Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ,kdo se včera díval na soukromá dramata?Bylo tam o tech chlapcích ,co nechodili ven atd.A otecdostal osm let natvrdo.Jaký na to máte názor.Docela mě to přijde moc.Matka která zalehla tu Terezku dostala minimum a ted vesele běhá po světě .A on ,osm let??
On dostal 8 let?to jsem nějak přeslechla.Kdo ví jak to všechno bylo.
Koukala jsem a taky mi to přijde že dostal dost . Za vraždu 3 roky a za tohle 8 let
.
Jedna věc je, že děti nechodily ven, neměly povinná očkování, hračky(to nemají i jine deti)..a druhá věc - týral tyto děti někdo fyzicky?
Někdy tyhle zákony vážně nechápu.. ![]()
Právě že rodina co jsou chlapci u nich,říkala,že normálně kousali,nepřišli jim nějak opoždění.Nevím přesně kolik dostali rodiče Dominika ale tohle je podle mě dost.
Je to hnuj co se v našem státě děje. Osm let je teda opravdu přes čáru, jenom za to, že nechtějí svoje děti stádně vychovávat. je to trest pro výstrahu ostatním.
A ti pěstouni, co týrali holčičku, mají podmínku…
Někdy to nechápu.
http://www.ceskatelevize.cz/…s-podminkou/
Taky jsem to nepochopila…
a byť to teda nechápu, tak některý znaky zaostalosti, který popisovali doktoři, má i můj dvouleťák a nemyslím si, že by byl zanedbávanej… Prostě normální batole, který se úplně nenacpe do tabulek
Taky nemluví, neumí jíst příborem (jen lžičkou)… ![]()
![]()
Poměr trestů je v naší republice hodně zarážející. Myslím, že celý trestní systém práva by se měl změnit tak, aby se poctivý člověk nebál žít a kriminálníci aby měli strach už jenom ze slova „vězení“. Když oni se tam ale vyloženě těší, tak to je pak těžké…
Tím by se měli zabývat politické hlavičky a ne tím, jestli zrušíme babyboxy na popud OSN (třeba)…
Pipet píše:
Někdy to nechápu.
To mi taky hlava nebere.Stejně tak jako v tý Kuřimský kauze.Dostali 8 let a to toho Ondru a jeho bráchu ta sv*ně pálila cigaretou,zavírala atd. ![]()
mě těch 8 let přišlo přiměřených…psychické týrání je taky týrání…navíc týral i tu jejich matku, byl to manipulátor, vše dělal naprosto záměrně jen pro vlastní prospěch, na těch dětech mu vůbec nezáleželo - a je jasné že jeho rodina ho kryje, nevěřila bych jim…kolik matek řekne něco negativního o synovi, když se jedná o to jestli má jít do vězení???…spíš mi přijde že v ostatních případech dostali ti co týrali děti málo…ale víme o tom prd, media nám neřeknou jak to doopravdy je
Ta paní,nevypadala,že by ji týral.Vždyt říkala,že i kvuli ní začal s reiky,a ta rodina říkala,že se takto začal chovat až po svatbě.A přece kdyby je týral ,ty děti,nezakročila by rodina?No je to divné.
Podle je mě je 8 let naprosto adekvátní. Jako pardon, ale zavřít děti do komory, nemluvit na ně, akorát je krmit, ale jinak je nechat svýmu osudu je teda fakt hustý. Ta ženská byla dřív podle její rodiny normální, jezdívala na dovolený k moři, v zimě na lyžovačku. Aby tohle dopustila u vlastních dětí, tak musí mít vymytej mozek. Když dávali ve zprávách ukázky ze soudu, jak se oba rodiče vyjadřují, je jasný, že jsou hodně cáklí. Ty děti týraný byly a 8 let je akorát. To, že jinde se dostává málo, je jiná věc.
Pipet píše:
Někdy to nechápu.
TOTO je neskutečný!!!
A kde bylo psané,že byli zavření v komoře.jako jestli to bylo jinak a oni je týrali tak at dostanou i doživotí,ale …