Návštěvy u partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
21.12.21 21:24

Návštěvy u partnera

Ahoj, zakládám diskuzi protože jsem zvědavá jak to máte vy, nebo alespoň někdo podobné jako já, každému vyhovuje něco jiného, tak prosím nesuďte jen jak to máte a tak…
Jsem s přítelem dva a půl roku, mame oba děti z předchozích vztahu, spolu 20 měsíční dceru, máme oba dost tvrdohlaé povahy a dost často se hádáme, společné bydlení padlo hned jak jsem otěhotněla, takže už s ním bydlím i se svým synem dva roky, jenže jak se pořád hádáme většinou kvůli blbostem, tak když je naštvanej, vezme mi klíče ať odcestuju k rodičům domů, normálně mi vezme klíče a třeba tejden jsem s dětma u rodičů než se to mezi náma zklidní, už jsem se asi po desátý co mi ty klíče vzal naštvala taky a odstěhovala se rovnou, jenomže už jsem se zase zabydlela u rodičů a teď jsme se dali dohromady a už jsme zase spolu, máme se rádi ale nevydrzime spolu bejt každej den, tak jsme si řekli, že budu trávit čas i u rodičů, kteří jsou starý a aspoň jim i já pomůžu, podotýkám že jemu to taky vyhovuje, protože podniká a dělá celý dny a pak poslouchá že chodí pozdě domů a pak se pohádame, i kvůli jiným vecem, ale to je jedno, takže teď mám dilema takový, že teda nevím kde mám pořádně s dětma domov, co by jste poradili? Mám si tam zase k němu odstěhovat věci a věcí i dětí? Teď spolu budeme na svátky, tak uvidíme jak na tom budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
21.12.21 22:05

No my to tak nemáme, ale to ti je asi k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
21.12.21 22:05

Chceš poradit?? Přestaň se s ním hádat kvůli malichernostem. Tady ty umělé vytvořené hádky fakt nechápu. Copak neumíte řešit věci vklidu? To vás baví na sebe ječet před dětma?? Se vzpamatujte. Jste oba na facku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
21.12.21 22:07
@Martina84 píše:
No my to tak nemáme, ale to ti je asi k ničemu.

No tvl to je koment :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
21.12.21 22:31
@barbora21 píše:
Ahoj, zakládám diskuzi protože jsem zvědavá jak to máte vy, nebo alespoň někdo podobné jako já, každému vyhovuje něco jiného, tak prosím nesuďte jen jak to máte a tak…
Jsem s přítelem dva a půl roku, mame oba děti z předchozích vztahu, spolu 20 měsíční dceru, máme oba dost tvrdohlaé povahy a dost často se hádáme, společné bydlení padlo hned jak jsem otěhotněla, takže už s ním bydlím i se svým synem dva roky, jenže jak se pořád hádáme většinou kvůli blbostem, tak když je naštvanej, vezme mi klíče ať odcestuju k rodičům domů, normálně mi vezme klíče a třeba tejden jsem s dětma u rodičů než se to mezi náma zklidní, už jsem se asi po desátý co mi ty klíče vzal naštvala taky a odstěhovala se rovnou, jenomže už jsem se zase zabydlela u rodičů a teď jsme se dali dohromady a už jsme zase spolu, máme se rádi ale nevydrzime spolu bejt každej den, tak jsme si řekli, že budu trávit čas i u rodičů, kteří jsou starý a aspoň jim i já pomůžu, podotýkám že jemu to taky vyhovuje, protože podniká a dělá celý dny a pak poslouchá že chodí pozdě domů a pak se pohádame, i kvůli jiným vecem, ale to je jedno, takže teď mám dilema takový, že teda nevím kde mám pořádně s dětma domov, co by jste poradili? Mám si tam zase k němu odstěhovat věci a věcí i dětí? Teď spolu budeme na svátky, tak uvidíme jak na tom budeme.

Jo odstěhuj se k němu a pak zase k Vašim. Myslíš si, že tvé děti baví hra na škatulata? :-) nehledě na to, co jim tímhle ukazujete? Jste dospělí, oba se proberte a chovejte se normálně.
Ptáš se jak to máme my - já teda bydlím že svým manželem, nikam neutíkáme a nehadame se kvůli blbostem. Nevyčítám mu, že je v práci, protože to je třeba, když je dítě :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148187
21.12.21 22:49

Kdyby mi partner vzal klíče už podruhý-byla bych ochotna mu dát ještě jednu šanci, když by se to stalo poprvé -tak bych mu je hodila do ksichtu a zůstala u rodičů než bych si našla s dětmi jiné bydlení, klidně 1+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2815
21.12.21 22:56

Přihlaste se do výměny manželek, jste celkem atraktivní materiál :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
22.12.21 07:14
@barbora21 píše:

Podle Tvých předchozích diskusí v tom mám jasno.

Tvoje děti mají „doma“ u Tvé maminky v paneláku, tu bych navrhovala pozlatit a denně velebit, bez ní by jste nejspíš pravidelně končili v azyláku.

https://www.emimino.cz/…elem-390032/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný