Návrat k manželce, jak dál?

Anonymní
25.3.26 09:57

Návrat k manželce

Před 2 lety jsme s manželkou začali mluvit o rozvodu. Ze vztahu nějak všechno vyprchalo, ale děti by to těžce nesli, tak jsme to nechali být. Chovali jsme s ej sobě hezký, ale bez lásky. Věděli jsme, že to mezi námi skončí. Před 2 měsíci smi do života přišla nová žena, názvu ji ve svém stavu, milenkou. Byl zase sex a to mi tak nějak dodalo energii do života, jenže jsou to teprv 2 měsíce a tím jak tu novou ženu začínám poznávat, si uvědomují čím dál víc, co jsme na manželce miloval, o co bych přišel, jak je skvělá matka, a že ji asi stále miluju, jen i tom asi nedokážu mluvit. Nová žena manželce nesahá v ničem ani po kotníky, teda kromě frekvence sexu.
Jenže teď se nemůžu milenky zbavit, má to v životě těžké, vyhodili ji z práce a kdybych ji,,odklonul,, věřím, že by se zhroutila. Jenže já v tom pokračovat nechci, chci to spíš zkusíš zachránit doma. Manželka o nevěře neví, nevím jeslti ji o ní říct, ale vysvětlit ji i moje uvědomění si všeho a zkusit to zachránit společně, nebo ji o nevěře nerict a zkusit manželství zachránit sám a doufat, že se přidá, ještě před 2 měsíci, jsem byl připraven, k rozvodu a teď vím, že lepší ženu asi těžko najdu. S milenkou jsem si uvědomil, maličkosti, díky kterým jsme si manželku tehdy bral. Nedávno myla nádobí a zpívala si u toho, delá to vždy, ale já jen stal a díval se na ni a zamilovával se do ní. Teď jsem v háji z toho co jsem udělal, že nemám jak se zbavit milenky a jak se zachovat k manželce. Jsem v*l a podělal jsem to na plné čáře, někdy si říkám, že kdybych to neudělal, asi bych si neuvědomil, že ženu co miluju, mám stále po svém boku. Že ona je ta, co mě rozesmivá a nutí mě k úsměvu, každé ráno, jen jsem si přestal uvědomovat, že to mě dělá šťastným. Bohužel jsme se o náš vztah přestali starat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22243
25.3.26 09:59

Tak si vyber, no. Budes zachranovat jednu nebo druhou?
Nebo sis snad naivne myslel, ze nikomu neublizis, kdyz si zacnes bokem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35335
25.3.26 10:01
@Anonymní píše: Více

Řekni jí jak to cítíš a hlavně pravdu. I tu milenu přiznej. Myslím, že tvoje žena stejně ví že někoho máš, když spolu nemáte nic dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37234
25.3.26 10:02

S milenkou to ukonči. Manželce o ní neříkej a začni to postupně doma spravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19241
25.3.26 10:03

Milence nic nedluzis. Nebudu moralizovat, ale teda rozhodne bokovky neschvaluji. milenku ukoncit a zachranit vztah s manzelkou. Jsou veci co ji nemusis vykladat. Osobne bych to vedet nechtela, protoze by ve me manzel zabil veskere pozitivni pocity a ty rozvodove papiry bych po nem hodila ja prakticky obratem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
25.3.26 10:07

Ahoj, tvůj poměr trvá krátce a už si uvědomuješ, že chceš svou ženu zpět.

Ale uvědom si, že jsou věci, se kterými bychom měli umřít.

S milenkou to ukonči, čím dřív, tím líp. Zajdi za ženou a na rovinu ji řekni, že ji stále miluješ a chceš udělat všechno proto, abyste to společně ještě zachránili. Uvidíš, jestli se přidá nebo už to taky vzdala. Buď připraven, že i ona mohla nebo může sama prožívat svůj románek, který budeš muset v případě prozrazení zkousnout.

