Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě ta změna nevadí - ted už mi přijde logická..Školkové děti nestíhaly v 16 h kouzelnou školku, páč teprve vylezly ze školek a chodily po nákupech atd..
Ono už kolem té šesté máme všichni Báry dost, takže se uklidníme hezky u tv a na přestávku u koukáme celá rodina - je to celkem hustý ![]()
Lepší než animáček - co se týče pořadů a reklam..
Weru píše:Dendulinecek píše:Mne to tak chybiWeru píše:jéé to si ještě pamatuji
Ja obrecela i Magion a Vegu![]()
, i kuratka
.
Je to skoda. A studio Rosa
Jj,to uváděl taky Rosak ,vid ? ![]()
Angua píše:Angel-X píše:Teď jde ještě o to, co přijde úžasné těm dětem…
Prostřeno dávají normálně…co jsem četla na stránkách Primy tak by měli nové díly vysílat od 30. ledna…tedka ještě reprízujou.Co se týče večerníčku tak mi to je celkem jedno,kde je, ale jde o to, která pohádka tam běží…krteček, barbucha, včelí medvídci, křmílek, rákosníček a tak jsou úžasné, ale některé ty nové paskvily kdy i já mám z těch postaviček mrazení po zádech …tak nelituju, že na něj zapomenuU nás Kubula třeba propadl na celé čáře, teď na ty Tarbíky hledí se zájmem (a ani mně to nepřijde úplně špatné).
U nás Kubula taky nezájem, ale Tarbíci jsou príma
I mě se líbí, je to hezky udělané, namluvené ![]()
Haňulka žabulka píše:Angua píše:U nás Kubula taky nezájem, ale Tarbíci jsou prímaAngel-X píše:Teď jde ještě o to, co přijde úžasné těm dětem…
Prostřeno dávají normálně…co jsem četla na stránkách Primy tak by měli nové díly vysílat od 30. ledna…tedka ještě reprízujou.Co se týče večerníčku tak mi to je celkem jedno,kde je, ale jde o to, která pohádka tam běží…krteček, barbucha, včelí medvídci, křmílek, rákosníček a tak jsou úžasné, ale některé ty nové paskvily kdy i já mám z těch postaviček mrazení po zádech …tak nelituju, že na něj zapomenuU nás Kubula třeba propadl na celé čáře, teď na ty Tarbíky hledí se zájmem (a ani mně to nepřijde úplně špatné).
I mě se líbí, je to hezky udělané, namluvené
I písnička chytlavá.. Marabu, marabu, marabu…
![]()
Jo a ten večerníček namluvil František z Kouzelné školky, takže ty děti musí být slušně zblblý, že na ně mluví pořád ten samej hlas
![]()
Lizbeth píše:
Jo a ten večerníček namluvil František z Kouzelné školky, takže ty děti musí být slušně zblblý, že na ně mluví pořád ten samej hlas![]()
Jo? No to jsou nápady.
![]()
Lizbeth píše:
Jo a ten večerníček namluvil František z Kouzelné školky, takže ty děti musí být slušně zblblý, že na ně mluví pořád ten samej hlas![]()
A ja si zase vsimla, ze v Kouz.skolce v te druhe pohadce (myslim „Manon mezi nami“ mluvi jednu z postavicek ta, co namluvila Malou princeznu, kterou davaji tesne predtim
) snad jsem to ted nespletla, myslim, ze to je v te Manon ![]()
Jo jo, to já poznám všechno kdo co mluví a můžu říct že je to jedna parta furt dokola..
![]()
Angua píše:Haňulka žabulka píše:I písnička chytlavá.. Marabu, marabu, marabu…Angua píše:U nás Kubula taky nezájem, ale Tarbíci jsou prímaAngel-X píše:Teď jde ještě o to, co přijde úžasné těm dětem…
I mě se líbí, je to hezky udělané, namluvené
![]()
![]()
![]()
Zrovna si to tady pořád pobrukuju, jako blázen
![]()
Lizbeth píše:
Tak toho jsem si teda ani já nevšimla, a že teda hlasy poznám, no kouknu zítra a zaposlouchám se… ani dcerka nic neříkala ![]()