Náušnice x očkování

116
13.9.05 16:56

Náušnice x očkování

Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli některá z Vás dala naušnice dítěti i když nebylo ještě naočkované.Moje Dr. nás nechce naočkovat(čeká až klesnou jaterní testy a bilirubin.)Malé už jsou 4.měsíce a stále ještě nemá náušničky, nechci ale čekat moc dlouho. Co na to asi řekne Dr. když jí je dám bez očkování :twisted: .Máte některá podobnou zkušenost.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
319
13.9.05 16:59

Ahoj Goldy,
mě to doktorka naopak doporučila.Některý mimča se očkují(hlavně kvůli ramínku)třeba až v roce a pak se s ní prát…
Já jsem naší berušce nechala píchnout náušničky po šestinedělí a v pohodě.Očkovali nás až minulý čtvrtek.
Takže já být Tebou tak nečekám.
Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
13.9.05 17:30

Ještě bych potřebovala vědět kde v Ostravě seženu doktorku, která nastřeluje náušnice.Poradíte?dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.9.05 11:36

Ahoj Goldy,

já nechala nastřelit Karolínce naušničky toto pondělí, byla týden po očkování hexavakcínou… U nás je také jedna z podmínek, nastřeluje se až po očkování, ale nevím, proč to je…

Chtěla jsem to co nejdříve, dokud je malinká. Dala se krásně udržet. Začala brečet až po nastřelení a to připisuji úleku z cvaknutí (je to docela rána :) ) Po nastřelení druhé jsem ji vzala a prošla se s ní a byl klid. Chvilku měla ouška červená, jinak reakce žádná…

Jsem z Vysočiny, nám dali kontakt už v porodnici. Ostravačky jistě poradí.

Mirri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
15.9.05 11:56

Také Verca dostala nausnice az 3 dny po první davce hexavacu, nevím proc, ale driv dr. pichnout nechtel.misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí