Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, vám, kterým letošek nepřinesl mnoho hezkého, do toho příštího roku přeju, aby se vše zdárně vyřešilo, posunulo k lepšímu! Věřte, že bude líp…na to je zákon! ![]()
Holkám, které měly rok 2010 báječný, přeji ještě báječnější rok příští! Nechť to vydrží! ![]()
Především adminům chci poděkovat za jejich práci a popřát, aby jim emimino rostlo, tak pěkně jak roste…jste šikovní!!! ![]()
Snažilky…nevěšte hlavu a neztrácejte víru, vaše mimi na vás čeká…možná za měsíc, možná za rok, ale dočkáte se!!! ![]()
Těhulky, nešilte z porodu
, neni to nic hroznýho (2 měsíce po porodu, to se mi to machruje
) a hlavně zdravé šťastné dětičky!!! ![]()
Maminky mazlete své děti, jsou to naše dary!!! Hlavně ať jsou zdravé. Vše ostatní se vždycky nějak vyřeší… ![]()
A v neposlední řadě „Říjňátka 2010“…vás pár, jsem ráda, že vás znám, moc jsme si hodněkrát pomohly a věřím že to tak bude i nadále!!! Dejte prďolkům pusinky na nosánky!!!
A ať se vám nelekaj petard ![]()
Mirka a Verunka
![]()
Připojte si, jestli máte chuť, přání třeba konkrétním lidem tady na Emimi ![]()
Příspěvek upraven 31.12.10 v 19:43
Jůů, jedno říjnátko děkuje a tobě taky z celého srdce nejkrásnější rok 2011, hlavně žádné starosti a Verunka at ti dělá jen radost ![]()
Prodigy , já myslím, žes to napsala naprosto dokonale, k tomu už není co dodat, jen se připojit ![]()
Já bych chtěla i poděkovat všem okolo e-mimina, od adminů až po maminky, co sem chodí, protože bez jejich pomoci (a potažmo stránek) bych byla kolikrát totálně na dně. Mockrát dodaly sílu, radu, pomoc. DÍKY!!! ![]()
Krásně napsáno, líp bych to nevystihla, takže se „jen“ připojuji! ![]()
Taky se připojuji, jsem naprostý nováček (od včera:) a jsem moc ráda, že jsem tenhle server objevila!!! Krásné přání vystihlo i má slova!!! Vše nej a dětičkám narozených v roce 2010 přeju krásné ukončení roku, kdy se vykuklila na svět!!!
Prodigy napsala si to moc pekne,takze taky se pripojuji a preji vsem jenom to nejlepsi v roce 2011 ![]()
připojuji se krásné přání
…taky přejem vše nejlepší a zdravíčko pro všechny......
Já se připojuji a ráda bych poděkovala holkám z dětí narozených v létě 2009, protože bez nich bych zřejmě byla už v Opavě. Děkuji že jste ![]()
Jo a ještě všem rodinnám co jsou na emimi, maminkám jejich dětem a celým rodinám přeju jen to ZDRAVÍ protože jak není to není nic!
![]()
taky se přidávám a všem přeji jen to NEJ (hlavně zdraví, ostatní se aspoň trochu ovlivnit dá)
![]()
Také se připojuji, k původnímu příspěvku není co dodat. Jsem moc ráda za vše, co mi letošní rok přinesl - nejen synka, ale i tyto stránky a spoustu kamarádek
![]()
Moc hezky napsané,taky se připojuji a všem Vám přeji krásný rok 2011
![]()