Kdy jste dávali svým dcerkám naušnice?

24
26.1.07 13:11

Naušnice

Ahoj maminy! Naše malá dostala od babičky naušnice, tak by jsme jí je chtěli dát. Chtěla jsem se zeptat kdy jste dávali svým dcerkám naušnice a jestli jste nechali píchat a nebo nastřelit. Adélce jsou 2.5 měsíce.
Děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
26.1.07 13:28

Ahoj Lenko, záleží jenom na tobě jestli jí je necháš nastřelit, nebo píchnout. Vše se ale může dělat až po první injekci z té trojkombinace.
Jinak, když jí necháš naušničky nastřelit, tak jí tam musíš nechat ty stávající cca 1 měsíc a pak je můžeš vyměnit za ty svoje.(před nasazením musí být v lihu)
Pokud jí je necháš klasicky píchat, tak se naušničky naloží den před pícháním na 24h. do lihu, no a Dr.jí je píchne a na:,–(í. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
26.1.07 13:32

Leni, domluv se s dětskou doktorkou, ona ti poradí. Aspoň ta naše naušnice píchala sama, hned po skončení 6-nedělí.
 Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
26.1.07 17:15

my jsme teda nechali pichat., nevyhodou je ze musis hodne cistit ouska lihem a promazavat, po nastreleni vetsinou ne. Nausnice dostala mala az po ockovani , nekdy ve 3 nebo 4.mesicich. Urcite se porad se svou dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
26.1.07 18:21

Já bych nechala jednoznačně nastřelit! Malá ani nebrečela, možná jen tak zavzlykala a nebyl nejmenší problém!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.1.07 20:10

Velký omyl, že se nastřelené naušničky nemusí čistit lihem.
Máme nastřelené. Jinak bych asi ani nechtěla je to mnohem šetrnější. Lihem jsme čistit nemuseli ale mazat Framykoinem. Když jsem pak naušničky chtěla vyměnit, nešlo. Musela jsem na ušní. Doktorka na mě koukala jako na totálního blbce, že ani naušnice vyměnit neumim. No nicméně to nešlo ani jí. Pak zjistila, že pod naušničkou je „špunt“ prostě usazený bordel. Jak se to mazalo jen Framukoinem, tak se to tam prý u:,–(ilo.Našnici teda sundala, ale výměnu bych nikomu nepřála. Malá řvala více než při píchání a tekla spousta krve.

Samozřejmě jsem nechtěla vystrašit. I tak si myslím, že nastřelení je mnohem šetrnější, a když se pak nevyskytnou komplikace jako u nás je to v pohodě.

ALE POZOR OUŠKA SE NASTŘELUJÍ DĚTEM STARŠÍM 6 MĚSÍCŮ.

• Citovat
  • Upravit
74
26.1.07 20:42

Tak malá má nastřelené naušnice dr.je nastřelovala po prvním očkování takže nám bylo něco málo přes 3měsíce při nastřelení vůbec nebrečela jen se trochu lekla vůbec jsem nemazala tak nám to i dr. řekla ale naušnice se musí denně protáčet při výměně byl problém s jedním ouškem asi jsem méně protáčela takže trochu krvácelo jo a naušnice měnil manža protože to šlo hodně špatně musela na to být trochu síla pokud bych se měla rozhodovat jdu znova na nastřelení stejně záleží na tvém dr. každý má trochu jiný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.1.07 21:42

Nám paní doktorka naušnice nastřelovala a to po prvním očkování. K naušnicím, které jsme u ní zakoupily jsme dostaly i speciální vodičku na desinfekci ouška přímo od výrobce těch naušniček. 14 dnů jsme dírky ráno a večer pokapali a naušničku protočili. Po uplynutí 14 dnů nám trošku ouško kolem dírky zčervenalo, ale když jsem začala znovu pár dnů kapat tu vodičku, tak to začervenání zmizelo.
Anička při nastřelení plakala, ale začala vlastně plakat už když jí paní doktorka postříkala ouško dezinfekcí - prý to studí a potom už plakala celou dobu, dokud mi ji nedali do náruče. Ale nastřelení prý nebolí - tchýně si nechala naušnice nastřelit ve 40 letech a vůbec to nebolelo.
Zatím máme původní naušnice, čekáme až bude Aničce rok. Je stejně hodně živá a naušničky, které pro ni máme koupené by si mohla strhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.1.07 21:51

Tak se omlouvám za blud, který jsem tu napsala. Nevím odkud jste, ale v Praze na poliklinice Budějovická je dooktorka nastřeluje právě až 6 měsíců 8O , tak jsem si myslela, že je to tak všude.
Pardon :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.1.07 02:39

Asi tady budu za rebela,ale ja bych nausnice vubec nedavala.Ja sama jsem si je nechala nastrelit,kdyz i bylo 14 let.Moje sestra nikdy a vubec ji to nevadi.Bydlime v nemecku a tady se to moc nedela.Kdyz vodim sveho kloucka do skolky,tak se divam,ale moc holek to nema.Mam ted 10m. holcicku a nausnicky ji urcite nedam,dokud si o to sama nerekne.Taky jsem pred par mesici sledovala o tom dokument a doktori v „nemecku“ o tom vubec nemaji dobre mineni.Nekteri to vubec nedelaji.Preci to samy vite o tech tesice sensityvnich bodech v uchu.Je to hodne polemicke,ale uz proto,delat trapeni memu miminku,bych to nedelala.

• Citovat
  • Upravit
91
29.1.07 08:41

Milá Anonymní,
my jsme holčičce také nenechávali píchat ouška a asi to ani v budoucnu neuděláme. Máme známého lékaře, který praktikuje čínskou medicínu (tedy běžně akupresuru, akupunkturu) a z jeho hlediska je to prý možné tak do 14 dní věku, pak už by to svým dětem spíše nedělal, až pak zase mnohem později (kolem puberty?… to si nepamatuji přesně).
Zdravím, Lora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.1.07 11:04

Nám Dr. taky dopručovala až v 6měsících po celé trokombinaci. Takže jsme měli vánoční dárek. Dr. Ním jse nastřelila před Vánocemi a po Vánocích si nás pozvala na výměnu, takže už máme normální. Teď jí ale začlo trochu hnisat levé ouško, ale niak si to netře, takže je to asi bezbolestné. Kapu jí na to líh a protahuju dírku kalciovkou a lepší se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.10.14 20:22

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat malé jsme nechali nastřelit titanové naušničky, a po těch necelých 6 týdnech jsme ji je vyměnili za zlaté, ale ty ouška jí zčervenali, a natekly. Máte některá z vás s tím nějaké zkušenosti? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.26 20:05

Zdravím, stačí mít náušnice pred nasazením 16 hodin ve slivovici a asi 9 hodin v lihu? Zničí to bakterie? Náušnice nově koupené.

• Citovat
  • Upravit
79839
4.7.26 20:18
@Anonymní píše: Více

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie