Změna v programu na ČT 1,2

3HE
22413
3.1.12 16:52

Změna v programu na ČT 1,2...?

Nevíte někdo, kam se ztratila kouzelná školka a pořady typu Bydlení je hra, Pod pokličkou… :?: A Prostřeno na Primě mě taky „naštvalo“ :) - těšila jsem se po svátcích na nové díly a dávají reprízy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
3.1.12 16:53
3HE píše:
Nevíte někdo, kam se ztratila kouzelná školka a pořady typu Bydlení je hra, Pod pokličkou… :?: A Prostřeno na Primě mě taky „naštvalo“ :) - těšila jsem se po svátcích na nové díly a dávají reprízy :zed:

Kouzelná školka,večerníček,planeta YO jsou na čt 2,ted jsem koukala,že kouzelná školka hraje v 18:15 8o :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
3.1.12 16:55

kouzelnou skolku by meli davat v osm tricet, maji to tak v programu.

a bydleni je hra patnacteho ledna v osmnact tricet

• Citovat
  • Upravit
1764

Taky jsem byla zklamaná že nebyla Kouzelná školka v 16 hod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230

Přesně tak, kouzelná školka v 18:15, to je teda nápad :roll: my teda ale koukáme spíš ráno (když nezaspíme :lol: )je na čt1 v 8:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
3.1.12 16:56

ta skolka - vecerni - je podle me repriza, original davaji stejne jako predtim na jednicce

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
3.1.12 16:59

Tak to jedobře, že zůstala alespoň ta ranní - tento týden jsem tv dopoledne nezapínala, tak jsem nevěděla, ale ta odpolední byla fajn - teď v zimě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.1.12 17:01

Kouzelná školka je i ráno jak byla na CT1 v těch 8:30, pak jsou Dalmatini, pak zpívanky.

Odpoledne je školka až v 18:15 a za ní večerníček na CT2.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
3.1.12 17:01
pokymar píše:
ta skolka - vecerni - je podle me repriza, original davaji stejne jako predtim na jednicce

Je to přesně naopak - včera večer jsme koukali, a dnes ráno bylo opakování.

• Citovat
  • Upravit
pokymar
3.1.12 17:03

ahaaaa, tak to jo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5230
3.1.12 17:10
PetkaK píše:
pokymar píše:
Je to přesně naopak - včera večer jsme koukali, a dnes ráno bylo opakování.

Původně ale ta ranní byla premiéra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.1.12 17:13

Stejně to udělali špatně - kouzelnou školku dali tak pozdě - to už se děti koupou, večeří… mají planetu YO celé odpoledne, tak mohli tu školku dát dříve… budeme muset někam napsat :! :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.1.12 17:14

PROSTŘENO

A nevíte něco o tom, proč není Prostřeno premiéra, ale repríza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 17:29

Holky když jste u těch programů.Nevíte někdo kdy zase začnou Cesty domů a ordinace? O ulici jsem zjistila ,že začne 9.1. a Vyprávěj má myslím frčet už v pátek ale co ten zbytek.Na primě včera jel nový seriál a dnes jsem se dívala že má přes 10 dílů,takže to asi znamená,že nějakou dobu Cesty domů asi nepojedou?Dneska jsem na internetu hledala kdy mají začít ale nic jsem nenašla.Nevíte o tom něco vy?Omlouvám se zakladatelce,že jsem odběhla od jejího tématu. :) :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
307
3.1.12 17:32

Kouzelná školka večer mi taky přijde jakou hloupost. Ve čtyři byl pro nás ideální čas. Večer večeříme a chystáme se na kutě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová