Náušnice - hnisá dírka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
6.2.09 21:47

Ahoj, nečetla jsem všechny příspěvky. Tak se mužu třeba opakovat. Mě mudra poradila lihem jednou denně potřít (lih vysušuje), namazat framykoinem a parkrat protočit. Nechat být, nesahat. Do týdne to měla dcerka zahojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.2.09 22:51

Re: Náušnice - hnisá dírka

Žofka1 píše:
Prosím o radu. Před týdnem jsme Klárce vyměnili nastřelovací náušnice za zlaté. Od té doby jí obě dírky hnisají - jsou trochu zarudlé, při protočení se vyvalí hrudka hnisu. Kapu jí tam líh, aby se to trošku vydesinfikovalo. Stačí to, nebo mám na:,–(ít něco „silnějšího“? Nebo to nechat úplně na přírodě a nechat, netočit s náušnicem atd.? Teplotu nemá, za uši si netahá, když jí na to šahám, netváří se, že by jí to bolelo. Chtěla jsem volat doktorce, ale vzpomněla jsem si až po konci ordinační doby.

Ahoj já bych protáčela náušničky,kapala líh a popřípadě jsme používaly framikoínovou mast. Hojilo se nám to taky špatně a framikoin zabral. Přeju brzké uzdravení.Nikolauka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.1.14 00:40

Ahoj, prosim o radu.Mam ucho a na tom propichlou druhou nausnici..ale to mam spoustu let a koupila jsme si novou nausnici, ale tu uz nosim přes rok a tedka me ta dírka svedi a hnisa :(..nevim proc najednou to zacalo když celou dobu nic nebylo a tu nausnici mam přes rok..kdyby byla nova tak to chápu nesedla by me..mela bych treba nejakou alergii, hlavne nevim co stim :( strasne to svedi a tece me ztoho takovy hnis..nema zadnou barvu.. dekuju za nejaky rady.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí