Krvavé mapky na rtech 8m

rozmary
23.5.11 11:22

Krvavé mapky na rtech 8m

Ahoj,malá má takové krvavé mapky na rtech ze vnitř pusy,začala pít z hrnečku toho tahacího,má tvdé hrdlo,myslíte že to může mít od toho?Večer to měla,do rána se to trochu ztratilo,ale stejně jme byly u mudra,protože jsem nevěděla co to může bejt,nic k tomu neřek,jen že aftíky nemá,tak jen mazat infadolanem a popřípadě koupit hrnek od chica se silikonovým cucáčkem,ne že bych chtěla hamounit,ale už za tenhle hrníček jsem vyplázla skoro čtyři stovky,do dalšího se mi moc nechce,máte s tím některá zkušenost?Jde jen o zvyk,nebo fakt budeme muset přejít na jinou značku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101909
23.5.11 12:07

Zkušenost s tím nemám, ale ohledně hrnečků - koukni jestli k lahvi, kterou máš doma nedělají i tenhle silikonový učící vršek… třeba k lahvi NUK ho dělají a stojí asi 60,– celé lahve a hrnečky nekupuju, malý z ničeho nechce pít, tak aby to testování moc nelezlo do peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.5.11 12:24

já jí právě nechci už učit na flašku,když byla maličká,tak jí nechtěla a z hrnečku pije hezky,zkusím se na to optat.

• Citovat
  • Upravit
12735
23.5.11 12:42

Rozmary a nemá to jako by cucfleky, víš jak ta savička nabírá ten vzduch jestli jí to nevtahuje dovnitř ten rtíček, nebo lí to, ale pak se jí dělají jako by cucfleky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.5.11 12:49

Jo něco takového to je :palec: ,nic jí určitě nebolí,protože to by mi nic nejedla a cpe se protržená :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure