Naušnice pro mimi - "tečky"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
30.8.14 15:31
@Chocoloco píše:
@LauJak Ja primo u Dr. z chirurgicke oceli pred nastrelenim, mohli jsme si vybrat barvu kaminku. Poptala bych se tedy primo tam, kde nausnice nastreluji.

Jj, nastřelené je dcera má a má takové ty maličké titanové s bílým kamínkem. Ale až je vyndám, tak ji chci dát tečky také s bílým kamínkem nejlíp z bílého zlata nebo titanu. Ale nemůžu v eshopech bohužel žádné najít.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
30.8.14 16:53

@LauJak Ty nastřelovací jsou „tečky“ s různým kamínkem. Mohou se pak buď vyměnit, nebo nechat…ale jsou plastové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
30.8.14 16:55
@BaMaK píše:
@LauJak Ty nastřelovací jsou „tečky“ s různým kamínkem. Mohou se pak buď vyměnit, nebo nechat…ale jsou plastové.

Plastove ne, dcery maji z chirurgicke oceli.

• Citovat
  • Upravit
3355
30.8.14 16:56

@Chocoloco Hmmm, my měli plastové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
30.8.14 16:57

@LauJak A proč je chceš měnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
30.8.14 17:09

@BaMaK

Doktorka mně říkala, že se časem musí vyměnit. V ouškách mají zůstat ty nastřelovací minimálně 6 týdnů (já je nechám dýl, klidně 3 měsíce nebo co ji to vydrží), ale potom ji musím nějaké koupit. Ty nastřelovací se vyměňují za ty visací, ale ty já nechci. Tak proto sháním ty tečky se zirkonem. Ty visací ani kroužky se mně moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
30.8.14 17:37

@LauJak Máte jiné než my, nám říkali 2 měsíce minimálně, ale klidně i pár let, nebo že je může nosit někdo jiný…a titan? nevidím důvod, proč by se museli měnit-spíš vytáhnout, vyčistit a klidně dát znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
30.8.14 17:51

@BaMaK

Tak to máme asi úplně jiné náušničky. Ty titanové nastřelovací jakmile jednou vyndáš, tak už je nenasadíš. Nebo nasadíš, ale ten zadek už nebude držet.. Takže pokud ji je jednou vyndám, tak musím koupit jiné. Tyto jsou opradu takové maličké, průměr mají tak 2 mm, kolem roku ji chci koupit tečky z bílého zlata. Ty naše prostě nejsou napořád a zezadu jde hlavně vidět plastový uzávěr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí