Náušnice pro chlapečka

26.7.16 22:24

Náušnice pro chlapečka

Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s propíchnutím jednoho ouška u chlapečka.

Máme dva chlapečky (2 roky)a chtěli bychom jednomu z nich dát náušničku, malý kroužek :)
Na kterou stranu ucha jste mu ji nechali pichnout a jak reagovalo vaše okolí?

Prosím pište opravdu jen vaše zkušenosti, o názory typu: chlapeček by mit nausicky nemel nebo ze to na chlapeckach nesnasite ci ze to neni hezke, nestojim.

Děkuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8939
26.7.16 22:26

@dominikanova Nemám zkušenost, ale ani to není žádný z názorů, které jste jmenovala, tak doufám, že mi odpustíte.. Mám jenom otázku: Proč jenom jednomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25386
26.7.16 22:27

Napíšu jen jak reagovalo okolí. Známá to nechala klukovi taky dát a NIKOMU, koho znám já z okolí, se to nelíbí. Mě to zdá prostě ujetý. Takže tak.
Jinak neporadím, mám 3 holky.

Příspěvek upraven 26.07.16 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25386
26.7.16 22:27
@Correy píše:
@dominikanova Nemám zkušenost, ale ani to není žádný z názorů, které jste jmenovala, tak doufám, že mi odpustíte.. Mám jenom otázku: Proč jenom jednomu?

Přidávám se s dotazem, taky mě to zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
26.7.16 22:29
@Aries6 píše:
Přidávám se s dotazem, taky mě to zarazilo.

No mě napadlo možné vysvětlení, ale radši jsem ho nenapsala, aby to nevypadalo, že se zakladatelce vysmívám.. Přece jenom nevím, jaký tu má kdo smysl pro humor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25386
26.7.16 22:31
@Correy píše:
No mě napadlo možné vysvětlení, ale radši jsem ho nenapsala, aby to nevypadalo, že se zakladatelce vysmívám.. Přece jenom nevím, jaký tu má kdo smysl pro humor

Tak to jsi o krok přede mnou, mě nenapadá vůbec nic… ani důvod dávat klukovi naušnice. Popravdě jsem měla nutkání nedat je ani svým holkám a počkat, až budou chtít samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.7.16 22:32

@dominikanova jeden takovy chlapecek chodi do herny. Deti se mu smejou, ze je holka. Maminka to prehlizi, protoze ji se to libi a tak je to vlastne v poradku. Co jsem tak videla, ostatnim maminkam je maleho spis lito a jeho mamu nechapou. Proc nepockala, az si toto kluk nerozhodne sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
26.7.16 22:34

Třeba aby je od sebe rozeznali :lol: Nic jiného mě nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
26.7.16 22:35

@Correy @Aries6 me napada, ze jsou dvojcata (kdyz je uveden jen jeden vek a dve deti) a je to kvuli rozliseni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
26.7.16 22:35

Mě se to nelíbí :nevim: dvojčata se dají rozlišit i jinak, kluk s naušničkou vypadá prostě divně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
26.7.16 22:36

@Aries6 No tak já to napíšu a snad se na mě zakladatelka nebude zlobit za hloupý vtip :andel:.. Podle toho, co píše, jsou stejně staří (aspoň to tak chápu, když uvádí jenom jeden věk), tak jsou to asi dvojčata a tak mě napadlo, že jednomu chtějí dát náušnici, aby je od sebe poznali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
26.7.16 22:36

No okoli by mi bylo zcela jedno, spis bych resila, co tomu rekne chlapecek az bude vetsi. Je dost pravdepodobny, ze ji chtit nebude, pokud to zase nebude moda jako kdysi, no, ale ta dirka v uchu bude videt porad-ikdyz si nausnici vytahne a nechat si dirku zarust. Holkam se vetsinou nausnice libi a nosi je i v dospelosti nadale, ale kluci…To.je jen takova uvaha, jak bych nad tim uvazovala ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25386
26.7.16 22:37
@Pherenike píše:
@Correy @Aries6 me napada, ze jsou dvojcata (kdyz je uveden jen jeden vek a dve deti) a je to kvuli rozliseni :mrgreen:

A jo, to mě nenapadlo. Ale kdyby to byla pravda, tak je to ten nejblbější důvod, co může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1

Mám tip - to je na odlišení dvojčátek? Jinak to nechápu…
Já jsem zatím viděla reakce, že se tomu chlapečkovi s náušničkou posmívali a mysleli si o rodičích, že jsou vadní. Dělávalo se to tak někdy před 20 lety…Ale každého věc. Jinak bych asi píchla levé ouško. Tedy já bych to nikdy svému synovi neprovedla, to jen že se ptáte…

• Citovat
  • Upravit
8939

@Martia007 @Pherenike Jo, tak jsme se shodly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat