Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky chtela bych se zeptat kolik asi stoji navrh interieů bytu, mame se stehovat a porad nevim jak ze 2+1 udelat 3+1 je to velky byt ve starem dome takze moznsti je tam az az , neradi bycom neco poprčili, ale nevim kolik to tak muze stat.
Já bych možná pokud je tam dostatečně velká kuchyně spíše udělala 3+kk
no to my chceme ale je to slozity je tam velka loznice a velky obyvak a kuchyn je z nich jaoze nejmensi na sirku , no premyslim je to potreba videt.
No, jestli myslíš návrh přestavby s umístěním stávajícího nábytku, tak něco kolem 4000kč. Kdyby měl návrh obsahovat i nově navržený nábytek na míru, tak to je i 8000kč. ![]()
Ahoj, já bych doporučila najít si nějakého nadšence, třeba studenta bytového designu (pokročilého studenta). Tyhle lidi jsou většinou zapálení a nadšení a levní. Je ale potřeba jim důvěřovat, neříct si hloupý a nezkušený… Pak záleží, co všechno od nich chceš. Jestli jde jen o návrhy, ceny se hýbou od 500,– Kč, ale můžou jít i do desetitisíců. Někdo chce jít rovnou do terénu, někomu stačí půdorys a sítě… Je to těžko. Já jsem se tím taky zabývala, teď na RD to dělám spíš jako koníček, poradenství zdarma ![]()
tomikadze píše:
Ahoj, já bych doporučila najít si nějakého nadšence, třeba studenta bytového designu (pokročilého studenta). Tyhle lidi jsou většinou zapálení a nadšení a levní. Je ale potřeba jim důvěřovat, neříct si hloupý a nezkušený… Pak záleží, co všechno od nich chceš. Jestli jde jen o návrhy, ceny se hýbou od 500,– Kč, ale můžou jít i do desetitisíců. Někdo chce jít rovnou do terénu, někomu stačí půdorys a sítě… Je to těžko. Já jsem se tím taky zabývala, teď na RD to dělám spíš jako koníček, poradenství zdarma
je a nemuzes mi poradit?, ja nepotrebuji nabytek design atd jen jak udelat co nejlepe tu mistnost navic , Manzelova rodina vlastní stary cizovni dum a v byte kterym jsme je to naprd je to pruchodak, mel se puvodne prilepit k bytu tchyne ale nakonec z toho seslo- novy pritel , no ale nechceme udelat jiz chybu a nejak to pokazit , ted co mam syna tak uz se ot totiz v 2+kk neda(jelikoz mame vse pruchozi krome loznice.a miniaturni koupelnu ktera mela byt puvodne jako druha ![]()
jizvíková píše:
manžel pudloslavy je architekt napis ji
jee diky zkusim to muzu se odkazat na Tebe? ![]()
záleží co potřebuješ - jestli chceš jen vyřešit dipozici - tako to bud architekt nebo projektant, tam ty ceny nebudou tak děsný - já bych to tipla tak 400 Kč/h, stráví nad tím den. Pokud chceš návrh interiéru - jako třeba jak se staví sen - tak to je docela drahý, já sem jednou zkoušela poptávat bytové designery a za návrh 2+1 si řekli od 15-40tis. - s tím že to bylo řešení barevnosti, rozestavění nábytku, rovnou ti řekne, kde ten nábytek seženeš, vřešení dekorací
navíc myslím,že když se v místě bydliště poptáš u nějaké architektonické kanceláře, tak že ti řeknou, kolik by to stálo…taky bych mohla dát kontakt na architektku,ale je z LBc, takže to je celkem z ruky
tohle neresi designer ale architekt, ten vi jak jsou nosne zdi a jak se to da udelat tak aby se nenarusila statika.
Můj muž dělá návrhy interiérů úplně stejně jako v Jak se staví sen a za návrh 2+1 si bere 8tis. ![]()
vis ktere zdi jsou nosne a ktere ne? At nevyhodis penize za neco co resit moc nejde.
Ahoj!
My platili 5.500 „sakum prdum“ (jeho cesta k nám, projekt ze 3+1 na 4+kk, návrh kuchyňského koutu, vizualizace/4varianty). Nevím jak který, ale „náš“ bytový architekt cenu počítal z času, který nad tím trávil + cesta (jsme mimopražští). Určitě BA doporučuji, jednak má nápady, které člověka jen tak nenapadnou (a můžeš prohlížet Xčasopisů, stránek ohledně bydlení…)… A také doporučí materiál, kde mají super dlaždičky atd.
Jé, akorát koukám, že to píše i Acimedaca
Jen tedy dodám, že bytové designery jsme dál nepoptávali, takže proto ta cena nižší. Potřebovali jsme to, co vy - projekt na přestavbu bytu pro stavební firmu a kuchyňské studio ![]()
vis ktere zdi jsou nosne a ktere ne? At nevyhodis penize za neco co resit moc nejde.
Popapip píše:tomikadze píše:je a nemuzes mi poradit?, ja nepotrebuji nabytek design atd jen jak udelat co nejlepe tu mistnost navic , Manzelova rodina vlastní stary cizovni dum a v byte kterym jsme je to naprd je to pruchodak, mel se puvodne prilepit k bytu tchyne ale nakonec z toho seslo- novy pritel , no ale nechceme udelat jiz chybu a nejak to pokazit , ted co mam syna tak uz se ot totiz v 2+kk neda(jelikoz mame vse pruchozi krome loznice.a miniaturni koupelnu ktera mela byt puvodne jako druha
Ahoj, já bych doporučila najít si nějakého nadšence, třeba studenta bytového designu (pokročilého studenta). Tyhle lidi jsou většinou zapálení a nadšení a levní. Je ale potřeba jim důvěřovat, neříct si hloupý a nezkušený… Pak záleží, co všechno od nich chceš. Jestli jde jen o návrhy, ceny se hýbou od 500,– Kč, ale můžou jít i do desetitisíců. Někdo chce jít rovnou do terénu, někomu stačí půdorys a sítě… Je to těžko. Já jsem se tím taky zabývala, teď na RD to dělám spíš jako koníček, poradenství zdarma
Tak pošli SZ, dodej půdorys bytu, umístění oken, sítě (zásuvky, vypínače, voda), nahoď nějakou vlastní představu, co všechno jste ochotní udělat (př. zedničina), je potřeba vědět, které zdi jsou nosné a hlavně kolik chcete investovat. Je dobré oslovit víc lidí, víc hlav víc ví
a když nic dobrého nevymyslíme, můžeš to zkusit jinde