Naušnice pro mimi - klipsny

238
3.1.11 18:37

naušnice pro mimi-klipsny

Nechceme nechat malé dcerce píchat uši, tak mě napadlo, jestli existují nějaké klipsničky pro miminka… prosím poraďtě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
3.1.11 18:41

Dost o tom pochybuju. Vyrábí se zapínání, který je na šroubek, ale nemusí být píchnutý uši, ale to si malý mimčo serve nebo to ztratí.

Příspěvek upraven 03.01.11 v 19:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.1.11 18:41

ahoj, ja bych pichat nesla, nechala bych nastrelit… nastreluje pediatr, ci na ORL v cene jsou i sterilni nausnicky z chirurgicke oceli a za tri tydny jsem dala normalne zlate detske se zapinanim dopredu…

u nas zadny rev, krasne se to hojilo, uplne v pohode takze jsem pro nastreleni a ted ctu ze zadne pichani, no tak to nevim,klipsnicky ja bych se bala ze se diteti treba dostane do pusinky

Příspěvek upraven 03.01.11 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.1.11 18:42

Myslím, že nejspíš ne. Hrozilo by, že se náušnička uvolní a dítko ji pak spolkne, či vdechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.1.11 18:42

Klipsnu někde ztratí a ještě ji spolkne :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.1.11 18:46

Navíc klipsny pěkně mačkají :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
3.1.11 18:52

Klipsny asi ne,to by bylo asi aji docela nebezpečný,kvůli spolknutí.Já jsem byla s dcerkou na nastřelení,bylo to rychlé a ani dlouho neplakala,po 4 týdnech se můžou nastřelený vyměnit za své třeba za zlaté.A když nastřelujou,tak nám daly i vybrat z mnoha barev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
3.1.11 18:55

Tak ségra má pro malou podobné těmto,akorát to zapínání je na klips,ne takhle..
 http://www.goldpoint.cz/…e-zlato-3720

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.1.11 18:56

Já jsem spolkla normální náušnici do dírky v první třídě :lol: Takže to není záruka vůbec ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.1.11 19:05

ahoj..ja taky odmitam pichat i nastrelovat usi..patram po takovych nejakych nausnicich taky marne…i me napadlo nejaky kaminky nalepovaci..ale nic nikde. takze holt az jak bude starsi a nechaji se pichnout usi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.1.11 19:16
MarketaJ píše:
Dost o tom pochybuju. Vyrábí se zapínání, který je na šroubek, ale nemusí být pýchnutý uši, ale to si malý mimčo serve nebo to ztratí.

nemuzes prosim hodit odkaz co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
3.1.11 19:23

Klipsy jsou naprosto nevhodné pro mimča, jedna tlačí na akupresurní body na lalůčky, což je zdravotně špatné a se pohybem po postýlce můžou sundat a dítě je spolkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
3.1.11 19:42

Myslela jsem toto http://www.fler.cz/…1-par-888660, ale jestli se to vyrábí i ve zlatě, netuším a stejně si myslím, že to pro mimčo není, může to sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.1.11 19:52
ZuzaM píše:
Klipsy jsou naprosto nevhodné pro mimča, jedna tlačí na akupresurní body na lalůčky, což je zdravotně špatné a se pohybem po postýlce můžou sundat a dítě je spolkne.

tak na spani je jasny ze se davat nebudou…to jen na paradu kdyz se nekam pujde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
3.1.11 20:26

klipsny pro děti?? dost mě to pobavilo… rozohodně nejsou! za prvé to bolí když jsou na uchu a pak co když spadne a dítě je spolkne????
a píchat ano či ne????
já jsem holkám nechala nastřelit takovým strojkem.. dva dny měli zlaté naušničky v lihu a pak jsme dojeli tady poblíž do nemocnice tam to dělají.. nandá se naušnička do strojku a píchne… je to hned… pak už se naušnice jen zapne… čím menší tím lepší!!!!! protože oni hned zapomenou na bolest.. hojilo se to rychle a dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová