Kapky Sab Simples - jak často

95
20.7.10 18:55

kapky Sab Simples - jak často

ahoj chtěla bych se zeptat, jak často dáváte svému miminku kapky Sab simplex proti prdíkům. Mě doktorka při první návštěvě s miminkem řekla, ať dávám pětkrát až sedumkrát denně 10 kapek, což se mi zdá opravdu hodně, navíc mi neřekla do jakého věku, musím se zeptat při příští návštěve. Tak jak to máte s kapkami Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
20.7.10 19:00

Ahoj, 10 kapek do každé lahvičky s jídlem, takže to vychází na to 5-7× denně :wink: Dávali jsme od týdne :wink: Ať zabere :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.7.10 19:09

Ahoj, taky jsme dávali 10 kapek :wink: Držím palce ať zabere, u nás moc nepomohl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
20.7.10 19:54

ahoj, dávala jsem 10 kapek až když malou bolelo bříško, nebolelo ji pokaždé, ale přijde mi, že zabíraly jen na začátku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.7.10 20:18

aha, takže jestli to chápu dobře, tak jste dávali jen při potížích? já ho totiž dávám denně preventivně, malému jsou tři měsíce, a už mi dochází třetí lahvička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.7.10 20:21

Tak prevenetivně bych je nedávala :wink: A předtím kvůli prdíkům malý křičel? Nebo nekřičel a dáváš pořád jen preventivně? Pokud jen preventivně, zkusila bych vysadit, vrátit se k nim můžeš vždycky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
20.7.10 20:43

My dáváme 8 kapek před každým kojením. Jak dlouho nám dr. neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
20.7.10 20:46

Malé jsem dávala asi 3krát denně 10 kapek. Problémy s kolikami měla veliké. Neměla jsem pocit, že by ty kapičky nějak zvlášť pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
20.7.10 20:47

my jsme dávala sab simplex je při bolení bříška, ale jak už jsem psala moc pak nepomáhaly. Tak jsem koupila probiotické kapky, které nám hodně pomohly. Teď je doberu a už dávat nebudu. Malá už si s prdíky poradí. Pokud máte 3 měsíce, tak by to už malý taky měl zvládnout. Zkusila bych je vysadit a pokud by ho to ještě trápilo, tak bych je začala zase dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
20.7.10 21:24

Jj, také jsme zpočátku dávali Sabíky, ale moc nepomáhali, zabral až Lefax ;-) …a pak pomáhaly laktobacílky baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.7.10 21:37

no malý právě s prdíky nikdy problémy neměl, vždycky se pěkně vyprdí, nevím jestli to byla zásluha kapek, nebo máme prostě štěstí… 8-) tak zkusím vysadit, co to udělá… děkuju všem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.7.10 21:51

Zkus a uvidíš, přece jen už jsou mu 3 měsíce, to už by se s tím nohl malý „poprat“ :wink: I když znám teda čestné vyjímky, které si s prdíky neumí poradit do půl roka :zed: Přeju klid a pohodu bez prdíků :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverttka
20.7.10 22:01

Ahoj, dávali jsme pětkrát denně deset kapek, rovnou do pusinky před kojením, začali jsme vždycky kolem poledne, aby to vydrželo a fungovalo hlavně na noc, ale moc to nepomáhalo. Nakonec jsme přešli na baby calm a výrazně lepší!

• Citovat
  • Upravit
283
21.7.10 13:51

Abych se přiznala, ja ty kapky nepočítám a dávám je spíše na dudlík. Ale 6-8× deně 10 kapek je takvé optimum. Znám hodně maminek co to dávali jednoduše aby se dítě uklidnilo. A sama dokktorka mi řekla že když dám 100krát denně 100kapek tak se nic nestane. V těch kapkách není nic co by mohlo mimiškovi ublýžit… Tak nevím my naštěstí s prdíkama problém nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.7.10 22:54

My dávali 10 kapek 3× denně. Při větších potížích jsem měla dávat 12 kapek 4× denně. Měla jsem je podávat při problémech, ale já ji je podávala každý den. Ale moc nám to nepomohlo. Museli jsme ještě dokoupil Bio Gaiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí