Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechceme nechat malé dcerce píchat uši, tak mě napadlo, jestli existují nějaké klipsničky pro miminka… prosím poraďtě…
Dost o tom pochybuju. Vyrábí se zapínání, který je na šroubek, ale nemusí být píchnutý uši, ale to si malý mimčo serve nebo to ztratí.
Příspěvek upraven 03.01.11 v 19:42
ahoj, ja bych pichat nesla, nechala bych nastrelit… nastreluje pediatr, ci na ORL v cene jsou i sterilni nausnicky z chirurgicke oceli a za tri tydny jsem dala normalne zlate detske se zapinanim dopredu…
u nas zadny rev, krasne se to hojilo, uplne v pohode takze jsem pro nastreleni a ted ctu ze zadne pichani, no tak to nevim,klipsnicky ja bych se bala ze se diteti treba dostane do pusinky
Příspěvek upraven 03.01.11 v 18:44
Myslím, že nejspíš ne. Hrozilo by, že se náušnička uvolní a dítko ji pak spolkne, či vdechne.
Klipsny asi ne,to by bylo asi aji docela nebezpečný,kvůli spolknutí.Já jsem byla s dcerkou na nastřelení,bylo to rychlé a ani dlouho neplakala,po 4 týdnech se můžou nastřelený vyměnit za své třeba za zlaté.A když nastřelujou,tak nám daly i vybrat z mnoha barev ![]()
Tak ségra má pro malou podobné těmto,akorát to zapínání je na klips,ne takhle..
http://www.goldpoint.cz/…e-zlato-3720
Já jsem spolkla normální náušnici do dírky v první třídě
Takže to není záruka vůbec ničeho.
ahoj..ja taky odmitam pichat i nastrelovat usi..patram po takovych nejakych nausnicich taky marne…i me napadlo nejaky kaminky nalepovaci..ale nic nikde. takze holt az jak bude starsi a nechaji se pichnout usi ![]()
MarketaJ píše:
Dost o tom pochybuju. Vyrábí se zapínání, který je na šroubek, ale nemusí být pýchnutý uši, ale to si malý mimčo serve nebo to ztratí.
nemuzes prosim hodit odkaz co myslis?
Klipsy jsou naprosto nevhodné pro mimča, jedna tlačí na akupresurní body na lalůčky, což je zdravotně špatné a se pohybem po postýlce můžou sundat a dítě je spolkne.
Myslela jsem toto http://www.fler.cz/…1-par-888660, ale jestli se to vyrábí i ve zlatě, netuším a stejně si myslím, že to pro mimčo není, může to sundat.
ZuzaM píše:
Klipsy jsou naprosto nevhodné pro mimča, jedna tlačí na akupresurní body na lalůčky, což je zdravotně špatné a se pohybem po postýlce můžou sundat a dítě je spolkne.
tak na spani je jasny ze se davat nebudou…to jen na paradu kdyz se nekam pujde ![]()
klipsny pro děti?? dost mě to pobavilo… rozohodně nejsou! za prvé to bolí když jsou na uchu a pak co když spadne a dítě je spolkne????
a píchat ano či ne????
já jsem holkám nechala nastřelit takovým strojkem.. dva dny měli zlaté naušničky v lihu a pak jsme dojeli tady poblíž do nemocnice tam to dělají.. nandá se naušnička do strojku a píchne… je to hned… pak už se naušnice jen zapne… čím menší tím lepší!!!!! protože oni hned zapomenou na bolest.. hojilo se to rychle a dobře!