Přesunutí Večerníčka

6926
16.1.12 19:59

Přesunutí Večerníčka

Holky, nějak na mě padl smutek… Večerníčka přesunuli na ČT 2 (kolikrát si nevzpomenu přehodit program). Podle statistik klesá sledovanost a to je Večerníčkův pomyslný hřebík do rakve. Je mi to docela líto… :?
Vám ne?? :oops:
(Jestli už tu takové téma je, tak se omouluvám - já ho nenašla :oops: ).
Jen je mi líto, že to co tu bylo několik desítek let asi časem vyšumí. :(

Vím, že kdysi někde byla v nabídce večerníčkovská krabice na DVD - dá se ještě sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
16.1.12 20:02

Štve mě to … a štve mě, že není Dobré ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.1.12 20:02

Tak u nás to má efekt přsně opačný. Předtím totiž dávají Kouzelnou školku, na kterou Anežka málokdy zapomene (a Večerníček jede hned po ní). Přijde mi to lepší než Animáček, kde jsou příšerné reklamy :cert: . Takhle už o ANimáčka u nás není zájem :dance: .

Akorát já jsem tím přišla o Ulici :,( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.12 20:03

No mě celkově vadí, co na ČT teď vyvádí - zrušili ´Dobré ráno, při kterém se nám skvěle vstávalo, byla tam i pohádka pro děti, Večerníček přesunuli na dvojku a Kouzelnou školku odpo dávají až ve 1/4 na 7 - před Večerníčkem, to je fakt změn a všechno k horšímu, alespoň z mého pohledu. Ráno už televizi ani nepouštím, fakt hnus koukat ráno na zprávy!!! :cert: :cert: :cert: Ať jde nový ředitel k šípku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
16.1.12 20:04

Taky je mi to líto. S Večerníčkovskou krabicí neporadím, já ji viděla více jak před rokem v levných knihách za desetikorunu, ale to jsem ještě netušila, že se nám doma nashromáždí tolik dvd večerníčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
16.1.12 20:05

Já jsem zase přišla o prostřeno, takže bych byla raději, kdyby kouzelná školka byla odpoledne. Ten večerníček mi na čt2 nevadí, dcera mi to 20× do večera připomene. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
16.1.12 20:05

Nevyhovuje mi ted celkove ta nova skladba programu pro deti - Kouzelna skolka po 18 hod, fakt nevim :nevim: Jestli tim takhle chteji konkurovat Barrandovu s Animackem :nevim: Nejak furt doufam, ze se zas vrati k puvodnimu schematu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.1.12 20:06
Haňulka žabulka píše:
No mě celkově vadí, co na ČT teď vyvádí - zrušili ´Dobré ráno, při kterém se nám skvěle vstávalo, byla tam i pohádka pro děti, Večerníček přesunuli na dvojku a Kouzelnou školku odpo dávají až ve 1/4 na 7 - před Večerníčkem, to je fakt změn a všechno k horšímu, alespoň z mého pohledu. Ráno už televizi ani nepouštím, fakt hnus koukat ráno na zprávy!!! :cert: :cert: :cert: Ať jde nový ředitel k šípku!!!

Anežka prohlásila, že tu Kouzelnou školku dali takhle schválně, protože vědí, že má ve čtvrtek výtvarku do pěti, tak aby to stihla :jazyk: . Dobré ráno jsem nezaregistrovala, koukám na Novu. Ale mamka něco říkala, že ráno dávají něco jiného a pak to opakují :?: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.1.12 20:06

Ja obrecela i Magion a Vegu :( :mrgreen: , i kuratka :cert: .
Je to skoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.1.12 20:07

Ahoj Dani :mavam:
Taky mi to vadí, tím jak je Večerníček na dvojce, tak je tak nějak mimo a určitě musí klesat sledovanost, když byl na jedničce, tak se prostě před zprávama pustil Večerníček, aspon my to tak měli :nevim: (teda na zprávy kouká hlavně manžel :lol: ), ale ted prostě nějak zapomínáme a je to škoda. Aspon, že tu Kouzelnou školku ráno nám nechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11372
16.1.12 20:09

Me vadi,ze toho jde hodne za sebou.Chce Garfielda,pak je Skolka,pak Vecernicek a mam co delat,abych to v 19 prepnula na zpravy.Sedi u toho hodne dlouho a kdyz chci koupat pred Vecernickem-kdyz druhy den vstavame do skolky,je to boj.
Snad to neni Vecernickuv hrebicek do rakve,to by snad Cesi nedopustili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.1.12 20:10

Taky zapomínáme zapínat,je to škoda že to přesunuli.Byla to tradice co let.Nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.1.12 20:12
cisarka píše:
Já jsem zase přišla o prostřeno, takže bych byla raději, kdyby kouzelná školka byla odpoledne. Ten večerníček mi na čt2 nevadí, dcera mi to 20× do večera připomene. :lol:

Nemáš proč smutnit, prosřeno už nedávají, nebo teda alespoň jsem dnes v 6 usedla k tv a nic :cert:

• Citovat
  • Upravit
15319
16.1.12 20:12

No že bych dětem nepustila Večerníček kvůli tomu, že je na dvojce? :think: U mě jde jen o zvyk, místo 1 zmáčknu 2, nevidím v tom až takový problém. :nevim:

Jinak obdobná diskuze je tady: https://www.emimino.cz/…ct-12-92884/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
16.1.12 20:13

Holky jedine si muzete stezovat, ja si teda stezovala, pokud bude vice takovych co se jim nebude libit struktura, tak s tim neco budou delat, i kdyz pochybuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí