Nativní Ket

12134
26.1.15 15:20

Nativní Ket

Ahoj holky, povedl se některé z vás KET v nativním cyklu, tedy bez estrogenu? Můj doktor to chce zkusit, protože se u mne na „stará kolena“ objevila ovulace :mrgreen:. Můj chlap má však mizerný spg, tak je to spíš jen pro můj lepší pocit a možnost zkusit nativní ket, který když nevyjde, tak nativní IVF… Jinou možnost nemáme. Mam syna taktéž z IVF, tehdy jsem neměla ovulaci ani menstruaci a vyšlo to. Od té doby 6 transferů (4 kety a dva cykly IVF) a nic… Už jsem se z toho docela vyhrabala, že už kvůli tomu nebulím večer do polštáře a našla si jiný cíl, než plození dětí. Přesto taková jiskřička naděje ve mě ještě je… Budu ráda za jakékoliv rady a názory na nativní ket. Díky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.1.15 15:44

Hlásím se. Jako jediný úspěšný pokus. Třetí IVF, třetí KET. Před tím nevyšlo nic. Byly to dva poslední mrazáčci tak sem se s doktorem domluvila že to chci zkusit bez léků a vyšlo to :) prosím anonym z osobních důvodů.

• Citovat
  • Upravit
12134
26.1.15 17:55
@Anonymní píše:
Hlásím se. Jako jediný úspěšný pokus. Třetí IVF, třetí KET. Před tím nevyšlo nic. Byly to dva poslední mrazáčci tak sem se s doktorem domluvila že to chci zkusit bez léků a vyšlo to :) prosím anonym z osobních důvodů.

jůůů díky moc za podporu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.15 18:40

Nativní KET

Ahojky. Jsem po KETu v nativním cyklu. Bohužel to nevyšlo, krev negativní. Má lékařka mi to doporučila. Prý je to pro tělo,,stravitelnější" a pokud máš dostatečnou sliznici, tak to za pokus určitě stojí. My to teď budeme zkoušet zase, ale nevím, jestli jít zase do nativu nebo zkusit stimulaci. Byl to náš první pokus o miminko, takže zklamání bylo velké :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí