Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sledovala bych,ale v češtině,koukala jsem slovenského farmáře a občas jsem tápala,nebo nestíhala
já ted žeru zoufalky ![]()
Ahoj, sleduju ten seriál pravidelně dopoledne, protože večer koukáme na něco jiného, ale jsem stejného názoru jako ty, je to perfektní seriál. Poslední dobou se u toho i od srdce zasměju. Pan Blichár je nejlepší!!!!
Brambůrka10 píše:
sledovala bych,ale v češtině,koukala jsem slovenského farmáře a občas jsem tápala,nebo nestíhalajá ted žeru zoufalky
Ty jsou taky super..Teďka začala nová série,ne?Kdy to vůbec dávají?A na Prima Love?
alaher píše:
Ahoj, sleduju ten seriál pravidelně dopoledne, protože večer koukáme na něco jiného, ale jsem stejného názoru jako ty, je to perfektní seriál. Poslední dobou se u toho i od srdce zasměju. Pan Blichár je nejlepší!!!!
To jo..
Mě se líbí,že to hodně opakují,takže když se večer nedívám,tak se mrknu ráno ![]()
Teďka mě tam vytáčí Michal Bajza..Pořád si dělá děti a o žádné se pořádně nestará.. ![]()
Sem tam jsem na to jedním okem koukala ráno (to asi opakujou)
Oni dávají nové díly zoufalek ?
já chci takýýýýýýýýýý- jenže nám primu love nepřidali
.Už jen na primu cool jsme čekali přes rok. Ach jooooooooooo
![]()
janet9 píše:
Oni dávají nové díly zoufalek ?já chci takýýýýýýýýýý- jenže nám primu love nepřidali
![]()
To je teda dost blbé,že nemáte tu Love..Třeba vám ji tam ještě dají,ne?Já vím,že jsou nové díly,nějak od minulého týdne,ale vůbec nevím kdy nebo co… ![]()
Ahoj, sledovala jsem do 6.série každý díl na netu, ale teď už to nestíhám, ale mají úžasné herce, hlavně chlapy
![]()
Stensa píše:
Ahoj, sledovala jsem do 6.série každý díl na netu, ale teď už to nestíhám, ale mají úžasné herce, hlavně chlapy![]()
To jo
![]()
Já se dívám vždycky večer nebo ráno na opakování..Dávají to naštěstí 3×.. ![]()
Já se dívám na staré díly od 1.série na netu vždycky když vařím.. ![]()
Silwinka87 píše:janet9 píše:To je teda dost blbé,že nemáte tu Love..Třeba vám ji tam ještě dají,ne?Já vím,že jsou nové díly,nějak od minulého týdne,ale vůbec nevím kdy nebo co…
Oni dávají nové díly zoufalek ?já chci takýýýýýýýýýý- jenže nám primu love nepřidali
![]()
To nevím
, prý to nemají v plánu
, Máme DIGI TV. Zoufalky, to byl seriál, který jsem sledovala od začátku. a i malá se narodila tak, že jsem byla na další díl zase doma a čučela. Takže ani porodem mi nic neuniklo ![]()
janet9 píše:Silwinka87 píše:To nevímjanet9 píše:To je teda dost blbé,že nemáte tu Love..Třeba vám ji tam ještě dají,ne?Já vím,že jsou nové díly,nějak od minulého týdne,ale vůbec nevím kdy nebo co…
![]()
, prý to nemají v plánu
, Máme DIGI TV. Zoufalky, to byl seriál, který jsem sledovala od začátku. a i malá se narodila tak, že jsem byla na další díl zase doma a čučela. Takže ani porodem mi nic neuniklo
Já jsem taky sledovala zoufalky úplně od začátku..
A máte to DVB-T v televizi?Že by sis to naladila normálně přes anténu,ne přes satelit?
Taky sleduji. Je to úplně super seriál. Docela se u něj odreaguji a zasměji ![]()
Silwinka87 píše:já to sleduju online na netu,tam už je osmičkaBrambůrka10 píše:Ty jsou taky super..Teďka začala nová série,ne?Kdy to vůbec dávají?A na Prima Love?
sledovala bych,ale v češtině,koukala jsem slovenského farmáře a občas jsem tápala,nebo nestíhalajá ted žeru zoufalky
Silwinka87 píše:přesně,pak ani nevnímám,jak mě to vaření nebaStensa píše:To jo
Ahoj, sledovala jsem do 6.série každý díl na netu, ale teď už to nestíhám, ale mají úžasné herce, hlavně chlapy![]()
![]()
Já se dívám vždycky večer nebo ráno na opakování..Dávají to naštěstí 3×..
Já se dívám na staré díly od 1.série na netu vždycky když vařím..
Sledujem
bavi ma si pozriet nieco v slovencine ked uz som v prahe ![]()
Ahoj mamky,dlouho jsem nad založením tohoto tématu váhala,ale mám ten seriál strašně ráda,přijde mi lepší,než ty naše české…Sledujete ho některá taky?Díky