Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Chocoloco píše:
@LauJak Ja primo u Dr. z chirurgicke oceli pred nastrelenim, mohli jsme si vybrat barvu kaminku. Poptala bych se tedy primo tam, kde nausnice nastreluji.
Jj, nastřelené je dcera má a má takové ty maličké titanové s bílým kamínkem. Ale až je vyndám, tak ji chci dát tečky také s bílým kamínkem nejlíp z bílého zlata nebo titanu. Ale nemůžu v eshopech bohužel žádné najít.. ![]()
@LauJak Ty nastřelovací jsou „tečky“ s různým kamínkem. Mohou se pak buď vyměnit, nebo nechat…ale jsou plastové.
Doktorka mně říkala, že se časem musí vyměnit. V ouškách mají zůstat ty nastřelovací minimálně 6 týdnů (já je nechám dýl, klidně 3 měsíce nebo co ji to vydrží), ale potom ji musím nějaké koupit. Ty nastřelovací se vyměňují za ty visací, ale ty já nechci. Tak proto sháním ty tečky se zirkonem. Ty visací ani kroužky se mně moc nelíbí.
@LauJak Máte jiné než my, nám říkali 2 měsíce minimálně, ale klidně i pár let, nebo že je může nosit někdo jiný…a titan? nevidím důvod, proč by se museli měnit-spíš vytáhnout, vyčistit a klidně dát znovu.
Tak to máme asi úplně jiné náušničky. Ty titanové nastřelovací jakmile jednou vyndáš, tak už je nenasadíš. Nebo nasadíš, ale ten zadek už nebude držet.. Takže pokud ji je jednou vyndám, tak musím koupit jiné. Tyto jsou opradu takové maličké, průměr mají tak 2 mm, kolem roku ji chci koupit tečky z bílého zlata. Ty naše prostě nejsou napořád a zezadu jde hlavně vidět plastový uzávěr.