Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj,
nechala jsem našim holkám před dvěma měsíci nastřelit naušničky a chtěla bych je vyměnit za ty „naše“! ale čtu různé názory na to, co s naušnicema udělat…někdo říká klasika na den do líhu někdo říká, že líh nestačí a mají se vysterilizovat, kdo nemá možnost, tak povařit 20minut ve vodě! to bych ráda udělala, ale máme tak tvrdou vodu, že se bojím, aby náušničky nebyly celý bílý???
napadlo mě provařit to třeba v neperlivý nebo kojenecký vodě? není to blbost?
![]()
Bin píše:
ahoj,nechala jsem našim holkám před dvěma měsíci nastřelit naušničky a chtěla bych je vyměnit za ty „naše“! ale čtu různé názory na to, co s naušnicema udělat…někdo říká klasika na den do líhu někdo říká, že líh nestačí a mají se vysterilizovat, kdo nemá možnost, tak povařit 20minut ve vodě! to bych ráda udělala, ale máme tak tvrdou vodu, že se bojím, aby náušničky nebyly celý bílý???napadlo mě provařit to třeba v neperlivý nebo kojenecký vodě? není to blbost?
![]()
Taky, aby treba nevypadl kaminek. Fakt nevim. Akorat si vzpominam, ze kdyz jsem si nechala pichnout usi, ze mi to hnisalo a tak jsem si delala hermankovy obklady. A co okoli mista, ktere se dava do ucha otrit Tee Tree oilem?
Ahoj,
my teda pokaždé dávali náušničky do lihu
Ouška jsme teda nechávali píchnout. Vaše holky už je mají píchnuté měsíc, už nebudou mít vyloženě čerstvou ránu, lihu bych se nebála.
super, díky za názory…jsem ráda, že je to tak jednoduchý…už jsem se viděla, jak vařim naušnice ![]()
Já jsem nechávala malé naušničky nastřelit a paní, co jí je nastřelovala mi taky říkala, že stačí na noc do lihu
A podle mně ona o tom asi něco ví ![]()
Byli jsme naušnice nastřelovat u dr. na dětském ORL a dostali jsme papír, kde je napsáno před výměnou naušničky namočit na 24 hodin do lihu. ![]()
Příspěvek upraven 26.07.11 v 12:36
Tak my je měli 24hod ve slivovici a taky dobrý!
Příspěvek upraven 26.07.11 v 11:55
Líh nebo slivovice úplně stačí. Pokud je někdo náchylný a nemá dobrou hojivost ran, tak nepomůže ani sterilizace naušnic. Kontakt naušnic s alkoholem je v podstatě sterilizace ![]()
Berunce náušničky píchala doktorka a měli jsme instrukce na 24 hodin předem dát do lihu. Hojení bylo OK
![]()
Tak to budu jediná, která vyvařovala? A teda vařila jsem jen pět minut a taky stačilo.
Livlin píše:
Tak to budu jediná, která vyvařovala? A teda vařila jsem jen pět minut a taky stačilo.
a vařila jsi v jaký vodě? nromální kohoutkový? mě by zajímalo, jestli se na tom neusadí vodní kámen? když vyvařuju lahve, tak jsu úplně bílý ![]()