Prkotiny, ale nemám to komu říct

5173
28.12.10 17:16

prkotiny,ale nemám to komu říct

Holky chlap v pryč ,kamarádky co mám blízko jsou bezdětný a ty tohle asi nezajímá,jsou to prkotiny,ale já prostě mám strašnou potřebu někomu říct ty prkotiny posledních dnů…
Takže cca týden před vánocema,malý byl na sonu vyšetření střev,má je moc dlouhý a špatně spracovávají,ale prý se to spravý věkem,jen musíme opatrně na příkrmy,máme dávat šťávičku buď hrušku nebo švestku,tak jsou koupila v lékárně švestku HIPP za 27 kč a pomáhá,ale předevčírem jsme byla nucená jít nakoupit a víte co jsem zjistila?! V kaufu mají tu samou šťávičku za 21 kč :cert: to mě teda ta lékárna pěkně nas.ala a pak jsem si to štrádovala do DM,vždycky mi tam na BEBE HA 1 brali 25% kuponý ,tak že koupím 2 a najednou prodavačka mi povídá,víte ono se to už nesmí dávat na 1 sleva,tak vám jí dám dneska naposledy,takže od novýho roku už nebudu kupovat bebu HA 1 900g za 370 kč,ale za 499 :cert: no co se dá dělat…ale zase jsem si koupila 2 se slevou :dance: …Vánoce chlap jako každej rok pověřil tchýni,jako aby mi dárky nakoupila tak jsem dostala naběračku a špachtli na otáčení z euroschop( vjetve) a pak nějakou podložku pod hrnce ten sama výrobce :zed: ještě,že jsem si řekla o plínku kterou jsem si sama vybrala a kapsář na postýlku,jinak bych tu bábu asi něčím praštila :mrgreen: 25 povině ke tchýni na oběd byli tam i švagrovci ,no prostě asi nikdy nenajdeme stejný téma :roll: Synovec a neteř,zlatý děti mám je mocinky ráda :hug:
Už dva dny malej odmítá UM sní mi po 4 až 5 hodinách 80 ml,dřív jedl po 3 hodinách 180 ml,ale šťávička mu teda jede :zed: takže si pán oblíbil sladký a od teď bude s Um problém,počkám ještě do zítra a jestli bude íst takhle málo,tak zas volám mudře,jestli to nechat a počkat jestli se rozejí nebo ne :nevim: ,ale podle mě je to fakt málo pomalu 4 měsíce a jí 5× denně 80 ml,ale zase konečně nekaká bobky ta šťáva fakt pomohla,zlatej doktor co nám to poradil a poslal na všechna ta vyšetření..
Před vánoci jako každý rok jsme byla posedět s holkama na vínku ,obě bezdětný jedna po 3 potratech,jeden ve 20tt takže porod mrtvýho miminka :cry: ,ale mě prostě nebaví dělat jako,že honzík není ,on je je mi líto co se jí stalo,ale já nechci a nebudu čekat až se jí malý narodí abych mohla mluvit o Honzíkovi,nikdo se jí na ty její potarty neptá je jí sice líto,že ona nemá mimi,ale neměla by být snad tak sobecká :nevim: tak jsem se ožrala a asi byla protivná od tý doby se ani jedna neozvala a víte co,je mi to srdečně jedno,nějak už si s nima prostě nemám co říct..
A můj chlap,já so prakticky nemám na co stěžovat,jak viděla že nemám zimní boty hned mi dal 1500 ať si koupím kvalitní,nic mi nevyčítá ,když vidí,že nemám many tak mi dá,ale prostě kdyby aspoň toho malýho přebalil,aspoň jednou jedinkrát,kdybych mu mohla ohle všehno říct a neslyšela jen:Maci vidíš že u pc pracuju a není to nic důležitýho :roll:
Tak holky a j emi líp..nic mi k tomu psát nemusíte mě stačí,že jsme to měla komu vzdělit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
28.12.10 17:19

A já ti závidim že máš jen takové problémy 8-)
Co já bych za to dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.12.10 17:23

:hug: Četla jsem to až do konce :wink: a musím říct, že občas mě podobné věci taky zamrzí, takže ti rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
28.12.10 17:23

oni to lasně nejsou problémy,jen potřeba někomu to říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.12.10 17:24
mabit píše:
oni to lasně nejsou problémy,jen potřeba někomu to říct

