Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nelisa píše:hkac píše:Jj, pro nás taky zbytečný argument.
Mně nejvíc „pobavilo“, jak v upoutávkách na tu změnu říkali, že je to proto, aby se děti mohly dívat na svoje pořady a rodiče taky. Asi holt nespadáme mezi průměrné rodiny (co se TV sledování týče), páč máme jen jednu televizi.
Jooo to mě taky pobavilo…opět logika ![]()
Já zase nemůžu najít jestli dávají ještě „kluci v akci“ „bydlení je hra“ „malá farma“ ![]()
Janinac píše:
Já zase nemůžu najít jestli dávají ještě „kluci v akci“ „bydlení je hra“ „malá farma“
malou farmu dávali o víkendu,ale nevím který den ![]()
Prostřeno dávají normálně…co jsem četla na stránkách Primy tak by měli nové díly vysílat od 30. ledna…tedka ještě reprízujou.
Co se týče večerníčku tak mi to je celkem jedno,kde je, ale jde o to, která pohádka tam běží…krteček, barbucha, včelí medvídci, křmílek, rákosníček a tak jsou úžasné, ale některé ty nové paskvily kdy i já mám z těch postaviček mrazení po zádech …tak nelituju, že na něj zapomenu ![]()
Tak já jsem asi jediná komu je to úplně jedno
,ale pravda je,že mě třeba na podzim přišlo divné kdo v půl páté sedí doma u tv a kouká na Kouzelnou školku
.....my tedy většinou odpoledne bez deště rádši trávíme venku…
Pavlínka05 píše:
Tak já jsem asi jediná komu je to úplně jedno,ale pravda je,že mě třeba na podzim přišlo divné kdo v půl páté sedí doma u tv a kouká na Kouzelnou školku
Taky tak. ![]()
Angel-X píše:
Prostřeno dávají normálně…co jsem četla na stránkách Primy tak by měli nové díly vysílat od 30. ledna…tedka ještě reprízujou.Co se týče večerníčku tak mi to je celkem jedno,kde je, ale jde o to, která pohádka tam běží…krteček, barbucha, včelí medvídci, křmílek, rákosníček a tak jsou úžasné, ale některé ty nové paskvily kdy i já mám z těch postaviček mrazení po zádech …tak nelituju, že na něj zapomenu
Teď jde ještě o to, co přijde úžasné těm dětem…
U nás Kubula třeba propadl na celé čáře, teď na ty Tarbíky hledí se zájmem (a ani mně to nepřijde úplně špatné).
Janinac píše:
Já zase nemůžu najít jestli dávají ještě „kluci v akci“ „bydlení je hra“ „malá farma“
Na Malou farmu jsem koukala vcera pozde v noci (takze vlastne dneska), kolem 01.h
(snad to byla jen repriza
)
Pavlínka05 píše:
Tak já jsem asi jediná komu je to úplně jedno,ale pravda je,že mě třeba na podzim přišlo divné kdo v půl páté sedí doma u tv a kouká na Kouzelnou školku
Taky tak.
Moje děti kouzelná školka celkově nebere,takže je to jedno.
Nejde o ty pohádky, ty si vybírají, ale to kecání mezi tím, prostě je to nebaví.
Jinak zase je dobre, ze se na Kouzelnou skolku muzou podivat i deti, kdyz prijdou domu ze skolky … ve ctyri odpo jedou tak akorat mamy pro ne z prace, to bylo tak pro nas na matersky ![]()
Jo je to vsechno o zvyku.
Taky bych rada Kavcim hnizdem vymitila Animacka, ale zatim se mi to nedari, holt co jsem si spiskala, to mam
![]()
Mne zase rozladilo, ze asi stopli na Barandove Chobotnici. Najednou nikde neni, a to byl serial tak v pulce ![]()
nakukovatelka píše:Janinac píše:Na Malou farmu jsem koukala vcera pozde v noci (takze vlastne dneska), kolem 01.h
Já zase nemůžu najít jestli dávají ještě „kluci v akci“ „bydlení je hra“ „malá farma“(snad to byla jen repriza
)
Nooo to nevím, za 5h mám vstávat do práce ![]()
Angua píše:Angel-X píše:Teď jde ještě o to, co přijde úžasné těm dětem…
Prostřeno dávají normálně…co jsem četla na stránkách Primy tak by měli nové díly vysílat od 30. ledna…tedka ještě reprízujou.Co se týče večerníčku tak mi to je celkem jedno,kde je, ale jde o to, která pohádka tam běží…krteček, barbucha, včelí medvídci, křmílek, rákosníček a tak jsou úžasné, ale některé ty nové paskvily kdy i já mám z těch postaviček mrazení po zádech …tak nelituju, že na něj zapomenuU nás Kubula třeba propadl na celé čáře, teď na ty Tarbíky hledí se zájmem (a ani mně to nepřijde úplně špatné).
Anguo gratuluju k Hanicce, je krasna
![]()
Jak se libi Samikovi ?
Taky mi to vadí. Navíc mi vadí, že je kouzelná školka a večerníček hned po sobě.
nakukovatelka píše:Angua píše:Anguo gratuluju k Hanicce, je krasnaAngel-X píše:Teď jde ještě o to, co přijde úžasné těm dětem…
Prostřeno dávají normálně…co jsem četla na stránkách Primy tak by měli nové díly vysílat od 30. ledna…tedka ještě reprízujou.Co se týče večerníčku tak mi to je celkem jedno,kde je, ale jde o to, která pohádka tam běží…krteček, barbucha, včelí medvídci, křmílek, rákosníček a tak jsou úžasné, ale některé ty nové paskvily kdy i já mám z těch postaviček mrazení po zádech …tak nelituju, že na něj zapomenuU nás Kubula třeba propadl na celé čáře, teď na ty Tarbíky hledí se zájmem (a ani mně to nepřijde úplně špatné).
![]()
Jak se libi Samikovi ?
Děkuju
Ale už docela jo, ze začátku kňoural, teď už i pomáhá
Zatím mu nic nebere, takže dobré, i hrkátka jí snáší ![]()
Na večerníček taky zapomínáme, když byl před zprávama, bylo to lepší.
A klasické večerníčky a krabice se dá sehnat na „země pohádek“