Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný večer všem,jen by mě zajímalo,jestli někdo sleduje na primě Ako som prežil.Dívám se na to od začátku.Dnes to teda bylo zase něco,na konci jsem si pobrečela,tak,jako minulý týden,pak nemůžu usnout
![]()
Dívám se na to od začátku a bulím skoro pokaždé. Kam se hrabou Soukromé pasti.
Dnešní díl mě úplně dostal,zajímalo by mě,jestli to tak silně zapůsobilo jenom na mě
![]()
Jinak samozřejmě pište,jak se vám seriál líbí,který díl zapůsobil na vás (silných tam bylo víc) a tak ![]()
gabi.design píše:
jo jo, dívám se. Dnes jsem sice viděla jen kousek, ale i tak síla
Ale nejvíc mě zasáhl první díl o chlapečkovi v komatu. To se mi úplně úzkostí stahoval hrudník ![]()
Viděla sem 2 díly.Ten jak paní zjistila v těhotenství,že má rakovinu prsu a tu výměnu těch miminek..u obou dílů jsem bulela jak želva
co mám sama mimčo,tak si takové věci beru víc než dřív ![]()
Taky to sleduji a vždycky to obrečím.Je to hrozný a nejhorší je,že se to opravdu děje ![]()
kikoška85 píše:
Holky dá se to shlédnout online?
jj,to by mě taky zajímalo…jaksik mi to uteklo…
gabi.design píše:
Taky se dívám…
![]()
holky tady jsou všechny epizody dnešní díl se jmenoval Dokonalý muž http://www.joj.sk/…epizody.html
ja brecim u kazdyho dilu, busi mi srdce a snasim to fakt desne asi hormony nevim ale vzdy si predstavim ze by to byly moje deti a je mi desne…fakt dost drsny serial
Zrovna jsem to psala holkám do soukromé diskuze…je to strašný hlavně proto, že se to děje…minule na výměnu dětí jsem se ani nedívala, protože by mě to dostalo…co mám dítě… ![]()