To je jasný.Je škoda že ani přítel nevyslechne :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.12.10 17:28

No ono to možná jsou drobnosti, ale když se nasčítají, tak je to pak jednomu líto. Malej se určitě zase rozjí a manželovi bych to v klidu vysvětlila, že práce je sice OK (mám manžela taky hodně v práci, tak to znám),ale že občas prostě potřebuješ pomoct a vypnout a že i tím blbým přebalením si buduje vztah se synem.

kamčo ahoj, dlouho jsem tě neviděla, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.12.10 17:40

popelko ahojky.Já bych odpověděla,ale admin by to smazal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.12.10 18:46

Mabit- to jsme na tom podobně, taky mám spoustu „prkotin“ a už se mi s tim nechce otravovat muže, ale nemám odvahu je vypsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
28.12.10 18:47
zuzouš píše:
Mabit- to jsme na tom podobně, taky mám spoustu „prkotin“ a už se mi s tim nechce otravovat muže, ale nemám odvahu je vypsat :mrgreen:

tak to udělej…je potom docela fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.12.10 18:55

Jéé, no tak třeba- malá se nimrá s jídlem, po mlíku se může utlouct, ale kde jsou časy, kdy zdlábla 200g zeleniny…tak denně poslouchám, jak remcá už u první lžičky a pořád si říkám, co s tím. Pak mám výčitky, že jsme jí koupili málo hraček, že bude kvůli tomu hloupá a bude se do smrti jenom plazit :-) Pak zuřim pokaždý, když si malou chce pochovat kdokoliv z příbuzných, začla jsem mít nějaké majetnické sklony, takže jsem se během vánoc pořád stresovala co když si jí budou chtít chovat, tak abych nekalila vodu a jak to vymyslet, aby verunka nejlíp celou dobu prospala. No ptákoviny :mrgreen: Hlavně takhle bych mohla psát až do noci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
28.12.10 19:18

:lol: krásně se to čte, že má někdo taky problémy. Cizí problém vždycky nejvíc potěší :mrgreen: . Dělám si legraci. Malej nejí, nevíme jestli jsou to zuby, ale jilikož se nesoplí, nekašle, kaká, ale stále je protivnej a má semknutou pusinku a dneska mu leze na horu teplota, tak si myslíme, že zuby to jsou. Ale už to trvá dlouho. Tak a to je náš momentální problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.12.10 19:21

no, já se taky chodím vykecat sem :lol: Sice drobnosti, ale stokrát nic umořilo i osla. Chlap mě sice vyslechne, ale jen z nejdůležitějšího, když toho na něj valím hodně, tak zjistím, že neposlouchá :mrgreen: a denně prostě musím vypustit přesně stanovený počet slov, takže když není zbytí, odnesou to holky na emiminu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
28.12.10 19:27

Taky me neco z toho co pises dokaze vytocit, nad necim mavnu rukou a z neceho si udelam srandu. Skacu z kuze i kvuli vetsim blbostem.
Jinak - nebude uz malej dost velkej na UM 2 od 6. mesicu? Na ty uz by slevy mely jit uplatnit. Treba ani body na tesco karte se za mliko do 6. mesicu nenapocitavaj. Je to vsude v EU, podpora kojeni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
28.12.10 19:28
Kakika píše:
no, já se taky chodím vykecat sem :lol: Sice drobnosti, ale stokrát nic umořilo i osla. Chlap mě sice vyslechne, ale jen z nejdůležitějšího, když toho na něj valím hodně, tak zjistím, že neposlouchá :mrgreen: a denně prostě musím vypustit přesně stanovený počet slov, takže když není zbytí, odnesou to holky na emiminu :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
28.12.10 19:30
IMI píše:
Taky me neco z toho co pises dokaze vytocit, nad necim mavnu rukou a z neceho si udelam srandu. Skacu z kuze i kvuli vetsim blbostem.
Jinak - nebude uz malej dost velkej na UM 2 od 6. mesicu? Na ty uz by slevy mely jit uplatnit. Treba ani body na tesco karte se za mliko do 6. mesicu nenapocitavaj. Je to vsude v EU, podpora kojeni :roll:

nn budou mu teprve 4 měsíce…ano podpora kojení to je fajn,ale já nemohla malýho ani k prsu přiložit,ze zdravotnách důvodů :cert: a no to nikdo nemyslí,že i takový ženskou jsou co by chtěly,ale nemůžou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová