Cukr v krvi miminka

261
13.9.05 08:09

Cukr v krvi miminka

Ahoj,
mám 5 a půl měsíčního synka. Když se narodil,tak mu zjistili,že má nízkou hladinu cukru v krvi. Tak mu ho dodávali infuzí.
Naše dětská lékařka se o to nějak nezajímala, asi proto,že když jsme opouštěli porodnici,bylo vše v pořádku.
Před 14 dny jsem ji poprosila,aby mu krev vzala. Když jsem volala pro výsledky,řekla mi, že je to hraniční, a že mu ještě musíme vzít moč. Tak jsem mu ji vzala (dala mi na to takovej igelitovej pytlíček s otvorem). Na výsledky budu volat dnes.
Nevíte, co se může s miminkem stát, když má málo cukru? Já z toho mám hroznej strach, úplně se o ty výsledky bojím zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
13.9.05 10:09

Ahoj Niky,
já tomu teda sice nerozumím, ale vím, že já sama mám taky nízkou hladinu cukru v krvi. Bylo mi řečeno, že je to taky těsně pod hranicí, a kdyby mi to činilo problémy, udělalo špatně, mám si vzít něco s cukrem. Takže si myslím, že pokud má mimi cukr jen hraniční tak je to vpohodě. Mě to teda vživotě problém nečinilo. Pokud by byl ale obraz hodně špatný myslím, že by to mohlo signalizovat nějaký druh cukrovky… Ale nechci tě vůbec strašit, to určitě není váš případ. :) Jen jsem si ještě vzpoměla, že kamarádce, která měla v těhu naopak moc cukru v krvi, řekli, že mimi má
taky moc vysokou hladinu, ale vše se časem upravilo. Tak ať je mimísek vpořádku a mamka vklidu. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí