Náušnice u mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
6.4.09 13:30

My jsme nechali píchnout hned v porodnici, byla jsem u toho, žádné drasťárny se nekonaly, za minutku to bylo hotovo, dírky má stejné, jedno ucho trošku hnisalo, ale fakt jenom trošku.To u nás bylo delší hojení pupíku, než dírek na náušnice. Nastřelené náušnice osobně nemám, ale kamarád ano a bolelo ho to taky. Myslím, že čím dřív tím líp, pokud teda miminko není nějak oslabené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
6.4.09 13:41

Nechala jsem píchnout uši Terce po druhé hexavakcíně, na radu mudr. Chvilku si poplakala, ale nic hrozného - spíš to bylo proto, že ji sestra odnesla k dr a já jsem tam nebyla, čekala jsem venku. Jak jsme odjížděli z polikliniky už usínala. Ouška naštěstí nehnisala, čistili jsme lihem.
Nedramatizovala bych to,ale jsem ráda, že druhé bude kluk :-D a toto nebudu muset řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.4.09 23:22

My jsme nechali píchnout po prvním očkování a pohoda. Rozhodně bych to nedramatizovala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
8.4.09 07:06

náš známý (obvoďák) nastřeluje náušničky z chirurgické oceli. Prý se to o trošku líp hojí (nemusí se s tím točit nebo co… já nevim) a pak se to může vyndat a dát normální náušničky.
Jinak taky to dělá po prvním očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.10.14 20:38

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat malé jsme nechali nastřelit titanové naušničky, a po těch necelých 6 týdnech jsme ji je vyměnili za zlaté, ale ty ouška jí zčervenali, a natekly. Máte některá z vás s tím nějaké zkušenosti? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová