Jak dát holčičce náušničky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
21.7.10 21:19
Macík74 píše:
máme klasické dětské zlaté.. dva dny v lihu namočené před píchnutím!
píchali nám je v porodnici! a šli jsme s nima už domů! a dobrý! druhá dcera je měla až skoro v půl roce a dělalo to neplechu! a nechali jsme je jakoby nastřelit. oni dají do takového strojku náušnici.. a píchnou a pak už jen náušničku zapnou! bylo to hned! jinak to píchá za poplatek i naše dětská.. zkus se zeptat! doktorka ti poradí!

Konečně napsal někdo kdo šel taky z porodnice s naušničkama. Mě na tom nepřijde nic divnýho. Když jsou naušničky dezimfikovaný… A navíc si za ně to mimčo asppoň netahá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.7.10 21:21

Mě to přišlo divný jen v tom, že jsem to ještě nikdy neslyšela, že píchaj hned v porodnici. Jinak mě to neva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
21.7.10 21:26

My jsme dávali naušničky ve 3měsících po posledním očkování… měla jsem schované naušničky po mě, takže jsme je jen dali vyčistit a bylo to…Nejlepší je asi zlato, většinou dětem nevadí, ale každý reaguje jinak. Nechali jsme je píchnout v nemocnici… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.7.10 21:29

tak nám je píchaly ve 4. měsíci, ty dočasný nastřelovací silikonový:-) pak sjme vymenily za naše zlatý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
21.7.10 21:47

Obě holky mají píchnuté naušničky po prvním očkování. Ouška píchla normálně doktorka v ordinaci za poplatek. A naušničky jsou jedno jaké. Starší měla po mě a mladší má naušničky ještě po mojí prababičce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21568
21.7.10 21:51

Klárce jsem je nechala píchnout u naší doktorky po první hexe (doktorka dřív nedoporučovala, protože v první várce je už tetanus). bylo to se strašným řevem, protože si ji museli znehybnit, ale jinak absolutně bez komplikací. jestli bude druhé holka (což zatím nevypadá), tak bych asi nechala spíš nastřelit. co jsem četla, tak se nastřeluje cca kolem 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.7.10 22:17

U nás se píchají ouška při odchodu z porodnice, donesou se naušničky naloží do lihu na den a při odchodu dovezou holčičku už s naušnicemi(případně chlapečka - ano už jsem viděla i kluka s jednou naušnicí 8-o )

Je to všude jinak, je dobré si zjistit jak to chodí u vás. Ale slyšela jsem, že určitě se dají nechat píchout na ušním po 6-tinedělí. Donést musíte jen ty naušničky naložené den v lihu, líh vám prodají v lékárně. :wink:

FOTO - moje Vendy 5. dní :andel: :srdce: http://sphotos.ak.fbcdn.net/…623933_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.7.10 22:20

Taky v porodce jo? Teda vás je, ale evidentně nic ojedinělýho :nevim: Jen já to slyším prvně :lol: Krásná holčička :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.7.10 22:30

Naše pediatrička uši nepíchá. Říká, že propíchnout je může kdekdo, ale ona raději posílá na ušní. Takže jsme byli na ušním, naušničky byly den naložené v lihu a dávala jsem bílé zlato. Malá byla už větší, takže řev byl, nesměla se hýbat, tak to dala hlasitě najevo. Ale vpoho, žádné problémy s hnisáním neměla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.7.10 22:34
Odysea píše:
U nás se píchají ouška při odchodu z porodnice, donesou se naušničky naloží do lihu na den a při odchodu dovezou holčičku už s naušnicemi(případně chlapečka - ano už jsem viděla i kluka s jednou naušnicí 8-o )

Je to všude jinak, je dobré si zjistit jak to chodí u vás. Ale slyšela jsem, že určitě se dají nechat píchout na ušním po 6-tinedělí. Donést musíte jen ty naušničky naložené den v lihu, líh vám prodají v lékárně. :wink:

FOTO - moje Vendy 5. dní :andel: :srdce: http://sphotos.ak.fbcdn.net/…623933_n.jpg

tak u nás klukům naušnice zásadně nepíchají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.7.10 22:42
lacenka píše:
za jak dlouho po první hexe děkuji :wink:

Nám píchali za 14 dnů po první hexe…propíchnutí se pak ošetřuje líhem a framykoinem, oška nám nehnisala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.7.10 00:17

ahoj,náš Filip má od 5.měsiců naušnici a píchala mu ji dětská lékařka.Naušnici jsme kupovali zlatou,teď má ale z chirurgické oceli která je taky kvalitní.Naušnice den předem naložit do lihu.A k doktorce doporučuji čepičku se zavazováním.Důležité je po píchnutí uší s nimi hýbat aby nezarostly a při hnisání mazat framykoinem (na předpis).Malýmu ale proběhlo vše v pořádku.tak přeji ať vám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.7.10 07:03

Starší dcera má náušnice píchané a hned se dávaly zlaté (naše - dětské se zapínáním vpředu), mladší dcera má nastřelené plastové (teď je už tedy má vyměněné za zlaté). U starší první den trošku krvácelo jedno ouško, bylo to po kojení, kdy si na oušku ležela a vrtěla se, ale jinak bez problémů. U mladší ty nastřelené plastové (je to nějaký lékařský skin friendly plast) nejdříve bez problémů, nekrvácelo to, ani to nezčervenalo, ale musejí se nechat v oušku min. 6 týdnů a po pěti týdnech začaly obě uši hnisat :-( . Naštěstí to vyřešila rychlá výměna za zlaté. Jinak obě měly náušničky po prvním očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
22.7.10 07:08

ježiš ta je krásnááááá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
22.7.10 07:11

myslíte, že bych se měla poradit s obvodačkou nebo stačí se domluvit na orl??? mooje obvoďačka je totiž.. noo nechci být sprostá, ale nic moc, čumí na nás přes prsty a nemam ani chut se jí na něco ptát--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí