Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli některá z Vás dala naušnice dítěti i když nebylo ještě naočkované.Moje Dr. nás nechce naočkovat(čeká až klesnou jaterní testy a bilirubin.)Malé už jsou 4.měsíce a stále ještě nemá náušničky, nechci ale čekat moc dlouho. Co na to asi řekne Dr. když jí je dám bez očkování
.Máte některá podobnou zkušenost.Díky
Ahoj Goldy,
mě to doktorka naopak doporučila.Některý mimča se očkují(hlavně kvůli ramínku)třeba až v roce a pak se s ní prát…
Já jsem naší berušce nechala píchnout náušničky po šestinedělí a v pohodě.Očkovali nás až minulý čtvrtek.
Takže já být Tebou tak nečekám.
Pa L.
Ještě bych potřebovala vědět kde v Ostravě seženu doktorku, která nastřeluje náušnice.Poradíte?dík
Ahoj Goldy,
já nechala nastřelit Karolínce naušničky toto pondělí, byla týden po očkování hexavakcínou… U nás je také jedna z podmínek, nastřeluje se až po očkování, ale nevím, proč to je…
Chtěla jsem to co nejdříve, dokud je malinká. Dala se krásně udržet. Začala brečet až po nastřelení a to připisuji úleku z cvaknutí (je to docela rána
) Po nastřelení druhé jsem ji vzala a prošla se s ní a byl klid. Chvilku měla ouška červená, jinak reakce žádná…
Jsem z Vysočiny, nám dali kontakt už v porodnici. Ostravačky jistě poradí.
Mirri
Také Verca dostala nausnice az 3 dny po první davce hexavacu, nevím proc, ale driv dr. pichnout nechtel.misa