Návaly tepla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1938
23.12.08 13:01

Návaly tepla

Ahoj holky, chci se zeptat, zda nevíte někdo důvod mých potíží. Několik dnů mám návaly horka, celá se opotím, začnu jakoby víc dýchat, je to hrozně nepříjemné, protože jsem zničeho nic celá spocená. Nejsem těhotná, možná trochu unavená.. Jediné co mě napadlo, je přechod. Vím, že i mladé holky můžou být v přechodu, ale MS mám pravidelnou. Nestalo se vám to někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
23.12.08 13:35

Ahoj Alenko, a co takhle vysoký tlak? Nemáš s ním potíže? Tohle se mi taky stávalo a stává a zjistila jsem náhodou u doktorky, že mi občas blbne tlak. Prostě když jsem v jednom kole a snažím se stihnout vše najednou :) . Teď už to asi k žádnému lékaři nestihneš, pokud nemáte v rodině. Ale po Vánocích si ten tlak zkus nechat změřit. Šťastné a veselé svátky, Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
23.12.08 14:19

No ja mivala spis nizky tlak. Jak budeme chodit po navstevach, tak si tlak zmerim, rodiny ho maji. No uvidime. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
23.12.08 17:16

ahoj,

nemám tyhle problémy,ale kámoška měla podobné a pak diag. štítná žláza…

asi by ti víc řekla dr. :wink:

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
19.1.15 22:45

Nechci zakládat novou diskuzi, tak se ptám tady. Od listopadu se léčím se štítnou žlázou, mám Letrox 50 zatím. Poslední týden mám několikrát za den nával horka, zatočí se mi hlava, zrudnu a udělá se mi špatně. V noci špatně spím. S tlakem problémy nemám a tehotna nejsem. Může to s tou štítnou žlázou souviset? Jinak v práci chodíme přesčasy, máme tam ted docela i stres. Doktorky se samozrejme zeptam ale jdu tam az za emsic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
19.1.15 23:16

Jj vypada to ze mas vyssi davku letroxu nez je treba..skoc si k dr na kontrolni odbery… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
20.1.15 06:59

@trckaludmila22 ne,ne muze to mit i od nervu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
20.1.15 12:46
@Aony píše:
Jj vypada to ze mas vyssi davku letroxu nez je treba..skoc si k dr na kontrolni odbery… :hug:

na odběry jdu v pondělí, ale budu jenom volat pro výsledky tak se zkusím sestricky zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
20.1.15 12:47
@j-p píše:
@trckaludmila22 ne,ne muze to mit i od nervu!!!

asi bych měla v práci ubrat, toho jsem si vědoma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
20.1.15 13:00

@trckaludmila22 ano ubrat a zklidnit se.Ja to mela z nervu.Ty same priznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
2.11.15 20:28

Holky, poradte, co se mi telo snazi rict.. je mi dlouhodobe porad zima.. stitnou zlazu mam ok.. ale dneska!! je mi po tele porad zima, cely den, i ted, co lezim pod perinou, ale ksicht mi hori, cely den, jsem ruda, licka mam prokrvene, uplne topim.. ale teplotu nemam.. si rikam, ze uz mi harasi.. mam na tom obliceji pocit, jak kdyz sedite u ohne dlouho.. (neni to kosmetikou a na slunku jsem take nebyla..) :nevim: :nevim: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
2.11.15 20:53

@MarieOVMUC
Zkus studený obklady. Je to sice primitivní, ale mně to funguje. Můžou být i ze studeného černého nebo meduňkového čaje.

Občas se mi stává něco podobného jako tobě, když si hnu s krční páteří nebo přeženu práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
11.11.15 12:12

Holky a nesledujete, že byste měly tyhle stavy v závislosti na příchod menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí