Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak se pochlupte,já až v 23 hodin a to tak ještě hodinu čumim do zdi
,dřív jsem byla spáč dřív jak v 10 jsem nevylezala z postele
Bohužel před jednou ráno neusnu a pěkně mě to štve, páč moje ratolest spí už od 8 jak dřevo a já takhle marním drahocenný čas na spánek ![]()
Tak,ja chodim spat kolem 1-2 rano, protoze tak chodi spat i moje holky, ale pak nastesti spi 6-9 hodin, posledni dva dny uz 10-11
![]()
Kolem půlnoci, dřív nemůžu, musím pracovat. Usnula bych klidně i v 10, ale to je zbytečný luxus
Vsátávm mezi 8. a 9.
Zaira píše:…a kolik mají holky 18-19 let? Mám už tři dospěláky a Eli má osm let, ale tohle jsem nikdy nezažila a jen ta představa by mě zabila.
kolem 1-2 rano, protoze tak chodi spat i moje holky,
Tak to já jsem rozmazlená
Jára chodí spát v osm a já dýl jak do půl jedenáctý nevydržim. Zaleží to taky hodně na manželovi, ten kvůli práci taky chodí spát brzo, vstavá chuděrka moje už ve čtyři. Dřív jsem vydržela, ale teď když jsem taky pomalu začala pracovat a je to větší honička, chodim brzo a chrupu jak zabitá. ![]()
Anulka píše:Zaira píše:…a kolik mají holky 18-19 let? Mám už tři dospěláky a Eli má osm let, ale tohle jsem nikdy nezažila a jen ta představa by mě zabila.
kolem 1-2 rano, protoze tak chodi spat i moje holky,
Jinak já chodívám kolem 22hod. a vstávám kolem páté ráno-opak mého muže, já skřivan-on sova, mazec, kdyby bylo na mě, tak kolem 5.30 ráno i vysávám. Stává se, že kolem 8.30 mívám už uvařeno a vyžehleno.
Necelý čtyři měsíce
Já jsem sova,takze jsem tak zvykla chodit spavat,mne by zas zabilo vstavat kolem pate rano
![]()
Zaira píše:
Tak,ja chodim spat kolem 1-2 rano, protoze tak chodi spat i moje holky, ale pak nastesti spi 6-9 hodin, posledni dva dny uz 10-11![]()
![]()
smekám a omlouvám se, teď jsem četla, že se jedná o dvojčátka, to je o něčem jiném, ale i tak, jsem se snažila, když jsem Eli kojila, jít spát kolem 20hod., pak s ní byl manž. a přinesl mi ji na kojení kolem 22-23hod., jak šel spát on
Anulka píše:
Stává se, že kolem 8.30 mívám už uvařeno a vyžehleno.
Já tě chci domů ![]()
Tak já chodím až kolem 1-2 hodiny, protože dcera usíná až kolem 22-23 a mně je líto si hned jít lehnout, když mám konečně klídek… Ráno vstáváme mezi 8-9. Ale dneska se probudila ve 3:30 a už neusnula! Jsem myslela, že mě raní mrtvice. Ještě, že jsme se s přítelem vystřídali..
kolem 23 hod. vikiho se teda snažím naučit, že se jde spát mezi 19 a 20. hodinou, ale jaksi se nedaří. většinou ještě ve 22 krmím a pak to teprve milostpán zalomí a spí. a Klárka chodí spát ve 21 hodin. zase mě ale štve, že nemám večer pro sebe. pořád je aspoň jedno dítě čilé…
Zaira píše:Anulka píše:Já tě chci domů
Stává se, že kolem 8.30 mívám už uvařeno a vyžehleno.
O.K písni odkud si já dorazím, vyžehlím pidi mini věcičky, uvařím-pomuchlám se s mimísky a poputuju domů
s dobrým a hřejivým pocitem na duši.
V běžných dnech chodím spát úderem desáté. Musela jsem si poručit, ale už sem se to naučila. Anežka vstává mezi pátou a šestou a já nebyla k použití, když jsem šla spát třeba v jednu ve dvě. Teď jsem ráno vyspalá a nejsem na A. tak protivná. A ani mi to ranní vstávání nevadí, spoustu toho stihnu pěkně ráno a pak mám volno.
A. chodí spát po sedmé, dýl nevydrží ať dělám co dělám.
Tak já chodím tak kolem půlnoci, malý usne mezi 21 - 22, tak chci ještě chvilku večera pro sebe ![]()
Ale musela jsem se „přepnout“ do práce jsem chodila na 6… ale malý spí v pohodě do 8, tak spím s ním ![]()
Tak my s manželem chodíme spát někdy už i v osm, v děvet nejpozději. Malej nám vstává v šest a dost se v noci budí, takže tak.
V těch devět fakt padám únavou, chodit spát o půlnoci
to bych nedala. I dřív (před dítětem) jsem chodila spát docela brzo, obvykle v deset, v půl jedenácté, ale vstávala jsem v osm. chjo, kde jsou ty časy.