Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My jsme nechali píchnout hned v porodnici, byla jsem u toho, žádné drasťárny se nekonaly, za minutku to bylo hotovo, dírky má stejné, jedno ucho trošku hnisalo, ale fakt jenom trošku.To u nás bylo delší hojení pupíku, než dírek na náušnice. Nastřelené náušnice osobně nemám, ale kamarád ano a bolelo ho to taky. Myslím, že čím dřív tím líp, pokud teda miminko není nějak oslabené.
Nechala jsem píchnout uši Terce po druhé hexavakcíně, na radu mudr. Chvilku si poplakala, ale nic hrozného - spíš to bylo proto, že ji sestra odnesla k dr a já jsem tam nebyla, čekala jsem venku. Jak jsme odjížděli z polikliniky už usínala. Ouška naštěstí nehnisala, čistili jsme lihem.
Nedramatizovala bych to,ale jsem ráda, že druhé bude kluk
a toto nebudu muset řešit.
My jsme nechali píchnout po prvním očkování a pohoda. Rozhodně bych to nedramatizovala ![]()
náš známý (obvoďák) nastřeluje náušničky z chirurgické oceli. Prý se to o trošku líp hojí (nemusí se s tím točit nebo co… já nevim) a pak se to může vyndat a dát normální náušničky.
Jinak taky to dělá po prvním očkování.
Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat malé jsme nechali nastřelit titanové naušničky, a po těch necelých 6 týdnech jsme ji je vyměnili za zlaté, ale ty ouška jí zčervenali, a natekly. Máte některá z vás s tím nějaké zkušenosti? dekuji