Naušnice pro mimi - "tečky"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2845
31.5.11 13:00
janica252 píše:
LuckaK píše:
Tak vcera jsme meli sileny zazitek,mala asi spolkla tu nastrelovaci tecku,zatim jsme nasli jen ten plastovy nasazovaci sroubek.Budeme muset nejspis na rentgen.pokud ji nevykaka.Ach jo.
tak právě z toho mám hrozný strach, že mi to spolkne, když už se jí to povedlo sundat (teda spíš shodit to zavírání…) proto chci ty šroubovací… přijde mi, že je nesmysl to, že to bude dítě nějak tlačit, když teď tam má taky ty konce od těch nastřelovacích… jinak já mám předběžně vybrané tyto : http://www.nausnice-prsteny-zlato-stribro.cz/…ki-akvamarin

No , to právě řeším taky. Chci pořídit pecičky , ale právě váhám jestli na šroubek nebo puzetu. Já mám pro sebe oboje a právě tu na šroubek už jsem 2× ztratila (naštěstí pak našla) a náušnice s puzetou mi nespadla nikdy…
Ono totiž bych asi nesrovnávala ty , co se nastřelují , ty mívají - pokud jsem viděla -většinou ty puzetky plastové , pokud vím…což samozřejmě tolik nedrží .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
31.5.11 13:00

Tak ty jsou fakt nadherne.Uz jsme to hledali vsude,nedelam nic jineho nez lezu po zemi,vysavam a vytrepavam obleceni,deky,periny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.5.11 13:30
Ráďa69 píše:
janica252 píše:
LuckaK píše:
Tak vcera jsme meli sileny zazitek,mala asi spolkla tu nastrelovaci tecku,zatim jsme nasli jen ten plastovy nasazovaci sroubek.Budeme muset nejspis na rentgen.pokud ji nevykaka.Ach jo.
tak právě z toho mám hrozný strach, že mi to spolkne, když už se jí to povedlo sundat (teda spíš shodit to zavírání…) proto chci ty šroubovací… přijde mi, že je nesmysl to, že to bude dítě nějak tlačit, když teď tam má taky ty konce od těch nastřelovacích… jinak já mám předběžně vybrané tyto : http://www.nausnice-prsteny-zlato-stribro.cz/…ki-akvamarin
No , to právě řeším taky. Chci pořídit pecičky , ale právě váhám jestli na šroubek nebo puzetu. Já mám pro sebe oboje a právě tu na šroubek už jsem 2× ztratila (naštěstí pak našla) a náušnice s puzetou mi nespadla nikdy…
Ono totiž bych asi nesrovnávala ty , co se nastřelují , ty mívají - pokud jsem viděla -většinou ty puzetky plastové , pokud vím…což samozřejmě tolik nedrží .

my právě máme kovovou… ale teď jsi mě teda vyděsila, protože já právě pro sebe měla i na šroubky i s tou puzetou a se šroubkem se mi v životě nerozdělaly… tak teď se budu bát i tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
31.5.11 13:32

Ono asi záleží na závitu - asi není ten můj úplně OK. Ale právě proto se bojím je koupit na netu , když je nevidím a nemůžu to zavírání ozkoušet .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie44
31.5.11 14:33

Na ověřeném shopu se bát nemusíš, tam Ti je i vymění atd., ale je třeba si říct, že šroubek je prostě na silnější ouško a dětská brizura se přizpůsobí každému.....a dají se zamknout u klenotníka, jak tu už holky psaly. Šroubek se dá taky roztočit a když nemá holčička odstávající ouška, mohlo by to být při spaní na obtíž - já sama šroubky z tohoto důvodu nemusím.

• Citovat
  • Upravit
26890
31.5.11 20:10

Holky co je to puzeta?
Ja si furt rikam, ze kdyz ji nevadily ty nastrelene, tak ji snad nebudou vadit ani ty sroubovaci zlate, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie44
31.5.11 20:24

puzeta

Puzeta je nastrkovací „plíšek“ - prostě placatý šroubek, který se nastrkuje na hladký dřík náušnice. Nejčastěji se dá vidět u bižuterních náušnic, pro dítě myslím vhodné až tak od 10-ti let, když si náušnice holčina sundává třeba na sport často a sama - jde to snadno. ( Mám na puzetu stříbrné kruhy a sundávám hned jak přijdu domů - je to jen pro parádu, ne na běžný nošení.)

• Citovat
  • Upravit
26890
31.5.11 20:42

Aha, no tak to pro dite fakt neni. Ja mela na mysli ty se sroubkem a balonkem - jak je ta tycka cela prikryta a na konci je kulicka aby to nebylo ostre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
31.5.11 21:13

Kdyz ty se mi prave nelibi :-( Me se libi bud ty tecky, nebo nausnice tohoto typu a to se bojim, ze ji zase bude male…
 http://www.nausnice-deti.cz/…-sdnb85.html

Zitra musim zmerit ty co ma v ouskach ted, snad se mi to nejak povede, vyndavat je kvuli tomu nemuzu (byl strasnej boj, ji je tam narvat, tak to podstoupime az budeme mit ty nove aby to uz bylo na furt :-) Nebo aspon na dyl :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie44
31.5.11 21:22

Jasně, hlavně to změř, a vyber co se Ti líbí, jen ať jsou pro malou pohodlné :-)

• Citovat
  • Upravit
2845
31.5.11 21:24
Majdula83 píše:
Kdyz ty se mi prave nelibi :-( Me se libi bud ty tecky, nebo nausnice tohoto typu a to se bojim, ze ji zase bude male…
http://www.nausnice-deti.cz/…-sdnb85.htmlZitra musim zmerit ty co ma v ouskach ted, snad se mi to nejak povede, vyndavat je kvuli tomu nemuzu (byl strasnej boj, ji je tam narvat, tak to podstoupime az budeme mit ty nove aby to uz bylo na furt :-) Nebo aspon na dyl :-) )

Mě se právě taky líbí „tečky“. Zkoušela jsem dcerce svoje a mohla by je klidně mít. Navíc dřík se dá zkrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
31.5.11 21:26
Ráďa69 píše:
Majdula83 píše:
http://www.nausnice-deti.cz/…-sdnb85.htmlZitra musim zmerit ty co ma v ouskach ted, snad se mi to nejak povede, vyndavat je kvuli tomu nemuzu (byl strasnej boj, ji je tam narvat, tak to podstoupime az budeme mit ty nove aby to uz bylo na furt :-) Nebo aspon na dyl :-) )
Mě se právě taky líbí „tečky“. Zkoušela jsem dcerce svoje a mohla by je klidně mít. Navíc dřík se dá zkrátit.

No jo, jenze ty uz mas holcicku velkou koukam. Ty je klido muzes dat, vyrobce tam pise od roka.. Johance je teprv pul roku, tak asi fakt vybereme nejaky ty miminkovsky… I kdyz tamty se mi libi vic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
31.5.11 21:29

Hm, to je asi pravda , to jsem si neuvědomila :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
30.8.14 15:10

Ahoj, sháním pro devítiměsíční dceru náušničky „tečky“ s bílým kamínkem.. Bohužel všechny odkazy na náušničky co jsou v této diskuzi uvedené jsou buď nefunkční nebo už nejsou v eshopu náušnice skladem. Nechci žádné visací ani kroužky, ale nemůžu žádné najít. Nemáte nějaký tip? Kde a jaké tečky jste koupily vy? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
30.8.14 15:15

@LauJak Ja primo u Dr. z chirurgicke oceli pred nastrelenim, mohli jsme si vybrat barvu kaminku. Poptala bych se tedy primo tam, kde nausnice nastreluji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure