Návrh interiérů - cena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3138
8.2.12 11:29

návrh interiérů-cena

Holky chtela bych se zeptat kolik asi stoji navrh interieů bytu, mame se stehovat a porad nevim jak ze 2+1 udelat 3+1 je to velky byt ve starem dome takze moznsti je tam az az , neradi bycom neco poprčili, ale nevim kolik to tak muze stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.2.12 11:47

Já bych možná pokud je tam dostatečně velká kuchyně spíše udělala 3+kk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.2.12 11:48

no to my chceme ale je to slozity je tam velka loznice a velky obyvak a kuchyn je z nich jaoze nejmensi na sirku , no premyslim je to potreba videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.2.12 11:52

No, jestli myslíš návrh přestavby s umístěním stávajícího nábytku, tak něco kolem 4000kč. Kdyby měl návrh obsahovat i nově navržený nábytek na míru, tak to je i 8000kč. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
8.2.12 12:04

Ahoj, já bych doporučila najít si nějakého nadšence, třeba studenta bytového designu (pokročilého studenta). Tyhle lidi jsou většinou zapálení a nadšení a levní. Je ale potřeba jim důvěřovat, neříct si hloupý a nezkušený… Pak záleží, co všechno od nich chceš. Jestli jde jen o návrhy, ceny se hýbou od 500,– Kč, ale můžou jít i do desetitisíců. Někdo chce jít rovnou do terénu, někomu stačí půdorys a sítě… Je to těžko. Já jsem se tím taky zabývala, teď na RD to dělám spíš jako koníček, poradenství zdarma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.2.12 12:10

manžel pudloslavy je architekt napis ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.2.12 12:12
tomikadze píše:
Ahoj, já bych doporučila najít si nějakého nadšence, třeba studenta bytového designu (pokročilého studenta). Tyhle lidi jsou většinou zapálení a nadšení a levní. Je ale potřeba jim důvěřovat, neříct si hloupý a nezkušený… Pak záleží, co všechno od nich chceš. Jestli jde jen o návrhy, ceny se hýbou od 500,– Kč, ale můžou jít i do desetitisíců. Někdo chce jít rovnou do terénu, někomu stačí půdorys a sítě… Je to těžko. Já jsem se tím taky zabývala, teď na RD to dělám spíš jako koníček, poradenství zdarma :D

je a nemuzes mi poradit?, ja nepotrebuji nabytek design atd jen jak udelat co nejlepe tu mistnost navic , Manzelova rodina vlastní stary cizovni dum a v byte kterym jsme je to naprd je to pruchodak, mel se puvodne prilepit k bytu tchyne ale nakonec z toho seslo- novy pritel , no ale nechceme udelat jiz chybu a nejak to pokazit , ted co mam syna tak uz se ot totiz v 2+kk neda(jelikoz mame vse pruchozi krome loznice.a miniaturni koupelnu ktera mela byt puvodne jako druha :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.2.12 12:13
jizvíková píše:
manžel pudloslavy je architekt napis ji

jee diky zkusim to muzu se odkazat na Tebe? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30811
8.2.12 12:21

záleží co potřebuješ - jestli chceš jen vyřešit dipozici - tako to bud architekt nebo projektant, tam ty ceny nebudou tak děsný - já bych to tipla tak 400 Kč/h, stráví nad tím den. Pokud chceš návrh interiéru - jako třeba jak se staví sen - tak to je docela drahý, já sem jednou zkoušela poptávat bytové designery a za návrh 2+1 si řekli od 15-40tis. - s tím že to bylo řešení barevnosti, rozestavění nábytku, rovnou ti řekne, kde ten nábytek seženeš, vřešení dekorací

navíc myslím,že když se v místě bydliště poptáš u nějaké architektonické kanceláře, tak že ti řeknou, kolik by to stálo…taky bych mohla dát kontakt na architektku,ale je z LBc, takže to je celkem z ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
8.2.12 12:30

tohle neresi designer ale architekt, ten vi jak jsou nosne zdi a jak se to da udelat tak aby se nenarusila statika.

• Citovat
  • Upravit
117
8.2.12 12:34

Můj muž dělá návrhy interiérů úplně stejně jako v Jak se staví sen a za návrh 2+1 si bere 8tis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
8.2.12 12:44

vis ktere zdi jsou nosne a ktere ne? At nevyhodis penize za neco co resit moc nejde.

• Citovat
  • Upravit
1836
8.2.12 12:45

Ahoj! :mavam: My platili 5.500 „sakum prdum“ (jeho cesta k nám, projekt ze 3+1 na 4+kk, návrh kuchyňského koutu, vizualizace/4varianty). Nevím jak který, ale „náš“ bytový architekt cenu počítal z času, který nad tím trávil + cesta (jsme mimopražští). Určitě BA doporučuji, jednak má nápady, které člověka jen tak nenapadnou (a můžeš prohlížet Xčasopisů, stránek ohledně bydlení…)… A také doporučí materiál, kde mají super dlaždičky atd.
Jé, akorát koukám, že to píše i Acimedaca :-) Jen tedy dodám, že bytové designery jsme dál nepoptávali, takže proto ta cena nižší. Potřebovali jsme to, co vy - projekt na přestavbu bytu pro stavební firmu a kuchyňské studio :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
8.2.12 12:49

vis ktere zdi jsou nosne a ktere ne? At nevyhodis penize za neco co resit moc nejde.

• Citovat
  • Upravit
710
8.2.12 12:59
Popapip píše:
tomikadze píše:
Ahoj, já bych doporučila najít si nějakého nadšence, třeba studenta bytového designu (pokročilého studenta). Tyhle lidi jsou většinou zapálení a nadšení a levní. Je ale potřeba jim důvěřovat, neříct si hloupý a nezkušený… Pak záleží, co všechno od nich chceš. Jestli jde jen o návrhy, ceny se hýbou od 500,– Kč, ale můžou jít i do desetitisíců. Někdo chce jít rovnou do terénu, někomu stačí půdorys a sítě… Je to těžko. Já jsem se tím taky zabývala, teď na RD to dělám spíš jako koníček, poradenství zdarma :D
je a nemuzes mi poradit?, ja nepotrebuji nabytek design atd jen jak udelat co nejlepe tu mistnost navic , Manzelova rodina vlastní stary cizovni dum a v byte kterym jsme je to naprd je to pruchodak, mel se puvodne prilepit k bytu tchyne ale nakonec z toho seslo- novy pritel , no ale nechceme udelat jiz chybu a nejak to pokazit , ted co mam syna tak uz se ot totiz v 2+kk neda(jelikoz mame vse pruchozi krome loznice.a miniaturni koupelnu ktera mela byt puvodne jako druha :cert:

Tak pošli SZ, dodej půdorys bytu, umístění oken, sítě (zásuvky, vypínače, voda), nahoď nějakou vlastní představu, co všechno jste ochotní udělat (př. zedničina), je potřeba vědět, které zdi jsou nosné a hlavně kolik chcete investovat. Je dobré oslovit víc lidí, víc hlav víc ví :D a když nic dobrého nevymyslíme, můžeš to zkusit jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný