Naušnice pro mimi - "tečky"

5502
23.5.11 19:31

Naušnice pro mimi- "tečky"

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte u miminka naušničky jen takové ty „tečky“, prostě jen kamínek u ucha… nám by se to líbilo, malá má nastřelené, a to jsou jen takový malý, ale mají zapínání jen nasazovací (nevím, jak jinak to popsat) a já mám strach, že je sundá a sní… (už se jí dnes povedlo ji rozepnout-to nasazovací vzadu sundat, teda odletělo to na zem, ale je to prostě riziko…). Tak bych chtěla třeba se šroubováním, ale nevím, jestli to u miminka de…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
23.5.11 19:37

Ahoj, my jsme dávali cca v 8 měsících tyto Jsou šroubovací, pokud se pořádně utáhnou kleštičkama, drží 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.5.11 19:38

My teda tečky nemáme. Ale má náušničky určené pro malé děti se zapínáním vepředu. Jde to rozepnout dost těžko i nám, takže si je sama určitě nesundá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 19:53

U nás mají holky obě tečky. Vzadu šroubovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.5.11 20:13
fragola píše:
Ahoj, my jsme dávali cca v 8 měsících tyto Jsou šroubovací, pokud se pořádně utáhnou kleštičkama, drží 8-)

ty vypadají fakt hezky, díky za tip :))

eManzelkaAmama píše:

a můžu se zeptat, kde jste kupovali? nevím, jestli normálně ve zlatnictví takový budou mít :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 20:22
janica252 píše:
fragola píše:
Ahoj, my jsme dávali cca v 8 měsících tyto Jsou šroubovací, pokud se pořádně utáhnou kleštičkama, drží 8-)

ty vypadají fakt hezky, díky za tip :))

eManzelkaAmama píše:
a můžu se zeptat, kde jste kupovali? nevím, jestli normálně ve zlatnictví takový budou mít :))

Jojo ve zlatnictví je normálně mají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
23.5.11 20:23

Kamarádky malá má kytičky vzadu na šroubek a v pohodě. Naše malá měla nastřelovací a taky se ten nasazovací uzávěr sundal a ta náušnice je navíc ostrá, tak jsme dali klasické dětské na zapínání upředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.5.11 08:05

a ještě bych měla takovej dotaz k materiálu naušnic - vím, že ne stříbro, ale co třeba ocel nebo titan, to být může? nebo jen zlato?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.11 08:29
janica252 píše:
a ještě bych měla takovej dotaz k materiálu naušnic - vím, že ne stříbro, ale co třeba ocel nebo titan, to být může? nebo jen zlato?

My jsme dali zlato. Dianka už má bílé zlato.
Jinak nevim, nijak jsem to nezjišťovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
24.5.11 08:57

Pro janica252:
Malá měla dětské náušnice, pak jsem jí dala svoje se šroubkem vzadu. Krásně držely a nerozepínaly se.
Jo a od narození má stříbrné. Protože jsem alergická na zlato a u malé jsem to nechtěla rizkovat.
A teď se chystám ji koupit tyto:

http://www.sperky-stribro-zlato.cz/…222036d.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.5.11 10:11
janica252 píše:
a ještě bych měla takovej dotaz k materiálu naušnic - vím, že ne stříbro, ale co třeba ocel nebo titan, to být může? nebo jen zlato?

Nejstarší dcera má zlaté, prostřední se po zlatých pořád rozdělávalo ouško, tak jsme koupili titanové a je klid 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
31.5.11 09:26

Ahoj. Zrovna take resime nausnice. Mala mela nastrelene pomnenky, pred tydnem jsme je vymenili za klasicke s detskym zapinanim, ktere dostala od babicky pri narozeni, jenze ma velky lalucek a ta detska nausnice je ji mala. Tak ted shanime jine. Napadlo me prave taky koupit jenom ty spuntiky se sroubkem - myslite, ze je muzu dat uz v pul roce? V tech detskych klasickych ma uplne zmacknute ousko :-(
Libi se mi tyto - http://www.nausnice-deti.cz/…e-dnb88.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
31.5.11 10:50

Tak vcera jsme meli sileny zazitek,mala asi spolkla tu nastrelovaci tecku,zatim jsme nasli jen ten plastovy nasazovaci sroubek.Budeme muset nejspis na rentgen.pokud ji nevykaka.Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie44
31.5.11 11:07

No tak to je síla, ale nemůže být náušnička někde v oblečení ? Nebo zapadlá v postýlce ? Aby ji mimčo spolklo, to se mi nezdá…naše malá všechno vyplivne i jídlo, když jí to nejede. Koukni se ještě jednou.

• Citovat
  • Upravit
5502
31.5.11 11:40
LuckaK píše:
Tak vcera jsme meli sileny zazitek,mala asi spolkla tu nastrelovaci tecku,zatim jsme nasli jen ten plastovy nasazovaci sroubek.Budeme muset nejspis na rentgen.pokud ji nevykaka.Ach jo.

tak právě z toho mám hrozný strach, že mi to spolkne, když už se jí to povedlo sundat (teda spíš shodit to zavírání…) proto chci ty šroubovací… přijde mi, že je nesmysl to, že to bude dítě nějak tlačit, když teď tam má taky ty konce od těch nastřelovacích… jinak já mám předběžně vybrané tyto : http://www.nausnice-prsteny-zlato-stribro.cz/…ki-akvamarin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí