Seriál Panelák na JOJce - sledujete?

Silwinka87
12.1.12 20:15

seriál PANELÁK na JOJce-sledujete?

Ahoj mamky,dlouho jsem nad založením tohoto tématu váhala,ale mám ten seriál strašně ráda,přijde mi lepší,než ty naše české…Sledujete ho některá taky?Díky :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
12.1.12 20:19

sledovala bych,ale v češtině,koukala jsem slovenského farmáře a občas jsem tápala,nebo nestíhala :lol: já ted žeru zoufalky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.1.12 20:22

Ahoj, sleduju ten seriál pravidelně dopoledne, protože večer koukáme na něco jiného, ale jsem stejného názoru jako ty, je to perfektní seriál. Poslední dobou se u toho i od srdce zasměju. Pan Blichár je nejlepší!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.1.12 20:22
Brambůrka10 píše:
sledovala bych,ale v češtině,koukala jsem slovenského farmáře a občas jsem tápala,nebo nestíhala :lol: já ted žeru zoufalky :mavam:

Ty jsou taky super..Teďka začala nová série,ne?Kdy to vůbec dávají?A na Prima Love?

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
12.1.12 20:24
alaher píše:
Ahoj, sleduju ten seriál pravidelně dopoledne, protože večer koukáme na něco jiného, ale jsem stejného názoru jako ty, je to perfektní seriál. Poslední dobou se u toho i od srdce zasměju. Pan Blichár je nejlepší!!!!

To jo.. :mrgreen: Mě se líbí,že to hodně opakují,takže když se večer nedívám,tak se mrknu ráno :palec:
Teďka mě tam vytáčí Michal Bajza..Pořád si dělá děti a o žádné se pořádně nestará.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
1943
12.1.12 20:30

Sem tam jsem na to jedním okem koukala ráno (to asi opakujou)
Oni dávají nové díly zoufalek ? 8o já chci takýýýýýýýýýý- jenže nám primu love nepřidali :,( .Už jen na primu cool jsme čekali přes rok. Ach jooooooooooo :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.1.12 20:37
janet9 píše:
Oni dávají nové díly zoufalek ? 8o já chci takýýýýýýýýýý- jenže nám primu love nepřidali :,( .Už jen na primu cool jsme čekali přes rok. Ach jooooooooooo :,( :,(

To je teda dost blbé,že nemáte tu Love..Třeba vám ji tam ještě dají,ne?Já vím,že jsou nové díly,nějak od minulého týdne,ale vůbec nevím kdy nebo co… :dance:

• Citovat
  • Upravit
1666
12.1.12 20:55

Ahoj, sledovala jsem do 6.série každý díl na netu, ale teď už to nestíhám, ale mají úžasné herce, hlavně chlapy :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.1.12 20:58
Stensa píše:
Ahoj, sledovala jsem do 6.série každý díl na netu, ale teď už to nestíhám, ale mají úžasné herce, hlavně chlapy :oops: ;)

To jo :palec: :mrgreen:
Já se dívám vždycky večer nebo ráno na opakování..Dávají to naštěstí 3×.. :lol:
Já se dívám na staré díly od 1.série na netu vždycky když vařím.. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1943
12.1.12 20:58
Silwinka87 píše:
janet9 píše:
Oni dávají nové díly zoufalek ? 8o já chci takýýýýýýýýýý- jenže nám primu love nepřidali :,( .Už jen na primu cool jsme čekali přes rok. Ach jooooooooooo :,( :,(
To je teda dost blbé,že nemáte tu Love..Třeba vám ji tam ještě dají,ne?Já vím,že jsou nové díly,nějak od minulého týdne,ale vůbec nevím kdy nebo co… :dance:

To nevím :,( , prý to nemají v plánu :,( , Máme DIGI TV. Zoufalky, to byl seriál, který jsem sledovala od začátku. a i malá se narodila tak, že jsem byla na další díl zase doma a čučela. Takže ani porodem mi nic neuniklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.1.12 21:03
janet9 píše:
Silwinka87 píše:
janet9 píše:
To je teda dost blbé,že nemáte tu Love..Třeba vám ji tam ještě dají,ne?Já vím,že jsou nové díly,nějak od minulého týdne,ale vůbec nevím kdy nebo co… :dance:
To nevím :,( , prý to nemají v plánu :,( , Máme DIGI TV. Zoufalky, to byl seriál, který jsem sledovala od začátku. a i malá se narodila tak, že jsem byla na další díl zase doma a čučela. Takže ani porodem mi nic neuniklo :mrgreen:

Já jsem taky sledovala zoufalky úplně od začátku..
A máte to DVB-T v televizi?Že by sis to naladila normálně přes anténu,ne přes satelit?

• Citovat
  • Upravit
2847
12.1.12 21:09

Taky sleduji. Je to úplně super seriál. Docela se u něj odreaguji a zasměji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.1.12 21:15
Silwinka87 píše:
Brambůrka10 píše:
sledovala bych,ale v češtině,koukala jsem slovenského farmáře a občas jsem tápala,nebo nestíhala :lol: já ted žeru zoufalky :mavam:
Ty jsou taky super..Teďka začala nová série,ne?Kdy to vůbec dávají?A na Prima Love?
já to sleduju online na netu,tam už je osmička :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.1.12 21:17
Silwinka87 píše:
Stensa píše:
Ahoj, sledovala jsem do 6.série každý díl na netu, ale teď už to nestíhám, ale mají úžasné herce, hlavně chlapy :oops: ;)
To jo :palec: :mrgreen:
Já se dívám vždycky večer nebo ráno na opakování..Dávají to naštěstí 3×.. :lol:
Já se dívám na staré díly od 1.série na netu vždycky když vařím.. :pankac:
přesně,pak ani nevnímám,jak mě to vaření neba :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
12.1.12 21:21

Sledujem ;-) bavi ma si pozriet nieco v slovencine ked uz som v prahe :-D

• načítám...
  • Citovat