Na záchranu musíte být dva. Pokud je na to člověk sám, pak nezmůže vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56972
25.3.26 10:19

Hned to ukonci s milenkou. Ona si poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3229
25.3.26 10:28

Ano, to zní logicky., zkusit zachránit manželství tím, že se přiznáš k tomu, že kukáš jinde.. To mě pobavilo, sorry :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.26 10:30
@PaníBovaryová píše: Více

Když jsem to začal, myslela jsme, že je s manželstvím dávno konec, o ubližování komukoliv, jsem bohužel vážně nepřemýšlel. Ono podle mě, málo lidí jde do nevěry s myšlenkou, že chce někomu ublížit, takhle lidí nepřemýšlí :(

Někdo píše ať to manželce řeknu, někdo ať jí to neříkám. Sám nevím. A variantou, že už i ona někoho má, nebo měla vážně dokonce počítám. Ale nějak, to co teď k ní znovu začínám cítit, ve mě vyvolává energii, že kdyby z její strany někdo byl, že se o ní hodlám bít. Strašně bych ji chtěl ukázat co vše ji ještě dokážu dát. Jen nevím, jeslti s čistým štítem a o milence ji říct, nebo si to nechat pro sebe a zbytek života doufat.

Milenky se zbavím, už jsem ji i odstrihnul, řekl jí, že to a ní nevidím, ale přesto mě bombarduje, mám ji blokovanou, ale včera jsme kouknul na blokované SMS a je jich tam 46. Mám strach, aby ona sama to případně manželce neřekla, v tom případě, bych jí to měl říct dřív, nechci jí připravovat nečekané překvapení. Ona je milenka vážně trochu nevyrovnaná. Nevěděl jsem do čeho jdu. Neznal jsem ji dost dobře než přišlo na sex a teď už se jí nezbavím.

• Citovat
  • Upravit
56972
25.3.26 10:37

Hele, kdyby si muz posypal hlavu, ze mel cuzu a lituje toho, chce byt s námi, odpustit mu. Hlavně bych nechtěla zjistit, ze mi dal lze. Čert Vem neveru, ale ty lzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23192
25.3.26 10:38

Na milenku se vykašli, radši bych ji vše znovu vysvětlila, aby pochopila situaci a nedělala potíže. S manželkou by vám pomohla pomoci i poradna nebo sexuální kouč ;) a je otázka zda ji to nerict, někdo zkousne, někdo ne. Já bych to například nedala :nevim: zkuste toho odborníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
25.3.26 10:47

Ono je tohle hodně ošemetné.
Některá žena,,ocení,, pravdu a bude to chtít zachránit, pro jinou to bude okamžitý konec. A i když odpustí, šrám tam zůstane už navždy.

V tomhle ti asi nikdo správně neporadí a měl bys jednat vyloženě podle sebe a podle toho, jak znáš svou ženu - to si musíš odhadnout sám. Nikdo to za tebe neudělá. Za svá rozhodnutí a své činy, neseme odpovědnost jeny my sami.

Pokud půjdeš s pravdou ven, musíš počítat s nejhorším.
Ale ze své zkušenosti ti řeknu, že žít s vědomím, kdy to praskne, není taky nic moc. Taky se ti může stát, že to praskne za několik let, kdy vám to bude se ženou klapat. A věř mi, že to se vztahem zatočí neskutečným způsobem. A je dost možné, že si to ani představit nedokážeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.26 10:52

Základem vztahu je zdravě sebevědomý muž a partnerka co je mu občas tou nejlepší „milenkou“.
Pak to opravdu funguje-základem je ale, že tě ten tvůj musí přitahovat.
Rajcovní prádlo a hračky udělají své :mrgreen:
Spokojený partner je cesta k úspěchu.
Mě to tak s partnerem dlouhodobě funguje, výchova dětí a podobně je jiná věc, tam se ve všem neshodneme, ale to je myslím normální a kompromis je důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19241
25.3.26 10:53

@Muž 1.2 No a taky nakladat na zenu svoji chybu, abych si teda ulevil svedomi a zacinal s cistym stitem? To mi taky neprijde fer :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
25.3.26 10:59
@hospodki píše: Více

Co je v jeho situaci fér? A teď nemluvme o tom, že si to měl rozhodnout dřív - to měl.

Říct manželce pravdu a pokusit se začít znovu, se šrámem na duších nebo s tím zkusit umřít a žít ve strachu, kdy to praskne? Protože když to praskne až po letech, kdy jim to třeba bude klapat, pro jeho ženu to bude aktuální a emoce, které to v ní vyvolá, budou jako by se to dělo v aktuální čas - emoce neoblbneš a bude to pro ni znamenat, že žila dlouhá leta ve lži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí