Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mono, pokud s vaší doktorkou moc nevycházíš, tak se klidně poraď rovnou na ORL. určitě ti poradí.
asi joo, zajdem tam dneska. snad mi nebude dělat náký potíže.. ![]()
janinkaz píše:
Tak my máme dneska nastřeleno, jdem se pochlubit
jééééééééééé to se máte,, závidíme… ![]()
Zdravím, chtěla bych se zeptat jak jste ty náušnice sundali, teď bych je měla vyměnit za zlaté, ale nemůžu je sundat
, ta zadní plastová pojistka se sice točí, ale dolů nejde ani na jednu stranu
. Asi budu muset k doktorce, ať to sundá
. Prosííím o pomoc. Díky Věra
Jakoby to zkus vytrhnout, odtrhnout od sebe ten přední díl a zámeček
Ono by to mělo jít trochu větší silou, neboj se ![]()
janinkaz píše:
hezké, hezké, to jsou ty nastřelovací naušnce, co má miminko cca měsíc než se dají normální? My jdeme tento měsíc, tak se taky na tu naší krasomilku těším ![]()
necháme nastřelit a pak dáme z bílého zlata ![]()
petratavali píše:janinkaz píše:hezké, hezké, to jsou ty nastřelovací naušnce, co má miminko cca měsíc než se dají normální? My jdeme tento měsíc, tak se taky na tu naší krasomilku těším
necháme nastřelit a pak dáme z bílého zlata
Jj, měli jsme je nějak do října a teď má Viktorka tyhle http://img5.rajce.idnes.cz/…DSCF6231.JPG
Nastřelovací náušnice Blomdahl jsou zacvákávací - při nastřelení do náušničky zacvakce plastová pojistka. Při odstraňování je třeba táhnout od sebe náušnici a pojistku, dokud se neuvolní. Žádný závit tam není.
Viktorie…to se mi taky líbilo a mužovi ne
, tak nakonec máme Emminku
![]()
my zase vybrali pro malou tyto, už se těším ![]()
janinkaz píše:petratavali píše:Jj, měli jsme je nějak do října a teď má Viktorka tyhle http://img5.rajce.idnes.cz/…DSCF6231.JPGjaninkaz píše:hezké, hezké, to jsou ty nastřelovací naušnce, co má miminko cca měsíc než se dají normální? My jdeme tento měsíc, tak se taky na tu naší krasomilku těším
necháme nastřelit a pak dáme z bílého zlata
petratavali píše:
Viktorie…to se mi taky líbilo a mužovi ne, tak nakonec máme Emminku
![]()
![]()
my zase vybrali pro malou tyto, už se těším
Hezké naušničky i jméno
![]()
máme stejné naušničky jako petratavali
. nechala jsem malé ouška píchnout 14 dní po narození a úplně v pohodě, nepoužívali jsme žádnou mastičku, jen otírali heřmánkem
díky za rady, náušničky úspěšně sundané a vyměněné za zlaté, sice to odnesly moje nehty a pěkně jsem malou zatahala za ouško
.......jdou sundat pěkně ztuha a v návodu píší, že jdou snadno sundat
![]()