně. Jsem rozhozena, už 4. tejden s dětma na OCR, tak mi asi hrabe. Dalšího jezecka do tyhle osatky fakt nee :D

To můžou být nervy, sama to znám. Jestli na to myslíš od styku, tak bych se skoro vsadila, že to bude ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 16:29

No, názory se různí, každopádně jsem objednana na pondělí na gyndu, ať se můžu co nejdřív rozmyslet, co s případným dalším koťátkem :( snad by bylo už něco vidět. Ach jo :(

• Citovat
  • Upravit
21091
19.6.18 16:40
@Anonymní píše:
No, názory se různí, každopádně jsem objednana na pondělí na gyndu, ať se můžu co nejdřív rozmyslet, co s případným dalším koťátkem :( snad by bylo už něco vidět. Ach jo :(

No, to je jednoduché, pokud takovéhle věci řešit nechceš, tak se chraň. Obzvlášť když už dítě/děti máš, tak už bys měla vědět, jak se dělají. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 16:43
@P4ja píše:
No, to je jednoduché, pokud takovéhle věci řešit nechceš, tak se chraň. Obzvlášť když už dítě/děti máš, tak už bys měla vědět, jak se dělají. 8o

Však jo. Byla to přerušovaná…nic moc spolehlivého, já vím, ale po antiko mám deprese, na kondomy jsem alergická (bohužel i na ty hypoalerg.), tělísko ani nic dalsiho v sobě dlouhodobe nesnesu. Celkem omezený možnosti :(

• Citovat
  • Upravit
406
19.6.18 16:45
@Space píše:
Sama znáš své tělo najlépe, tak mu naslouchej ;)

Ten závěr mě pobavil.
Já si byla taaak jistá, že těhotná nejsem. Přece znám své tělo, MS nemám přesně, pač mě čekají státnice, ještě jsem neodevzdala diplomku a k tomu rozvod v plném proudu, samý stres, stres, stres.....
A za 14 dnů jistojiste jistoty pozitivní test. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.6.18 16:56
@Anonymní píše:
Však jo. Byla to přerušovaná…nic moc spolehlivého, já vím, ale po antiko mám deprese, na kondomy jsem alergická (bohužel i na ty hypoalerg.), tělísko ani nic dalsiho v sobě dlouhodobe nesnesu. Celkem omezený možnosti :(

Tak pořád existují, třeba abstinence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
19.6.18 17:02
@Anonymní píše:
Však jo. Byla to přerušovaná…nic moc spolehlivého, já vím, ale po antiko mám deprese, na kondomy jsem alergická (bohužel i na ty hypoalerg.), tělísko ani nic dalsiho v sobě dlouhodobe nesnesu. Celkem omezený možnosti :(

Nemas,muzes si nechat podvazat vejcovody.Bud se domluvit s dr,jestli to pujde pres pojistovnu,nebo si sama vyhledat kliniku a zaplatit.Me to vyslo na 10500 a mam pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.6.18 17:10
@Anonymní píše:
Jo, zapomněla jsem říct, ze jsem teď měla přes měsíc gynex, protože jsem měla úplně na prd dlouhou menstruaci, až 18 dnů. Ten to tam mohl taky pohnojit k dobru, co? Nebo by mohl tak rozhodit cyklus?

No z mé zkušenosti to Gynex rozhodit mohl, dva roky na zpátky jsem ho asi jeden cyklus brala, pak vysadila, protože jsem neviděla ani minimální zlepšení a další cyklus jsem měla 45 dní(normálně ho mám tak 26-32). Taky jsem byla nafouklá, prsa mě bolely, šílený 8o Na kontrole doktor říkal, že by to tím Gynexem být mohlo, nebo jen nějaká hormonální nerovnováha, pokud je to vyjímečně, tak je to prý ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
19.6.18 19:22
@Hofida píše:
Ten závěr mě pobavil.
Já si byla taaak jistá, že těhotná nejsem. Přece znám své tělo, MS nemám přesně, pač mě čekají státnice, ještě jsem neodevzdala diplomku a k tomu rozvod v plném proudu, samý stres, stres, stres.....
A za 14 dnů jistojiste jistoty pozitivní test. :cert:
Úhel pohledu ;) Podle toho co píšeš, bych ti doporučila spíše vyřešit tvou psychiku. Působí to na mě, že se to na tebe vysypalo jako domino. Více se otevři sama sobě a uvidíš, proč se to děje. Ono vše souvisí se vším. Začni třeba u nepravidelné ms…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.6.18 20:50
@Anonymní píše: :zed: To neee…taky jsi, Čekatelko, semtam lehce zašpinila?

Nn já vůbec nešpinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
19.6.18 22:03

@Space není třeba, toto se dělo v roce 2016. Prcek bude mít na podzim druhé narozeniny. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 18:36

Tak jsem malinko zašpinila a jinak furt nic :( jsem jen nafouklá a bolavá :(

• Citovat
  • Upravit
1
22.6.18 17:32

Holky co myslíte?

ahojte jsem tu nová a nejde mi založit nový příspěvek, dnes jsem si udělala dva testíky a oba pozitivní myslíte že je možné, že se mi ukázalo těhotenství tak brzo? Ovulku jsem měla někdy minulý týden, přesně to nevím protože folikl praskl dřív než jsem šla na gyndu.
Styk jsme s přítelem měli cca 13 dnů zpět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí