Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anoli30 Bohužel,jen jsme spolu mluvili, jednou…chtěla jsem autogram…ale moje kamarádka u něj zpívala volály…a můj táta se zná Vozárym…
@jesenka33 píše:
@anoli30 Bohužel,jen jsme spolu mluvili, jednou…chtěla jsem autogram…ale moje kamarádka u něj zpívala volály…a můj táta se zná Vozárym…
Co jsem slyšela tak prý byl milej a hned se s každým dal do řeči.
@Bublana Já je poslouchám pořád…Youtube je úžasný ale koukala jsem díky tobě i nataré kazety a spoustu písniček tam od nich ani není..takže asi zase vytáhnu kazeták a pustím si to…sice to budě šumět ale vzpomínka na mladá léta…
@jesenka33 ![]()
Až rozchodím you tube, tak si taky poslechnu něco víc, dneska jsem si tuhle od rána broukala a pořád mi to vrtalo hlavou, že jí nemůžu nikde najít
Ahojte,
chtěla bych obnovit tuto diskusi. Když jsem byla poprvé na stanovém táboře v Hoštejně, tak jsme tam zpívali takovou písničku. Párkrát jsem ji teď zaslechla v rádiu, ale nevím kdo to zpívá ani jak se jmenuje.
Jsou tam slova…náhle se za oknem objevil skřítek rozhrnul oponu z mámivejch kytek, pěkně se usmál, pěkně se podíval a pak mi do ucha potichu zazpíval… Dej mi ruku svou studenou od okenních skel, všichni tě mezi sebe zvou a já jsem tu proto abys šel…
Neznáte to náhodou někdo? ![]()
A proč ten text nedáš do vyhledavače? Našlo mi to Plíhala hned ![]()
Já si to myslela, že je to asi Plíhal, díky
Do vyhledávače už jsem to zkoušela dávat, ale asi blbě.
Díky moc.
Ahoj, jdu si zase k vám pro radu.
Hledám písničku, ale nevím ani název skupiny. Hráli ji asi v Superstar, museli na ni všichni zpívat
. No a teď úryvek
, nesmíte se smát, znám jen dvě slova a ještě jen foneticky: „tulejs poločajs“. Nefunguje mi you tube, tak to prostě nemůžu najít. A na ten můj úryvek je i google slabej. Díky moc za pomoc.
„@Bublana“http://www.youtube.com/watch?v=ZSM3w1v-A_Y
tady to máte pani
@Bublana píše:
znám jen dvě slova a ještě jen foneticky: „tulejs poločajs“. Nefunguje mi you tube, tak to prostě nemůžu najít. A na ten můj úryvek je i google slabej. Díky moc za pomoc.
it´s too late apologize
Prosím, poraďte, nevím, jaká je to písnička. zpívá se tam časo ohohoho, na konci refrénu je tam něco jako „ať nezmeškáme let“. A část melodie je tato:
E1 D1 A E1 D1 D1 C1 G
G C1 D1 C1
C1 A A C1 B C1 D1 C1