Vánoční dekorace, stromeček - kdy pryč?

14335
2.1.11 12:26

Vánoční dekorace, stromeček, kdy pryč

Ahojte holky, zajímalo by mě, jak to chodí v rodinách, do kdy tak máte ozdobený stromeček a hlavně i ty dekorace jako jsou věnce na dveřích, výzdoba oken.
Někdo už to hned dává dolů teď a někdy vidím stromek svítít i na könci ledna za okny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12982
2.1.11 12:27

Ahoj :mavam: Tak já plánuju stromeček sundat přibližně do dvou týdnů, záleží jak moc bude opadávat, no a se stromečkem půjde i výzdoba. Nějaký konkrétní termín na to nemám, prostě až se bude chtít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
2.1.11 12:29

Ahoj,
no výzdoba by měla být do třech králů. Nemít doma prcka, tak už stromek asi letí ven, většinou jsem odstrojovala dřív. Ale věnec venku nechávám dokud je sníh, přijde mi škoda ho vyhazovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
2.1.11 12:30

stromeček jsme uklidily dnes i půlku dekorací a zbytek během týdne. :-D

• Citovat
  • Upravit
11502
2.1.11 12:32

no, já tý dekorace moc neměla a stromek jsem uklidila začátkem tohoto týdne, protože už si ho malý začínal víc všímat a tahat za něj, takže jsem nechtěla riskovat jeho stržení, uvidim jak se odhodlám příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.1.11 12:32

Ahoj,stromeček uklidíme dneska,padá mu jehličí,a Bobin cloumá s řetězy,takže mu padá hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.1.11 12:36

U nás stromek a dekorace vždycky jsou až do tří králů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.1.11 12:37

Chtěla jsem to dolů dneska, ale manžel šprtá na zkoušku, tak tu nebudu lítat jak péro a rušit ho. Až se vzbudí prcek, oblečem se, radši půjdem na chvíli ven, dokud je hezky a nefičí nám tu vítr. Stromek a dekoraci si můžem s dětma uklidit v týdnu, kdy nám u toho chlap nebude zavázet :lol: . Ale výzdobu na oknech necháme asi, je to zimní výzdoba (samolepky vloček a sněhulák), ne vánoční. Takže tu holkám nechám v oknech, aby jim trošku zpříjemnila ty zbývající šedé dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
2.1.11 12:42

já výzdobu,včetně stromku,nechávám do tří králů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
2.1.11 12:45

Nechávám vždy vše do 6.ledna-tří králů. Pak uklízím a likviduji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.1.11 13:19

já už likviduju dneska :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.1.11 13:22

taky nechávám do tří králů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.1.11 13:23

My většinou nechávali stromek do Tří králů, ale ostatní výzdoba mizela už postupně předtím. Tentokrát jsme se dohodli, že stromek a výzdobu zrušíme už dnes večer. Nějak se mi to už okoukalo :-?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
2.1.11 13:23

My likvidujeme na Silvestra, do nového roku chci vkročit s čistým bytem. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
2.1.11 13:29

My odstrojujeme koncem ledna, je nám líto tak krásný a vonavý strom vyhazovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová